Нови придобивки в гардероба - 17

• 73 387
  • 695
  •   1
Отговори
# 525
  • София
aria_82,мерси  Flutter .Гащеризона е доста секси , но си трябват природни дадености  Wink   Whistling  .за да го носи човек.
Ако тези дадености имаш впредвид гърди-на мен такива ми липсват отвсякъде Simple Smile Иначе за телосложение-влизам:)

# 526
Плачи,ризката е неверотна-от къде е? Hug

# 527
aria_82,мерси  Flutter .Гащеризона е доста секси , но си трябват природни дадености  Wink   Whistling  .за да го носи човек.
Ако тези дадености имаш впредвид гърди-на мен такива ми липсват отвсякъде Simple Smile Иначе за телосложение-влизам:)

Нямах впредвид теб  Hug Wink  , а мен .Аз откъм гърди го докарвам  Flutter , но откъм ръст и крака ..... Whistling

# 528

MissNellie Ризата е тъничка за пролетта лятото може би....на мен не ми прозира на снимаката даже съм с лилав сутиен  newsm78 изрязани са и ръкавчетата отдолу все едно  е потник,като си вдигнеш ръката така изглежда....незнам дали ме разбра..ще я снимам пак и ще ти я покажа  Hug
Hug мен ме притеснпаваше бял сутиен да не се вижда, ти щом си и с лилав, иделано...за острани пак ми е проблема да не с евижда сутиена като си вдигна ръката нагоре, че имам една такава  ooooh!
мерси много з апоясненията! Hug

# 529
  • София
Момичета, помощ  Mr. Green

Търся си хубав шлифер ( тренч ), но от късите, а не до коляното. Да е хубав, свеж цвят- в краен случай бежов  Laughing  Дайте съвет, ако сте видели нещо готино някъде, моля  Hug На повечето места са  дълги малко над коляното, а аз такъв си имам вече.

Приемам идеи за кожено светло якенце- важното е да е красивичко, не държа да е естествена кожа, но да не изглежда гадно все пак  Laughing

Благодаря ви предварително!  bouquet

# 530

Търся си хубав шлифер ( тренч ), но от късите, а не до коляното. Да е хубав, свеж цвят- в краен случай бежов  Laughing  Дайте съвет, ако сте видели нещо готино някъде, моля  Hug На повечето места са  дълги малко над коляното, а аз такъв си имам вече.

Приемам идеи за кожено светло якенце- важното е да е красивичко, не държа да е естествена кожа, но да не изглежда гадно все пак  Laughing

Мила, сега се връщам от шопинг, точно такова нещо отнесох от Orsay, къс тренч, спортно елегантен - цвят между сьомгя и червено, доста свеж Simple Smile Имаше много цветни такива нещица там Simple Smile
Снимки малко по-късно ще кача Simple Smile

# 531
# 532
  • София

Мила, сега се връщам от шопинг, точно такова нещо отнесох от Orsay, къс тренч, спортно елегантен - цвят между сьомгя и червено, доста свеж Simple Smile Имаше много цветни такива нещица там Simple Smile
Снимки малко по-късно ще кача Simple Smile

Супер, аз имам вече един от там, сега ще мина да видя и късичките. Днес минах покрай магазина, но не успях да вляза  Hug Мерси

# 533

Страхотни са и двете Heart EyesНещо и теб те е завладяла Алиса Wink

# 534
  • Belgium
Tia  Heart Eyes

Да изтрещях и аз с тая Алиса  Joy

# 535
Tъкмо търсех какво значи това 10/6 на шапката PeaceЧудя се отдавна newsm78

от къде е шапчицата?

# 536
  • София
от къде е шапчицата? страхотна е  Simple Smile

# 537
  • Belgium
От тук:

http://www.accessoriesonline.co.uk/designers/disney-couture

Тиа и аз не знам какво значи надписа, ако откриеш пиши  Laughing

Между другото никъде не мога да намеря блузата с пеперудата на Мис Сиксти по магазините им  Crossing Arms

# 538
И тук в магазина я няма PeaceКазаха ми че още не са я получили  и  не знаят със сигурност,дали ще дойде Peace
Тя свърши бързо и в онлаин магазина им ,и в асос -аз първо там я търсих Peace

До колкото схванах 10/6 е цената - ten shillings and six pence

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 22:14 от Tia_e

# 539
  • София
Тук е разгадана мистерията на 10/6 http://ask.yahoo.com/20000508.html И на който не му се чете цялата статия:''There you have it -- the "10/6" appears to be the price of the hat. So, next time you pass someone on the street wearing a hat with the price tag still attached, you can thank (or blame) John Tenniel for starting this revolutionary fashion trend."

Общи условия

Активация на акаунт