Нови придобивки в гардероба - 17

• 73 314
  • 695
  •   1
Отговори
# 570
mmmshushy80 обувките ми са от магазин Christian във Варна Peace Simple Smile

# 571
*Jeny* радвам се,че са ти харесали Simple Smileнооо на живо тока им е още по-голям и не съм свикнала все още с тях Confused

# 572
GagaMaga Simple Smile Winkамиии заповядай ако имаш възможност тук в нашето градче хем на разходчица хем на шопинг Simple Smile Wink Wink

# 573
Цитат на: Valandin link=topic=472919.msg14597771#msg14597771 date=1269281533

Блуза с голо рамо 2:
[url

Откъде е блузата? Simple Smile

# 574
От големия аутлет зад Хита в Младост. Магазинът е много голям и е навътре на дъното  на първия етаж. Но не помня как се казваше Confused

# 575
една много сладурска блузка-дантелена в цвят екрю Peace Simple Smile Wink
http://www.picvalley.net/u/2912/113343654821390179591269326170S1 … 02w3Kx1AV4V8m.JPG

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 16:24 от kopche

# 576
От големия аутлет зад Хита в Младост. Магазинът е много голям и е навътре на дъното  на първия етаж. Но не помня как се казваше Confused

Да не е Gruppo Fiori или нещо подобно? Той е в дъното и има много готини неща Simple Smile

# 577
mmmshushy80 обувките ми са от магазин Christian във Варна Peace Simple Smile
  може ли тичния адрес , като идвам да го посетя   bouquet

# 578
Момичета, някой срещал ли е такива обувки или подобни из сайтовете http://prikachi.com/files/1410406g.jpg   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

нареждам се на опашката и аз искам такива обувки  Crazy

Магнетична
- във Варна има ли такива  Grinning Grinning Grinning?
Аз ще идвам по Великден, със сигурност ще разгледам  Party

# 579
ГАГЧЕ има ги разбира се има още много в магазина и всякакви номерации Peace Wink а като дойдеш мога да дам повече инфо за магазина Wink

# 580
За тези като на снимката ли говориш?

# 581
Привет, кокони прекрасни!
На първо място да честитя на всички новите красоти и да кажа, че грозно завидях за някои от тях  Whistling  Heart Eyes

На второ да използвам публично арената да благодаря за пореден път на прекрасната Tia, че се бори с ибей зверове толкова дълго, за да ме снабди с моето мечтано якенце с лисица, което е просто прелестно, макар и да съм си го поръчала все едно ще подслонявам в него поне още една с моите размери  Laughing

Благодаря ти, красавице!!!!

На трето- да попитам за една рокля, която от вчера ми е легнала на сърце. Не знам дали сте гледали началото на Big Brother, но аз за пръв път се загледах в този иначе доста противен за мен формат, та от там една пишман красавица беше с великолепна черна дълга рокля с мнооого гол гръб и щедро, да кажем, деколте. Някаква идея от къде мога да намеря нещо подобно  Praynig Не мога да цитирам името на дамата, но гледах през пръсти и не съм в час с имената на участниците- дано се сетите какво точно търся  Embarassed

Hug

# 582

Да не е Gruppo Fiori или нещо подобно? Той е в дъното и има много готини неща Simple Smile

Не се наемам да потвърдя, защото наистина не помня, но като описание отговаря Peace

# 583

*MILADY* , Корнелия беше с роклята.И аз я харесах  Grinning

# 584
Ох, и аз харесах роклята. Ама никъде не съм виждала нещо подобно Sad

Общи условия

Активация на акаунт