Нови придобивки в гардероба - 17

• 73 262
  • 695
  •   1
Отговори
# 660

Тренча е на Atmosphere PeaceПоръчах си същия,но в цвят горчица от ибей,като дойде ще го покажа Peace

Мерси   bouquet  bouquet  bouquet

# 661
Благодаря ви Мили дами, радвам се,че ви харесват Hug Heart Eyes
Гащеризона е от Кокетна наистина Hug
Ето и по-голяма снимка

# 662
  • София
Страхотни неща, *Jeny*  Flutter Както винаги  Simple Smile Мога ли да попитам обувките откъде са, а също за гащеризона...хубава ли е материята и добре ли стои? Confused  Че аз от Кокетна,каквото взех, все нямам късмет..- ужасни материи и не ми хареса нищо, което купих:( Една рокля, след първото пране, дори без да е обличана..отиде в коша Sad  С толкова ниска талия ли е, както на снимката?

# 663
# 664
# 665
  • София
Страхотни неща, *Jeny*  Flutter Както винаги  Simple Smile Мога ли да попитам обувките откъде са, а също за гащеризона...хубава ли е материята и добре ли стои? Confused  Че аз от Кокетна,каквото взех, все нямам късмет..- ужасни материи и не ми хареса нищо, което купих:( Една рокля, след първото пране, дори без да е обличана..отиде в коша Sad  С толкова ниска талия ли е, както на снимката?

Да определено много неприятно е да попаднеш на некачествени неща.Аз личчно от първия гащеризон съм много доволна -не е мръднал.Новият, който си взех от там още не съм го носила.

# 666
# 667
Някой да знае къде мога да намеря подобен  тренч  Rolling Eyes

Тренча е на Atmosphere PeaceПоръчах си същия,но в цвят горчица от ибей,като дойде ще го покажа Peace

п.п.има ги и с дълъг ръкав
http://prikachi.com/files/1469794R.jpg
Много ми хареса тренча! Peace А аз си търся в червено , нещо ей такова http://www.instablogsimages.com/images/2007/12/04/red-satin-tren … h-coat-1_7217.jpg

# 668

Heart Eyes страхотен е! Peace честит и със здраве и късмет да го носиш Grinning

# 669
Мерси Damaris Hug

# 670
Jeni, много е готин гащеризона! Колко парички е? Размера  по бг стандарта ли е?

# 671
# 672

Heart Eyes страхотен е! Peace честит и със здраве и късмет да го носиш Grinning
Аааау, това е уникално!!!   Heart Eyes   Много ми допадна това от този сайт!

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 23:06 от куку-руку

# 673
Честито момичета, страхотни неща сте си купили Simple Smile

Ето моите последни:
рокля
блузка
още една рокля
обувки
обеци

# 674
Lirena, Яна гащеризона наистина не е от най-нубавите материи, но м ихареса модела. Иначе поне номерата отговарят Hug  Яна, отдавна не си показвала твоите красоти Praynig
Суси, обувките са разкош Hug
Glossy , шала е прелестен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт