Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 30

• 27 339
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Е,как ще е лош резултата.Аз при първото ми изследване на ЧХГ ми беше 50 следващото вече 502 и имам близнаци.

# 436
  • София
KIARAААААААААААААААА  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm10 Този си е положителен,както и да го погледнеш   Hug Много се радвам, от тук нататък с още по-хубави новини да влизаш  Praynig Hug

# 437
Kiara /color][браво на теб Hug

# 438
Ошашкаха ме с мерните единици. Иначе имам още два хормона - Естрадиол - 396 pg/ml при реф.ст. 20 - 273. Прогесторон - 21.05  ng/ml при реф. 0.31 - 18.56 , а за ЧХГ реф. ст- ти 0.50 - 3.00. Моето е 62, аз съм извън референтните стойности за всички изследвания.  

Muna_v и твоят ли е в същата мерна ед.?
Шарки
това 50 mlU/ml, a моето е lU/L та за това душичката ми е още свитичка. А за черпенето най-лесно - особенно теб за пророчеството.... Hug как ти хрумна, а то взе че и почти се сбъдна.

# 439
  • София
КИАРА, проверих ти мерните единици.

http://www.unc.edu/~rowlett/units/scales/clinical_data.html

В превод казано, тези мерни единици са едно към едно, т.е. БРЕМЕННА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Обикновено са мразя, че съм много неженствено агресивна, но честно казано ми иде да ти напсувам клиниката за просташкото отношение - да не бръкнат в интернет и да ти покажат смисъла на мерните единици.

# 440
  • София
Киара, момиче, що търсиш под вола теле?! Хайде честито, направо си отличничка!   bouquet В нашата клиника всичко над 5 се смята за положителен тест! Пожелавам ти лека и спокойна бременност. Пък и ние да сме спокойни, че ще има кой да води статистиката  Wink

Мишан, успех на пункцията, дано имате качествени яйчица!

# 441
Киара честито и от мен  Hug Дано се удвоява, утроява ...  Praynig И така и ние сме спокойни, че има кой да ни води статистиката  Hug

# 442
Момичета   от  Варна които сте в процедура в АГ , знаете ли дали д-р Александров ше ходи тази събота 20.02. 2010. Трябва ми бързо, а по каналния ред знам какво е вече . Предполагам че в неделя не ходи , но ако ходи и тогава съм готова, през седмицата е лудница. Искам да го хвана след процедура или пункция, т.е. когато е приключил вече. Търся го по GSM от 12.30 но не ми отговаря - не съм от най-честите при него и може би не съм му в актуалния списък. Дано да ме зарадвате !
Поздрави

# 443
Киара,тихичко честито... Wink

# 444
  • София
Прогестеронът и естрадиолът при бременност се качват много -аз на пети ден бях с 4000 прогестерон и 600 естрадиол, после станаха 400 и 50 на десети ден-всичко извън референтните, в този случай е идеално. Остава въпросът-едно или две  Wink newsm78
Мерните единици са едни и същи, да, това го бяхме ровили наскоро,май в другата тема-просто, в някои лаборатории използват тези, в други другите,но е едно и също yes
Отваряй таблицата и сложи еден голям, дебел + срещу твоето име и стига го мисли  Hug

# 445
  • София
Отваряй таблицата и сложи еден голям, дебел + срещу твоето име и стига го мисли  Hug
и аз така викам  Crazy

# 446
  • гр. София
Киара в моето изследване от сряда мерните единици са същите, а днес така се притесних че не е точно двойно ЧХГ-то че даже си забравих копието при Док, но днес беше някаква по различна компютърна разпечатка.

# 447
  • София
Муна, това само допълнително доказва, че сте бременни. При мен бременноста се отразяваше поразително на паметта.

# 448
  • гр. София
Шарки благодаря ти мила за успокоението, незнам как щях да я карам без вас момичета  bouquet

# 449
Много ви благодаря момичета.
Мисля, че вече съм спокойна и бременна  Laughing
Търся под вола теле, защото когато 2,5 г. гледам само отрицателни тестове, чак ме е страх да се израдвам, искам да се убедя, уверя и т.н. за да не коства още по-голяма мъка някоя моя заблуда.
Но вече спирам и започвам да се наслаждавам на почивката - дано ми дадат поне още 1 мец. болничен.
Шарки - убиваш ме стези английски сайтове - така и не го научих този език както трябва. Но разбрах, че са 1:1 мерните единици.
 По отношение на бройката трябва да е 1 - върнаха едно ембрионче, нооооо винаги всичко е възможно и няма да се учудя на едни еднакви еднояйчни  newsm30 newsm30
Моята док, днес е почивен ден и не искам да я притеснявам. То ако започнат всички бременелки или в процедури момичета да и звънят как ще си почине жената. Ще си чакам търпеливо.

Общи условия

Активация на акаунт