Радостта ми е голяма, сладко ЮНЧЕ чака мама! - 15

• 21 278
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
моничка, а защо сте взели синя, от разпродажба ли е?  newsm78

# 586
  • Варна
моничка, страхотно изглежда! Да си я ползвате със здраве!  Hug

# 587
моничка, а защо сте взели синя, от разпродажба ли е?  newsm78

Ами не,но....просто толкова много искам бебето да е момче,че...пък и всичко вкъщи е розово,червено,лилаво и т.н...и реших да е синя,имаше и бежава и черна,но аз не харесвам колички за бебета в черно,та затова е синя.Ние стаята също ще я правим в синьо-зелено...

# 588
  • Под липата
Обикаляхме за колички, но още не съм решила. Многото информация ме обърка  Wink Посъветваха ме, че по важно било да осигуря легълцето и матрачето, а количката можела и да изчака. Ще видим...Аз и за легълца гледах. Като ходихме на Била в петък, влязохме в детския магазин и си харесах ето това:http://www.dibobg.com/products/_smallImg/Georgesm1.jpg че беше и с малко по ниска цена.
 Ох, толкова сладурски неща има за бебета...

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 17:31 от Rafaella Izza

# 589
Да и моята ако я купя от там излиза с 50 лв по-малко отколкото в сайта.И сьщо ще имат след около месец заради което си оставих телефона да ми се обадят.Незнам за кое е празен магазина аз каквото ми трябва там го има а именно шишетата на Томи Типи стерилизатор,дьска за повиване и някоя и друга дрешка но ще изчакам за количката щом ще има отстъпка вьрху всичко пьк дано я получат.В щтъркел примерно сьщо няма кой знае какьв избор и тези колички-танкове на мак енгланд все още си ги продават.
Точно просукти на Томи Типи нямаше.  Laughing

Е как аз преди 2 дена като ходих имаше освен някой да ги е изкупил незнам.

# 590
Мамита Десита да тази количка сьм избрала след много умуване понеже по-лека комбинирана май няма 8 кг сьс зимния кош 7 с летния.Още не сьм я порьчала заради гаранцията а и внос щяло да има средата на март ако искам да си избера цвят.Отговаря на критерия ми да е максимално олекотена вече за здравината незнам защото модела е 2010 и нямам отзиви.

# 591
  • в белята
Моничка ,ако те следят добри специалисти няма страшно.Аз също съм с преекламсия ( едно от многото неща дето си ги лепнах с тая бременност ) ,но явно съм по-добре от теб - имам отоци ( зверски на краката и на пръстите на ръцете) и кръвното ми стигна 90/140 ( за него пия Бисогама и го смъквам до 85/130 ), все още нямам белтък в урината ( или по не до миналата седмица  Whistling тая седмица като си пусна пак изследванията ще видя )
За кураж ще ти кажа ,че майка ми и с двете със сестра ми е била с преекламсия и на ръба на екламсия ( възможно най-лошия вариянт ) още от третия месец и нон стоп е била в патологията на системи и пак е родила здрави прави две деца , само сме били малки на кг.
Аз днеска свърших едно добро дело.......... вместо повечето дрешки от дъщеря ми да ми седят в чували ей така ,взех ,че ги занесох в дома за сираци,дано там им свършат работа.Другите ,които оставих ,ще ги предложа другия месец на зълвата ,ей така просто да видя как ще отреагира като е първескиня ,че на мен ми даваше съвети да си изгледам новото бебе - момченце с розовите бодита и гащеризончета от дъщеря ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 592
  • Под липата
Pepsilight, много хубава булка си!  Пожелавам ти много семейно щастие и още стотици поводи за радост!

# 593
Pepsilight, много хубава булка си!  Пожелавам ти много семейно щастие и още стотици поводи за радост!

Пепси, наистина, страхотна си! Присъединявам се към пожеланията!

# 594
Тази количка stokke не е гьзария ами снобария Laughing Laughing Laughing Laughing
Един супер тесен и мальк кош забит на кол за такава количка не бих дала и 200 лв камо ли 2000 Laughing Laughing Laughing
Пепсииииии много си красива като кукличка:)

# 595
Лелеееее Пепсиии колко си карасива миличка  newsm51 Дълъг и щастлив семеен живот  Hug Hug Hug

# 596
  • Под липата
Тази количка stokke не е гьзария ами снобария Laughing Laughing Laughing Laughing
Един супер тесен и мальк кош забит на кол за такава количка не бих дала и 200 лв камо ли 2000 Laughing Laughing Laughing
Пепсииииии много си красива като кукличка:)
А, обърна ли внимание на миниатюрната раничка?  Laughing Ако цял ден обиклям с бебето, къде ще си нося нещата, че и ако реша нещо да пазарувам? Абсолютна гъзария! За ''скромните ''почти 2000 лв.  Crazy Ама, явно е мода.... Thinking

# 597
Не не обьрнах  Laughing Laughing :lol само се чудя как им се откьсват толкоз пари от сьрцето за нещо подобно Grinning

# 598
  • Под липата
Не не обьрнах  Laughing Laughing :lol само се чудя как им се откьсват толкоз пари от сьрцето за нещо подобно Grinning
Не знам, явно имат и не му мислят много, много... А  пък аз вече се потя от ужас, защото трябва да избера хем възможно най-евтината, удобна и визуално прилична количка... А това е трудна, мноооого трудна работа ... Laughing

# 599
Pepsilight, горчиво!
Направо сияеш, пожелавам ти винаги да си толкова лъчезарна и щастлива!
моничка и аз съм така с тъмните цветове. Ние се разбрахме само да не купуваме розови неща, защото синьо за момиченце става - щяло да е "супер левскарско" Wink, ама розово за момченце...  Laughing bubalanak , добра идея са ти дали за розовите бодита, хихих  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт