Нищо,че навън снежно е сега,но монтанските деца с нетърпение очакват пролетта!

• 45 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Привет,майчета  wavey wavey wavey
Как сте?Никой нищо не пише. newsm78 Къде се губите?Дали сте на  sun?Пишете по-честичко. Peace Май само за някой празник пишем.
Ние вече сме си вкъщи.Натали е ваканция от градинката и е много доволна.Само,че гадното време не ни позволява да ходим,където и да е. ooooh! buria Всеки момент може пак да завали.

# 211
Привет!  bouquet  bouquet  bouquet
Пак си пиша само аз.Но няма значение.Днес да почерпят всички,които имат празник. Flutter
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на nani_m!Да е жива и здрава,много усмихната и щастлива!Много обичана и желана майка и съпруга! bdbaloni Hug Hug Hug Hug Hug
 baloniЧестит Имен Ден на всички,които носят името Петър,Павел, Петя,Павлина,Поли! baloni
Бъдете живи и здрави,носете с гордост имената си!Да имате всичко,което не се купува с пари и пари за всичко останало.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Весел празник на всички! newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24

# 212
                                                  Честит рожден ден на nani_m!!!
                                     С пожелание за здраве, щастие и много късмет!!!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!!    newsm51  ura  bigdance2 baloni   newsm51

# 213

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!!    newsm51  ura  bigdance2 baloni   newsm51

# 214

# 215
  • София
Здравейте, в един форум прочетох за лекар в Монтана, който прави ФМ обаче му забравих името в момента. Може ли ако някоя от вас знае подробности като адрес и телефон на кабинета, цени и дали е добър специалиста, моля ви нека  ми драсне ЛС.  Предварително ви благодаря.

# 216
Привет!
Днес да почерпи bennyiv  Hug Hug Hug
Честит Рожден ден!Да си жива и здрава,много щастие и късмет.Много усмивки и хубави моменти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
Мили мами,
ioni79  снощи (30.06; 10 и 40 часа) роди момиченце , 2700, 50 см с красивото име Моника.Да е жива и здрава много да ни радва! На мам бързо възстановяване!   bouquet

# 218
С малко закъснение  Blush Благодаря на  всички за пожеланията Hug

# 219
ioni79 Hug
Да ти е жива и здрава рожбата Hug
Бързо възстановяване  ylinfant

# 220
  • Монтана
Да е жива и здрава малката Моника. 

На мама ioni79 бързо възстановяване.
    bouquet

# 221
     Честита дъщеричка на мама ioni79!!!
Да е жива, здрава и да радва мама и тати!!!

Бързо възстановяване на мама ioni79!

# 222
Привет,мами! Hug Hug Hug
Виждам, че има повод за празник.С малко закъснение и аз искам да поздравя мама ioni79!
Честита рожба!Да ви е жива и здрава!Много да ви радва и да изпълни къщата ви с още повече щастие!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
А на мама ioni79 бързо възстановяване! Hug Hug

# 223
Честита рожба на мама ioni79! Много здраво и палаво дете да расте, и много да ви радва!   ylinfant

На мама ioni79 бързо възстановяване.  newsm03

# 224
  • София , Монтана
Здравейте,как сте .Вие сте изписали много страници а аз все нямам време да вляза да видя как сте. Аз съм добре с Криси ще ходиме на море.На нея и падна първото зъбче.Голямо шоу беше докато го извадиме.Е това е то мен.

Общи условия

Активация на акаунт