Нищо,че навън снежно е сега,но монтанските деца с нетърпение очакват пролетта!

• 45 913
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Ако става въпрос само за трета сливица, по-добре да се изчака. Аз и преди съм писала за моя син - правеше страшни проблеми, най-редовно бронхити, към 5 годишна възраст искаха да я вадят, но аз от страх ( на мен са ми вадени двете сливици на 18 год. и беше жестоко дране), не се съгласих. Като навърши 6 годинки и се прибра, няма и помен от нея.
На племенника първо третата извадиха, но той беше с много големи и проблемни сливици и тая като се появи, то не можеше да диша детето. След година му извадиха и двете, но пак казвам, той се задушаваше от тях при най-малкото възпаление на гърлото.

# 346
Благ за споделените мнения. Аз се раздумах.... ще чуя още поне някое мнение. . . в София или в Плевен.
Бисе, ходи ли до магазина с детските играчки? Има ли нещо ново, интересно ?

# 347
Привееееееееет!
Отдавна не съм писала,но все не ми остава време.
По темата за сливиците - на едно съседче му вадеха 3-та сливица преди 3-4 г. в Ботевград и нямаше никакви проблеми,бързо се възстанови и беше добре почистена.

По темата за играчките - къде има хубави играчки и на прилични цени,че нали аз купувам от всичко по 2 Wink
По-точно ме интересуват бебета с биберони,шишета и др. джунджурийки

# 348
  • Монтана
Здравейте нека и аз се запиша с проблемна трета сливица на Маги. Но на нея проблема ние че е бие веднага в ушите, водихме е при доц. Иван Тодоров в ИСУЛ и човека ни посъветва да не бързаме с ваденето.Сега ни спасява една лекарка в Берковица която маже гърлото с нещо, Маги вече 2 пъти е водя и определено добре се повлиява от това мазане.

# 349
Здравейте!Благодаря на всички за пожеланията за рожденият ден на Поли.Ще качи и снимки тия дни.
Честит празник и на всички който съм пропуснала да чиститя!Да са здрави,весели и много щастливи!

Светле,много са порастнали юнаците ти!
Мама на Нана,,малката Соня е голяма чаровница,пу-пу Hug Hug Hug
Избирате ли вече подаръци за Коледните празници,ако да пишете към какво сте се насочили?

# 350
Здравейте.
Относно подаръците,ние днес купихме от магазинчето в складовете бебета с биберони,шишета,памперси и с какво ли още не,и една калинка с пластмасови части,които се слагат на определени места,и едно влакче-телефонче.Имаше най-различни бебета,кукли,кухни,перални,тоалетки с атрибути,абе,имаше много,и за момченца,и за момиченца,само пари да има  Laughing ние за Коледа ще купуваме понита за в яслата,пък за НГ още не сме го измислили.

# 351
bubitka,да разбирам,че вече са заредили в складовете склада с играчките ли?Защото преди месец време ходих и нямаше голям избор.На Поли няма да и вземам повече бебета и кукли-имаме две бебета с функций и две други малки плюс още 2-3 барбита,затова направо се чудя какво да и взема.За рожденият и ден и подариха кухня,та се чудя дали да не и взема една тоалетка newsm78,или някое пони,тя многи ги харесва.
Честит ден на християнското семейство на всички!Пожелавам ви във вашите семейства да царува здраве,любов и семеен уют!

# 352
Ние сме се наканили да ходим на София да пазаруваме подаръцете за празниците ,моля майчетата да ми препоръчат магазинчета с детски играчки .

# 353
  Честит рожден ден на Илианка и Натали !
Пожелаваме им здраве, щастие,  много усмивки и весели игри!!!

bisssy  за играчки виж Джъмбо,Марсел, Комсед и в Метро има

Честит рожден ден на Калоян на мама Ива!Да е здрав,весел и щастлив за радост на цялото семейство!

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 17:35 от ioni79

# 354
Честит рожден ден на Илианка и Натали!С пожелания за здраве,късмет ,весело и безгрижно детство!

Честит рожден ден на Калоян на мама Ива!Да е здрав,весел и щастлив за радост на цялото семейство!

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 15:35 от ki4o22

# 355
              Честит рожден ден на Илианка и Натали!!!
    С пожелание за здраве, щастие, късмет и много игри!!!

Честит рожден ден на Калоян!!!
Пожелаваме му здраве, щастие, много весели игри и усмивки на лицето!!!

# 356
              Честит рожден ден на Илианка и Натали!!!
    С пожелание за здраве, щастие, късмет и много игри!!!

Честит рожден ден на Калоян!!!
Пожелаваме му здраве, щастие, много весели игри и усмивки на лицето!!!

# 357
Честит рожден ден на Илианка и Натали!С пожелания за здраве,късмет ,весело и безгрижно детство!

Привет и от мен!
Видях,че коментирате подаръците на дечковците.Каката си е поръчала на дядо Коледа за градината фабрика за бисквитки,а за вкъщи пеещата кукла на Ариел(русалката) има ги в Метро.И естествено нащия дядо Коледа вчера ходи да ги вземе  JoyВсъщност има много и интересни неща,стига само пари да има,както се казва. PeaceА бебка понеже ми е мъничка и нищичко не разбира ми е най-лесна една дребна играчица или дрънкалка и готово Heart Eyes Wink
Така че наслука,мили дами Peace Hug Hug Hug

# 358
Честит рожеден на Натали и Илианка! Много здраве и късмет, щастливи и весели деца!  newsm59
 Tada    happy bd
Честит рожден на Калоян! Весело и безгрижно детство!  Tada   bdbaloni   hbday
Честит Ден на християнското семейство! Много любов и разбирателство във всички семейства!

# 359
Честит рожден ден на bubitka!С пожелания за здраве,лични и професионални успехи и много любов!

Общи условия

Активация на акаунт