Нищо,че навън снежно е сега,но монтанските деца с нетърпение очакват пролетта!

• 45 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Честит рожден ден на Соня на mama na nana !!!

# 646
Исрено и сърдечно ви благодаря за поздравите!!!  bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet
Утре ще кача снимков материал.  Heart Eyes Peace

# 647
  • София , Монтана
Честит рожден ден на патерици на Соня на mama na nana !!! Да ти е жива и здрава малката принцеса.
Аз имам предложение .Някой иска ли да направи нова тема че тази си я пишем вече сигурно 2 години.Аз ще дам паролите за другите неща правени в началото(само ако се сетя как бяха).

# 648
то ще минат още 2 докато изпишем тази ...  Joy

# 649
Започна поставянето на силанти на деца от 5 до 9 години. То е безплатно и ще продължи до края на ноември. Инициативата е част от реализирането на Националната програма за профилактика на оралните заболявания при деца на МЗ, която продължава до 2014 г.

Силантите представляват специален материал, който образува тънък слой върху дълбоките вдлъбнатини на дъвкателните повърхности на зъбите. Те предпазват децата от развиването на кариес като образуват бариера между зъба и бактериите, които водят до този проблем, съобщиха от пресцентъра на здравното министерство.

В Монтана работят 4-ма зъболекари по тази програма, всичко е безболезнено и безплатно.

# 650
  • у дома
А моля,моля-вижда му се края-само 6 страници...  Joy  Joy  Joy

# 651
А моля,моля-вижда му се края-само 6 страници...  Joy  Joy  Joy
6 страници - 6 месеца  newsm53

# 652
  • у дома
Ето ви снимки от нашето празнуване на Хелоуин тази година. На който му харесат догодина да ни има в предвид да го посетим  Joy  Joy  Joy

# 653
Момичета, помагайте, един колега иска да издири някакъв чичко от Монтана, който пукал уши, срещу ангина.
Казаха ми че живее някъде около Руския пазар. Ако имате контакт или лични впечатления, ще се радвам да споделите.

# 654
  • София , Монтана
Момичета моля ви за помощ,търся аниматор или само клоун в Монтана.Питах в парти клуба ама от там ми казаха че имат телефон на 1 аниматор и той взима 60 лв на час а за мен това са си много пари за 1 час.И моля спешно ми е.И моля направете нова тема че тази е вече от 1 или повече години.

# 655
Момичета моля ви за помощ,търся аниматор или само клоун в Монтана.Питах в парти клуба ама от там ми казаха че имат телефон на 1 аниматор и той взима 60 лв на час а за мен това са си много пари за 1 час.И моля спешно ми е.И моля направете нова тема че тази е вече от 1 или повече години.

В този клуб ли си питала - http://detsko-party.ogosta.com/index.php?option=com_content& … =49&Itemid=29

Преди време в Стив правеха куклен театър, но не зная от къде бяха актьорите... Може би в Театъра ще те насочат към актьори, които се занимават с подобни представления...

Дописвам се: Открих в нета и това - http://www.detski-klub-lito.com/

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 09:13 от stelt77

# 656
Здравейте, дами!
Съжалявам, че така безпарадонно се включвам в темичката ви.
Ние скоро ще се местим в Монтана, но нямам почти никакви познати там (особено такива с деца).
Ще ми е много приятно, ако имате желание да разменим координати.
Весело изкарване на празниците на всички! Hug

# 657
  • София , Монтана
stelt77 благодаря май в Монтана има само 1 клоун,като гледам и на този цената му е 60 лв. за 1 час.Ще потърся координатите на театъра. Аз, невинната добре дошла си в нашата тема но аз немога да ти помогна защото живея в София.

# 658
Аз, невинната    welcome   

# 659
Честита и успешна нова година на всички!!!

Имам въпрос относно детската кухня: с какво мляко я правят; супите застройват ли се, с цяло яйце или само жълтък? Колко време преди да я започнем трябва да сме подали документи, смисъл има ли период на чакане, за да ни одобрят, както в София (примерно)?

Общи условия

Активация на акаунт