90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 983
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Днес хапнах:
З. Ябълка
О. 4 киви
В. Морков, 3 резана помело и шепа зелева салата

# 406
Крис, Албенка, благодаря ви за подкрепата  Hug Вече съм добре, пих си от най-силните лекарства. Хич не обичам да прибягвам към тях, защото са много скъпи и са страшен хормонален коктейл. Но важното е, че съм нормален човек вече.
Хапнах картофи, повечко бяха от обяда, но май малкото храна на обяд в съчетание  с предстоящие МЦ отключиха главоболието.
Пухи, Харизанче, недейте да се обвинявате от утре - стриктни  Grinning

# 407
Здравейте, момичета! Чета ви отвреме-навреме от около половин година, а от януари - редовно, затова може да се каже,че ви познавам почти всички задочно Simple Smile Април месец след рязко качване на 4 кг (спрях цигарите) правих диетата на Дюкан, но на 22-я ден получих проблеми с бъбреците и след консултация с лекар я спрях.Върнах си свалените 2-3 кг,а оттогава качих и още,затова сега ще се опитам да сваля около 10 кг.Утре ми е първи - белтъчен ден,ще си сложа и лентичка.Радвам се,че ще стана част от вашата весела група и ще можем да се подкрепяме. Засега имам само един въпрос - според книгата във въглехидратния ден за вечеря може да се хапва нещо сладко или ако искаме да сме стриктни е по-добре да хапнем същото като на обяд.Благодаря   bouquet

# 408
Таня,добре дошла! Hug Успех с диетката.За въглехидратния вечерта, може или сладко или солено ,което предпочиташ.И 20гр. натурален шоколад.

# 409
Tаня, добре дошла   bouquet

# 410
Принцесска, дано най-тежките ни кахъри да са тези прегрешения.Мислех, че ще ми е по-гузно, но не ми е.Ще редуцирам количествата в следващата четворка и всичко ще се нареди.Най-много да си задържа теглото от днес. Crazy

Все пак беше само една нережимна следобедна закуска. Joy

# 411
  • България
албенка права си Hug на финалната права съм.на 01.03 ставам разделна изцяло-преминавам на разделно хранене.обачееее...това не значи че няма да ви наблюдавам - ще си пиша редовно и тук. newsm03

към средата на март предполагам че ще замина в гърция и живот и здраве ще се върна към 10.09 та ....на 15.09 ще стартирам пак този режим.сигурна съм че там ще кача кг както винаги,но този път ще се предържам изцяло към разделното хранене.

ели защо неможе повече тиква? Hugне мисля че е калорична.хапвам по половин та дори и цяла в началото +плодове.подслаждам я с подсладител и мн ме насища.

принцеска радвам се че си подобре. Hugкато се замисля преди години и аз имах такова силно главоболие.знам какъв ад е.при мен се получи и бавно запаметяване и изчезване на мн спомени.сега като почна да мисля за нещо,да искам да си го спомня и почва да ме боли главата.та затова не съм мн мислеща. newsm53 smile3506
таня добре дошла.  bouquetмаи в този ден не хапваме едно и също.ден за глезотиики е.

харизанка не казваш каква нережимна промоцИика си си спретнала?  chef Hugаз ги имам всеки ден към 16ч,но режимни.
гале колко сме скромни...нали?! Hug

# 412
  • Варна
Привет банда!
От снощи си правя планове какво ще хапвам в белтъчния ден,но днес всичко се обърка.Имахме проверка от регионалния и време за обедна почивка не остана.До 21 ч бях само на 2 ябълки и преди малко се натъпках като прасенце-свинско печено месо  със салата от моркови.Хапнах шпеков салам,много ми се ядеше и не можах да се сдържа.Какво ви е мнението за саламите???Зна,че трябва да ги отбягвам ....обече..пуста лакомия. #2gunfire

# 413
..............................

ели защо неможе повече тиква? Hugне мисля че е калорична.хапвам по половин та дори и цяла в началото +плодове.подслаждам я с подсладител и мн ме насища.

...............................

Може по принцип, но едва ли се издържа само на тиква във всеки плодов...това имах предвид Wink

# 414
   Добре дошли на новите момичета и успех с режима. Peace

Принцеске, радвам се че си по-добре.
  Мен кръста много ме боли...кога дойде време пак да ми идва значи!Аман!И баш сега за водния ли?!Не е честно!
  Аз готвя боб за утре по рецептата на Галето. Heart Eyes

# 415
Да се запиша и аз  Grinning
Днес съм 100 % режимна - на обяд риба на скара и домати, за вечеря- малко пица с кайма, която беше останала от предния въглехидратен Simple Smile

Ели, алекс 2007, Пухинка, нали с вас се движим заедно,..та...видях, че водните ни дни се пълнолуние...идеално...за още по-добри резултати  newsm10

# 416
  • на малък остров в океана
Цитат
Ужасийка, с теб си гоним менютата май ...аз в миналия белтъчен прави точно сърчица с лук на фурна - разкош !!! Няма грешка с тази рецепта . А пък за утре съм си спретнала зеления фасул с картофи на Пети, дето май ти го хапваше в твоя бобов  

Ели, тъкмо ти ме подсети, че отдавна  не сме яли сърчица. А зелен фасул и грах си хапвам редовно.
А тая пушена риба дет си я яла е доста солена и задържа вода. А и като количеството е много малко. Стреми се на обяд да ти е основното хранене, а на вечеря да е по-малко, ако не можеш да е наполовина.

Гергана, аз никога не сгъстявам лещата. Всъщност почти никога не правя манджи с брашно, щото нямам нерви за него и винаги ми става на бучки. Joy Joy

Алекс2007, правиха ли изследвания, за да го предпишат тоя АБ?

Привет Таня, и успех в борбата с килограмите! За да нямаш проблем с бъбреците, не забравяй за водата, много е важна!

# 417
  • България
крисси как ще го караш тоя воден?
с болки и мц?!
как си с кръвното? Hug

# 418
Роси, моите промоцийки ще ги спестя, не искам да дразня никого и часът не е подходящ. Simple Smile

# 419
Принцеске чул те господ да няма повече прегрешения  Hug
Миси мила незнам как ще издържим тоя воден  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт