отписване от Борса по труда

• 8 169
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
В страна няма да ме има 20-25 дена. А не 4 месеца , които още ми се полагат по закон  Peace
Правилно би било да ти ги спрат за тези 25 дни и после да ги продължат. Един вид отпуска- ти не си на разположение на борсата и те не ти плащат за това време.  Най-добре разговаряй отново подробно да ти обяснят какво следва след новото регистриране като се върнеш.

Майка ми също ми е идвала на гости, докато е била на борсата, даже единият път беше за около 35 дни, просто нареждаше нещата така, че да се разпише малко преди да тръгне и помолваше служителката да й даде дата за следващият път след връщането й (в рамките на 5-6 дни закъснение да речем), не са й правили проблем...

# 16
След майчинството бях на борсата.Ходих с малкият да се подписвам,и служителките винаги ме питаха кога ми е удобно .Даваха ми определеният ден но без час,когато ида.Дори съм забравяла да се подписвам на датата и са се обаждали,да питат каква е причината.Зависи от човека,винаги има вратички .Интересувай се точно как са нещата.

# 17
В случая май се уплашиха , че заминавам в чужбина. До колкото разбрах, те мислят , че може да разберът във НОИ или от къде там се превеждат патите, че не съм в държавата. Затова не искат да ми "правят услуга".

Правилно би било да ти ги спрат за тези 25 дни и после да ги продължат. Един вид отпуска- ти не си на разположение на борсата и те не ти плащат за това време.  Най-добре разговаряй отново подробно да ти обяснят какво следва след новото регистриране като се върнеш.
Най вероятно ще стане така. Точно това ми обясни и margi_nv на лични. Само , че тук не си направили труда да ме обяснят всичко, а просто ми казаха , че трябва да се отпиша.  Тези дни пак ще ходя там , ще видим.

# 18
  • Талант на 2012,2013 г.
И не им отстъпвай на тези... #Cussing out

# 19
Alyona точно така, аз съм закъснявала с подписа си докато бях на борсата и за дните от деня, в който е трябвало да се подпиша до деня, в който съм се подписала /примерно 6 дни/ не получавам заплащане. Примерно трябваше да се разпиша на 10 -ти, те на 11-ти ме отписват от борсата, и на деня, в който идвам за подпис - примерно 15-ти ме записаха и получих по - малко обезщетение. Някакво прекъсване се водеше, ама осигуровки вървят, нищо че пари не дават.

Общи условия

Активация на акаунт