Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 93 892
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Девойки, здравейте! След едномесечен престой в боксовете на Пирогов се завърнахме вкъщи. Още гледам апартамента като облъчена. Отвикнала съм от големи квадратури на помещенията  Mr. Green
Я, кажете, знаете ли подробности за Double J, че операцията вместо да помогне окъка бещата и сега чакаме да ни приемат пак, за да поставят тази джаджа. Махнаха стеснението, причиняващо хидронефрозата, но пък стана някакво друго запушване и сега никаква урина не се отделя. У нас сме си с нефростома.

п.п. Аналогията с ника ми ми направи вопиющо впечатление  Laughing

# 736
дабъл джито е вътрешна протеза(стенд),която се слага при хидронефроза,за да евакуира урината.и както във вашият случай след премахване на стеснението.обикновено го държат месец след операцията.
бързо решение на проблема! Peace Hug

# 737
Излиза ли през пениса или е само вътре в уретера и бъбрека?

# 738
имаме стерилна урина

# 739
jj okocha,дабъл джито е м/у бъбрек и мехур,но някои уролози в 1-те дни поставят и катетър(той вече излиза).всъщност това е предимството на dj пред нефростомата,че е вътрешно и има отношеник към направената пластика на уретера. Hug
ra2,супер!браво!  bouquet

# 740
Браво, Ра Hug. Дано всички всеки ден се хвалят с резултатите, които заветно чакат.

Джей Джей, добре сте си дошли.  bouquet

Време е за нова тема май newsm78

# 741
  • shumen
Момичета,какво да Ви кажа.Направо ужас.Днеска съм с криза пак,а от работа нямам време да отида да си направя изследвания.Дано успея докрая на другата седмица,че ще се побъркам.Явно без АБ няма да се размина.

# 742
Момичета,днес май имам добра новина....направихме прословутата снимка и всичко изглежда абсолютно нормално.Странното е,че този път док. не видя уголеменото легенче newsm78 от миналия път....дали е възможно това да се дължи на старанието ми да накарам малката ми героиня да пие повече вода?
Ще пием известно време суметролим докато намерим Фуролин и така....незнам дали това е добра новина обаче...урината ни е пак с коли,този път обаче са 10/3.

# 743
pape6,поздравления за новината! Hug  bouquet Hugа той на какво ги отдава тези бактерии?
danaeka,здравето преди всичко. Hugто и аз от ангажименти и онази наша лоша практика,не пия по цял ден,стискам,се докарах с температура и сега започвам аб.но сама съм си виновна. #Cussing out

# 744
  • shumen
Ина,не си само ти.И аз така-стискам и не пия достатъчно вода.Но май няма да се размина без АБ.КАто си го направиш сам е най-лошо,нали знаете?

# 745
за бой сме ние,но...не знам кой да ни.  341uuили fight

# 746
  • shumen
Наистина за бой сме.Мъжо тъкмо вика,че като почне да ме   341uu няма да спира,докато кажа,че ще правя каквото трябва.То от главите си теглим,момичета.

# 747
pape6,поздравления за новината! Hug  bouquet Hugа той на какво ги отдава тези бактерии?
danaeka,здравето преди всичко. Hugто и аз от ангажименти и онази наша лоша практика,не пия по цял ден,стискам,се докарах с температура и сега започвам аб.но сама съм си виновна. #Cussing out

Za съжаление не ми каза предположения... ooooh!Аз го питах дали да правим изследвания за стеснения на уретрата,но той ми каза,че в Европа такава диагноза не признавали и че методите,които тук се ползват за такова изследване не давали точна информация,а били много травмиращи за децата...т.е да спра да се ровя и да видим дали нещата ще отминат с направеното дотук.

# 748
pape6,пожелавам ви да отминат и да забравиш за всичко! Hug
 danaeka,ти как си?

# 749
  • shumen
Ина,не съм много добре.Другата седмица ще ходя най-късно вторник или сряда да си направя изследванията.Да видим,но сякаш има нещо нередно.Днеска съм отекла цял ден,а и ме пари като пишкам.Т нямам,но аз съм много проклета-вдигам и я свалям много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт