Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 93 921
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
хм,за съжаление ще се разминем..би ми било приятно да се запознаем.но пък сме и при различни медици и ще сме и в различни дни.
аз ви пожелавам да ставате все по-добре и да нямате нужда от прегледи.

# 91
сега съм на това.http://pomaga.com/aquasource-produkti.html?page=shop.product_det … amp;category_id=6
радвам се на перисталтика,дано повечето ефекти ги усетя.на мен моя приятелка аптекарка ми даде пробно за 10дена.
Ина15, тези водорасли в каква дози ги приемаш? По схемата дадена в линка ли -> "Приемат се по три пъти по 1 капсула, на гладно, между храненията"

# 92
започнах 2 по 1,но днес мисля да бъдат 3 по 1 по време на хранене.

# 93
започнах 2 по 1,но днес мисля да бъдат 3 по 1 по време на хранене.
Ина15, благодаря   bouquet  Предполагам, че познатата ти от аптеката е казала тази схема и така е препоръчително.
А колко време е желателно да се пие 2 по 1 преди да се увеличат на 3?

# 94
каза ми пробно 10 дена и да си преценя как се чувствам и усещам.но аз вече ги подкарах по 3 от нетърпение и натрупване на ефект.

# 95
Здравейте момичета да се запиша и аз в новата тема  съжалявам но последните седмици ме можех да пиша, затова сега изчетох всичко което сте написали.
Моят син е на 9 год и от 6 годишен се оплаква от нов позив за пишане след като се изпиша но не изпишва нищо. Не развива бактерии слава богу. Четири месеца бихме Дриптан назначен от доц Кънчев уродинамиката бе добра но синът ми пак имаше оплаквания. Ходихме на контрола до София средата на март при доц. Кънчев той ни завиши Дриптана 2 х 1/2 и пак напреглед през Май . MERYCHERY исках час за доктор Мирчов но ми казаха че д-р Такова е детски уролог Минахме преглед при нея Тя ни изписа Баклофен по схема 10 дни 1 х 1/4  10 дни 2 х 1/4  10 дни 3 х 1/4 и после уродинамика при нея началото на април. За съжаление и тя ми каза че ако уродинамиката не е добра и не се повлияе от лечението с Баклофен можеби има стеснение на шийката на мехура и ще се наложи цистоскопия . Каза ми че детски цистоскоп има само в Пирогов MERYCHERY  а нали точно това д-р Мирчов прави на Мария в Токуда защо на мен ми казват , че нямат детски цистоскоп.
Здравейте момичета миналата седмица бяхме на преглед при д-р Такова Отидохме с уговорка да правим уродинамика 1 месец след приема на баклофен но тя реши , че няма смисъл да я правим гледа ни само на ехограф Освен че започна да пиша по-рядко синът ми си има пак същите оплаквания позиви за пишане след като се е изпишал или боцкане на връхчето Изписа ни допълнително NEORENAL за 10 дни и NITROXOLIN за 1 месец като продължаваме Баклофена 2 * 1/4 след един месец трябва да се чуем как се чувства Много ми се искаше да направим уродинамика за да видим дали има промяна При предния преглед ми спомена евентуално за стеснение на шийката на мехура и цистоскопия, но сега каза да наблюдаваме ефекта от лекарствата трябва да минат поне 2-3 месеца лечение с Баклофен

# 96
dgidgo здравей. чудих се аз как сте. А ти защо не я помоли все пак да направите уродинамиката? Следващият път си поискай ако те тревожи нещо да направите и уродинамика. И ние вече не я правиме при всеки преглед, но при нас няма и смисъл. Основно ни гледат вече за остатъчна урина. Неуренала е добър препарат и аз го пиех и останах доволна от ефекта. Стискам палци всичко да отшуми и без допълнителни  изследвания, но ако нещо те тревожи, поискай си следващият път и уродинамика. Не виждам причина да не я направи.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 15:12 от marychery

# 97
MERYCHERY и при нас гледа за остатъчна урина и каза че по мехура преценява дали има промяна Мехура ни не беше пълен и трябваше повече да се наливаме с вода въпреки че преди да отидем също пи доста но явно не достатъчно за да направим уродинамиката Все пак затова ходихме специално до София Дано да се повлияе добре  от тези лекарства Засега сме все така със същите  оплаквания кога по-често кога по-рядко но ги има.

# 98
dgidgo,а имате ли остатъчна урина?

# 99
  • Stuck in a moment
Запис в темата.
А можете ли да ми кажете д-р Чаначев в клиника Малинов прави ли уродинамика?

# 100
тефтерче До колкото знам не. Уродинамика прави доц. Кънчев в Пирогов и в Зелената къща, и в Токуда правят.
dgidgo   определено за да се направи уродинамика, трябва се пие вода, мехура да е пълен и да има силен позив за пишкане. Ако това не сте свършили няма да има и обективен резултат. Но нас доктора винаги ни чака, чакал ни е до 19 19, 30 вечерта, докато и се допикае на Мария, седя ли сме и сме си говорили с него в кабинета, когато не е имало хора, това е нормално. Следващият път се подгответе предварително с шишенце вода..аз започнах да и давам щом тръгнеме от вкъщи водата, и докато стигнеме и се пишка вече. Но ни се е случвало и докато се обадиме че сме пред кабинета, тя да не издържи, и започваме процедурата по пиенето на вода наново

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 14:53 от marychery

# 101
Ina слава богу нямаме остатъчна урина
Изпихме едно шише с вода предварително но явно не беше достатъчно Преди да тръгнем каза че му се пиша но като отидохме в кабинета каза че нямал да пиша. Сега не мога да намеря NITRОXОLIN на таблетки, който ни бе изписан има го само на капсули но ми казаха от аптеката че не се дава на деца Нашата доза е х1 табл дневно за 1 месец

# 102
dgidgo,супер,че нямате остатъчна..може и за това да не ви е направила уродинамиката-в крайна сметка евакуирите всичко.а проблем с бактериите ли имате?

# 103
dgidgo това че няма остатъчна урина е страхотно. Браво. Но да явно е трабвало повечко вода да пиете, при нас обикновено 500мл стигат и после пикае сума време през 10 мин. Mr. GreenПри нас все още има остатъчна урина, въпреки че намалява , и вече сме в рамкит на допустимата норма, все още не може да изпразва напълно мехура.

# 104
Запис,за да съм в темата!Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт