Аси и Демир... Мурат и Туба - в очакване на война - тема 27

• 102 223
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
.......... на Мурат му олекнало много като разбрал, че ще си партнира с Нюргюл в новия филм, защото е бил емоционално изцеден по време на снимките на Аси.
 Peace

Че какво пък толкоз емоционално се е изцедил в Аси, нали си е изиграл просто професионално ролята    newsm78

# 571
Да не забравите, че утре в 13.15 часа по ATV
пряко ще дават предаването DIZI TV за филма на Туба.

А ще може ли линк за тоя сайт ако не съм нахална   bouquet

И аз искам, и аз искам!   jumpuu

# 572
Да кажа набързо, защото съня ме наляга. От първи пост на неземна по-интересно е, че казва само две думи за Аси. Казал е, че Демир Доган много се доближава до собствения му характер, защото и двамата обичат да разрешават проблемите си сами и ако си науми нещо го постига на всяка цена. Но не е толкова твърд като Демир, защото обича да живее и да се смее и има различен живот от неговия. И после пак дрън-дрън колко са го харесали в Арабския свят. Втория пост, обаче, е доста интересен. Той гласи, че на Мурат му олекнало много като разбрал, че ще си партнира с Нюргюл в новия филм, защото е бил емоционално изцеден по време на снимките на Аси. Споменават и за интервюто в арабското списание, където казва, че Туба е красива и талантлива и че я вижда известна след 5 години, но не знае нищо за нея като личност. И автора прави коментар, че Мурат не иска да говори на тази тема. Признава, че жена му е много ревнива, но не от феновете. Тогава следва, че ревнува от екранните му партньорки и Туба, разбира се... Е... Деликатна тема

Peace

Не е твърд като Демир, Демир си отстояваше любовта / грешеше, но я отстояваше/. Който и да е на негово място- 2 години заедно с любимата жена и да не може да я има? - ще е изцеден емоционално. Да те ревнуват всеки ден! Кой знае какви сцени му е правила благоверната? То е ясно, че го ревнува от Туба и той дипломатично мълчи по темата Туба.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 23:45 от rina-rina

# 573
Ша е влюбен в Б.,ама знае ли как ще го отсвирим да не ни е любимец #2gunfireИли ще е влюбен в Туба или му слагаме кръста Naughtyде са намира....

И на мен ми мина през ум,че тоз тъпанар верно обича жена си Thinking ако е била фиркана що да не е щастлива,то в това състояние много знае кой е хванала за ръка Grinning
Това ме разбиииии newsm62

# 574

он-лайн ATV        http://www.atv.com.tr/canli_yayin

# 575
Има нещо което ме вълнува и не ми дава мира. Спуках се да търся информация за това какви "клечки" във филмовата индустрия са от семейството на Бурчин.  Къде се подвизават тези хора? Всъщност информацията, която намерих е от едно изказване на самата Б, но то не ме кара да мисля, че са толкова могъщи. Вие какво знаете, защото все говорим колко са авторитетни, но защо????

Това е изказването на Б. Ако някой може нека преведе за да ги видим тия "важни особи"

B.T: Babam Yeşilçam'da prodüksiyon amirliği yaptı. Ağabeyim görüntü yönetmeni... Ablam yönetmen yardımcısı... Dayım prodüksiyon amiri... Amcam Devekuşu Kabare'de oynuyordu. Durum böyle olunca benim de bu işlere bulaşmamam mümkün değildi. İlk kez 4 yaşındayken setlerle tanıştım. 'Aman Patron Duymasın' ilk göründüğüm filmdi. Çünkü kucakta bir kapıdan girdim, diğer kapıdan çıktım. Ortaokul dönemine kadar devam ettim. Sonra ara verdim. Ve şimdi dizilerle devam ediyorum.

# 576

он-лайн ATV        http://www.atv.com.tr/canli_yayin

Много,много благодаря !!!  smile3525 smile3525

# 577
Аси, румънски фен ни отговори   newsm44 newsm44 newsm44

Welcome!

If you want to speak in English, please to reigister, in:

Hunili Forum - English Speakers

http://www.huniliyiz.net/index.php?board=94.0

# 578
Има нещо което ме вълнува и не ми дава мира. Спуках се да търся информация за това какви "клечки" във филмовата индустрия са от семейството на Бурчин.  Къде се подвизават тези хора? Всъщност информацията, която намерих е от едно изказване на самата Б, но то не ме кара да мисля, че са толкова могъщи. Вие какво знаете, защото все говорим колко са авторитетни, но защо????

Това е изказването на Б. Ако някой може нека преведе за да ги видим тия "важни особи"

B.T: Babam Yeşilçam'da prodüksiyon amirliği yaptı. Ağabeyim görüntü yönetmeni... Ablam yönetmen yardımcısı... Dayım prodüksiyon amiri... Amcam Devekuşu Kabare'de oynuyordu. Durum böyle olunca benim de bu işlere bulaşmamam mümkün değildi. İlk kez 4 yaşındayken setlerle tanıştım. 'Aman Patron Duymasın' ilk göründüğüm filmdi. Çünkü kucakta bir kapıdan girdim, diğer kapıdan çıktım. Ortaokul dönemine kadar devam ettim. Sonra ara verdim. Ve şimdi dizilerle devam ediyorum.
Баща ми е бил директор на продукции в "Йешилчам"/ това е турския Холивуд/, Големият ми брат е главен оператор.Голямата ми сестра е помощник режисьор.Вуйчо ми е шеф на продукции.Чичо ми е актьор в театър.При такава ситуация да стоя извън този бизнес беше невъзможно.За първи път се запознах с него, когато бях на 4 години.Първата ми роля беше във филма "Аман, шефа да не чува" с малка роля - от врата до врата - епизодична роля.С тези малки роли продължих и през средното си образование, а сега се снимам в сериали.
Малко го вкарах превода в скоби, но надявам се се разбира.

# 579

Баща ми е бил директор на продукции в "Йешилчам"/ това е турския Холивуд/, Големият ми брат е главен оператор.Голямата ми сестра е помощник режисьор.Вуйчо ми е шеф на продукции.Чичо ми е актьор в театър.При такава ситуация да стоя извън този бизнес беше невъзможно.За първи път се запознах с него, когато бях на 4 години.Първата ми роля беше във филма "Аман, шефа да не чува" с малка роля - от врата до врата - епизодична роля.С тези малки роли продължих и през средното си образование, а сега се снимам в сериали.

Малееееееееееееее, те до девето коляно се във филмовата индустрия!!!!!
И Мурат къде ще ходи??? Ха е мръднал, ха е излетял от ......... Бай, бай кариера!
Добре, че е талантлив, че иначе все ще говорят, че му уреждат роли по роднински

# 580
  Simple Smile Здравейте, момичета!Съвсем случайно попаднах във форума търсейки нещо за така обичаните от всички ни актьори. Направо съм възхитена.И аз като Вас тайно се надявам  Praynig наистина нещата между тях да се получат или поне да ги гледам заедно макар и само във филмите.
Не можах да разбера само за един и същи филм ли става въпрос или наистина има надежда да ги видим отново. Защото , ако това е провалената роля...направо се отчайвам....и аз като вас ще кажа, че тук има пръст лепката Б.  #2gunfire
"......След „Гордата Аси“ на Туба се усмихна и игралното кино. През пролетта тя получи роля в игралния филм „Пепел и огън“ на своя откривател Томрис Джиритоглу по романа на английската писателка Джейн Остин – „Разум и чувства“. Във филма, по предварителна информация, трябва да участва и друга известна на българските зрители турска актриса – Бергюзар Корел (Шехерезада от „1001 нощи”), както и партньорът на Туба в „Гордата Аси“ Мурат Йълдъръм.

Филмът трябва да започне да се снима през септември в Антакия, където се развива действието и в „Гордата Аси“. В телевизионно интервю, дадено наскоро, Туба казала, че е вероятно филмът ще прерасне в телевизионен сериал.

Последната новина около Туба Бююкюстюн е първата й главна роля в игрален филм. Филмът ще разказва за любовта между млада мюсюлманска жена и млад мъж христианин."

# 581
момичета,ами ако Б.е заплашила Мурат че ще провали кариерата на Туба,ако той не се ожени за нея....

# 582

Малееееееееееееее, те до девето коляно се във филмовата индустрия!!!!!
И Мурат къде ще ходи??? Ха е мръднал, ха е излетял от ......... Бай, бай кариера!
Добре, че е талантлив, че иначе все ще говорят, че му уреждат роли по роднински

Ма той златна кокошка и за родата е Мурат.
Нали знаете, че името на актьорите продава филма Simple Smile
Какъв им е проблема да печелят дружно ?
СЕТЕТЕ СЕ ЗА ОНАЗИ СЕМЕЙНА СНИМКА С РОДАТА - НА СТЕНАТА ИМАШЕ СНИМКА НА МУРАТ ! Simple Smile
Ако някой я намери тази снимка може пак да я постне тук.

# 583

момичета,ами ако Б.е заплашила Мурат че ще провали кариерата на Туба,ако той не се ожени за нея....

И той се е жертвал.....

# 584

каква е хубавка, а тоя Бюлент хич , ама хич не ми харесва!
Беренката да си го държи! Ний нашето момиче не го даваме!

Общи условия

Активация на акаунт