Аси и Демир... Мурат и Туба - в очакване на война - тема 27

• 102 217
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
kemsi ,  привет! Hug Hug Hug
Ставаме все повече заразените от вируса "МУРАТУБА"

# 586
 newsm78 забравих да кажа,че публикацията е от 23.09.2009, което ще рече ,че филма ще започне нимки тази пролет - 2010 г.

# 587
# 588
 Hug  Hug   Hug привет на всички! От вълнение забравих да ви поздравя за хубавото дело. Просто всичко е прекрасно....нямам думи. От днес и аз се присъединявам към общото дело да ги съберем отново.
По едно време си мислих  newsm78 ... не може ли да изпратим някакво писмо до нова телевизия, с което да им изкажем благодарността от това, че излчиха този филм и да поканят МураТуба в България....както преди стана с 1001 нощ...Дали има смисъл?  newsm78

# 589
  • Разград
 Simple Smile Здравейте, момичета!Съвсем случайно попаднах във форума търсейки нещо за така обичаните от всички ни актьори. Направо съм възхитена.И аз като Вас тайно се надявам  Praynig наистина нещата между тях да се получат или поне да ги гледам заедно макар и само във филмите.
Не можах да разбера само за един и същи филм ли става въпрос или наистина има надежда да ги видим отново. Защото , ако това е провалената роля...направо се отчайвам....и аз като вас ще кажа, че тук има пръст лепката Б.  #2gunfire
"......След „Гордата Аси“ на Туба се усмихна и игралното кино. През пролетта тя получи роля в игралния филм „Пепел и огън“ на своя откривател Томрис Джиритоглу по романа на английската писателка Джейн Остин – „Разум и чувства“. Във филма, по предварителна информация, трябва да участва и друга известна на българските зрители турска актриса – Бергюзар Корел (Шехерезада от „1001 нощи”), както и партньорът на Туба в „Гордата Аси“ Мурат Йълдъръм.

Филмът трябва да започне да се снима през септември в Антакия, където се развива действието и в „Гордата Аси“. В телевизионно интервю, дадено наскоро, Туба казала, че е вероятно филмът ще прерасне в телевизионен сериал.

Последната новина около Туба Бююкюстюн е първата й главна роля в игрален филм. Филмът ще разказва за любовта между млада мюсюлманска жена и млад мъж христианин."

Този филм се снима тази есен и се провали сниман е до 9 епизод и спряха снимките. И актьорите бяха други нито един от тия които пише в статията не участва.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kul-ve-ates-dizisi-star-tv/

http://www.kulveates.net/
http://www.youtube.com/watch?v=yD5CplcOJCE

И статията е от 29 април.

Salsa’dan Tuba Büyüküstün ile Kül ve Ateş Haberi

29 Nisan 2009 Yazan admin 
Kategori Tuba Büyüküstün Genel

# 590
  • В тъмната гора.
Нещо пак ме цапна вдъхновението

http://www.youtube.com/watch?v=jTzW75uDSRY

# 591
Открих това писмо от Мурат до Туба:

Скъпа моя,
Преди заминаването си, аз толкова много исках да те взема в  ръцете си, но за съжаление казвам "Сбогом!"
Защото ти си ми единствена  любов и аз не мога да понасям повече изтезания ... Аз пиша с моята кръв върху парче от кожата ми
Знам ... думи няма да са достатъчни ...
"Последната сцена ..... ние я завършваме и край.
Когато чух това, аз  почувствах като че ли сърцето ми ще спре, бих искал да можех да спра времето; това е последният ни ден заедно ...
Всички са тук, щастливи и доволни, всички те забравят умората.....
Те са горди от усилията си, но аз особено се гордея с теб ...
Всеки може да те прегърне, да те целуна, аз бях там просто  като чужденец, дори не можем да си стиснем ръцете с теб, аз съм изгубен в тълпата, не мога да чувам и виждам нищо,  само теб...
Бях далеч, но толкова близо, очите ти ме обвиняват за това, че е студено и далечно,  аз наистина се мразя  ...

Аз избягах в бар веднъж когато снимахме... Плаках толкова много, знам, че не мога да променя нещата ...
Толкова е  късно, толкова е студено, аз съм като риба извадена от водата, взех колата си и избягах...

АСИ ... колко ти приляга това име  ... колко тази история ни приляга, аз съм нищо, тъй като ти си всичко в живота ми, ти си ми небето, ти си моя ад ...
Когато работим заедно  те наблюдавах от самото начало, красива и самостоятелна, уверена, всяка стъпка бе предизвикателство за нас ... до оня ден, когато ръцете ти  трепереха ... Бях шокиран, аз не осъзнавах какво се случи с мен, странно усещане ... привличането, желанието, исках да те докосна отново и отново, за да усещам уханието ти всеки път,  аз го чувствам ...
Аз все още имам  сладостта на устните ти, аз все усещам миризмата на парфюма ти..... дъха ти ... любовта ни се разраства, ден след ден ... ти стана моята религия и моята вяра

Всички  ме питат как може да сме толкова реални във филма? Но само ти знаеш отговора ...
Мислех, че е просто нещо, което съм създал в съзнанието си, аз се опитах да го избегна това, но не можех да ...
През цялото време аз просто се крих зад думи, изречения, поведение, но не можех да контролирам..... то е толкова очевидно ... Чудех се  дълго време, ами ако това е  само фантазия, но не е...... по-дълбоко е.......

Толкова дълго време съм ти се възхищавал, Обичах те като приятел, но впоследствие те обичам и като единствената ми  скъпа! Аз не съм перфектен, и ако нашата любов е моят грях, само Бог има право да ме накаже, дори и той никога не се забранява любовта ...

Всяка вечер преди сън поглеждах към прозореца ти, всяка звезда бе целувка която съм ти изпращал  и всеки път, когато вятърът е идвал аз го молех  да  ти шепне думите на любовта ...
Моля те, не се чувствай самотна, аз искам да бъдеш щастлива, аз искам да изпратя ангел пазител който да те защити, но един ангел не може да ни защити от другата ...

Имам вяра в този живот, може би съдбата ще те доведе  един ден в малкия ми свят ...
Знам, че поражението ми ще бъде твърде тежко, ако не, ти ще ми изпратиш бял гълъб да донесе светлина от сърцето си ...
Не забравяй, с всеки дъх, аз те обичам и заедно можем да променим съдбата си...

Мурат

Защо не беше истинско, а е написано от............ някой като нас!

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 01:13 от rina-rina

# 592

Mishel_, благодаря за прекрасния клип! smile3501 smile3501 smile3501
Бъди все така вдъхновена!
Наистина Туба е обожавана от милиони хора......

# 593
Притиснали са с нещо Мурат и той им играе по свирката за сега.Мисля,че и Туба е на ясно и гледат да не разлайват кучетата.
Нарочно се държат пред хората като сърдити и непознати,но това е само привидно.......спомнете си зад кадър свадбата на Аслан
как го посрещна Туба...нежно и със сладка и щастлива усмивка....... и след секунди.....каменно лице и все едно, той не е до нея.....просто не съществува.Той по същия начин.....ама намери време в суматохата да я целуне.Е как да не е изцеден емоционално
след филма?Всеки откраднат миг щастие им коства много.Сигурна съм,че и сега се чуват и срещат....но са много предпазливи.Явно така трябва.
Мурат тази година ще се дипломира като инженер.Та не знам няма ли скоро да им тресне вратата на Бурчиновата рода и да започне
нова работа,нов живот......а Туба ще си вземе боите и четките и ще  започне да рисува и да си гледа децата с Мурат.Така ще си починат малко,че славата и вниманието им идва в повече....изпитаха го.....не е лесно....а те са земни и стеснителни хора.

# 594
с този клип  пожелавам "Лека нощ" на  тези , които още не са заспали и казвам "Добро утро" на тези, които утре ще се събудят първи

http://www.youtube.com/watch?v=cRvJg7rYgKA

Прекрасните Туба и Мурат........

Думите са излишни....

# 595
Притиснали са с нещо Мурат и той им играе по свирката за сега.Мисля,че и Туба е на ясно и гледат да не разлайват кучетата.
Нарочно се държат пред хората като сърдити и непознати,но това е само привидно.......спомнете си зад кадър свадбата на Аслан
как го посрещна Туба...нежно и със сладка и щастлива усмивка....... и след секунди.....каменно лице и все едно, той не е до нея.....просто не съществува.Той по същия начин.....ама намери време в суматохата да я целуне.Е как да не е изцеден емоционално
след филма?Всеки откраднат миг щастие им коства много.Сигурна съм,че и сега се чуват и срещат....но са много предпазливи.Явно така трябва.
Мурат тази година ще се дипломира като инженер.Та не знам няма ли скоро да им тресне вратата на Бурчиновата рода и да започне
нова работа,нов живот......а Туба ще си вземе боите и четките и ще  започне да рисува и да си гледа децата с Мурат.Така ще си починат малко,че славата и вниманието им идва в повече....изпитаха го.....не е лесно....а те са земни и стеснителни хора.

renea,   smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 596
  • София
Добро утро ! Hug

kaffeetrmker_2 Чета ви от час и половина и ви се радвам на всички за всичко , което сте поместили  newsm51 smile3525 newsm51

Поздравявам всички с този страхотен клип  Hug

http://www.dailymotion.com/video/xboipm_asi-demir-06_shortfilms

Хубав ден !  Hug  bouquet

# 597
  • София
За добро начало на деня  Hug newsm10

http://www.dailymotion.com/video/xbys5p_asi-demir-tango_shortfilms

И с надежда за едно реално танго в живота !

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 07:59 от Kati52

# 598
Добро утро и от мен! Нека да е приятно както утрото, така и целия ден!
И да не забравите ако имате възможност да гледате предаването по ATV от 13.15 часа за филма на Туба!

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 09:25 от rina-rina

# 599

-Отворих очи и видях теб- утрото е наистина прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт