Поради продължаващата тенденция форумът да се използва за нелегална търговска и посредническа дейност, явно е необходимо да припомним, че и за този подфорум важат всички ПРАВИЛА, валидни за цялата форум-система.

Правила на Форумите
7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.


Забранено е подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма, сайт, услуга, продукт, без изричното съгласуване и разрешение от собствениците на сайта и форумите.

Линкове към фирмени и комерсиални сайтове може да се добавят само в определеното за целта поле в Профил >> Потребителски настройки >> Профил >> Web страница.
(Модераторите и администраторите на форумите имат право без уведомяване по тяхна преценка да премахват от профила на даден потребител подобни елементи, които могат да се счетат като явна или скрита реклама.)

Ограничението за потребителските профили не важи за профили на рекламодатели по време на провеждане на договорена рекламна кампания във форумите (темите изрично се отбелязват с маркер "рекламна публикация"), профилите с ранг BG-Mamma партньор, както и за профилите на потребители, получили официално разрешение от администраторите.


Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите!
Темите във форума са предназначени за обсъждане на онлайн-магазини за пазаруване от чужбина, функционалността на сайтовете, предлаганите стоки, качество, размери и условия за доставка.

ИЗРИЧНО Е ЗАБРАНЕНО развиването на търговска и посредническа дейност във форума!
Всякакъв опит за развиване на подобна дейност (посредничество при пазаруване срещу заплащане) от страна на фирми и потребители, ще бъде санкциониран и достъпът до форумите ще бъде забраняван безсрочно без предупреждение.   


В случай, че темите продължат да се изпълват с предложения за посредничество и потребителите участват активно в този тип нелегална търговска дейност, темите за съответните онлайн магазини ще бъдат закривани.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 04:14 от Mamma