За любовта

• 46 772
  • 666
  •   1
Отговори
# 60
Passi, приятен е!  smile3535 И умора няма!

A m b e r, нали затова поне понякога човек се страхува да се влюби - защото най-боли от любимия...  Rolling Eyes Но аз си предпочитам риска, вместо вечната монахиня.  Mr. Green
Иначе, когато след години се обърна назад - какво ще видя? Shocked

antibody, няма нищо лошо да обичаш тия неща (все си е обич някаква). Лошо е, ако обичаш жената само по тази причина! А тя, щом ти поднася любимото на масата, - значи те обича! Ако не те обичаше - виж забъркала някоя отровна гъба, нарязана на ситно в картофките или мушната в мухлясалото сирене...  Laughing

LabradorHug Някои може още да са на настройка първи април...  Grinning

# 61
  • Русе
    Всъщност не се боя от болка причинена от любим човек. Няма как да ме нарани, когато обичам. Боя се, ако той бъде наранен.

antibody, и аз ги обичам тези неща.Само че предпочитам прясна салатка. Кой ще се трепе да прави солени трушии.Само,че това се казва чревоугодничество според мен  Simple Smile  Любов повечето хора назовават едно друго чувство.  Но никога не е късно.

# 62
    Всъщност не се боя от болка причинена от любим човек. Няма как да ме нарани, когато обичам. Боя се, ако той бъде наранен.

Мнооого приятно схващане! Но по тази логика би трябвало да няма начин и за него да се почувства наранен, нали!  Hug Аз се боя от двете. Не сме идеални, всеки може да сгреши. Остава да не сме надменни, за да можем да кажем "извинявай", а другата страна да не е надменна и да приеме това "извинявай" вместо да го отхвърли!

Heart Eyes

# 63
  • Русе
  Вчера синът ми падна при задно салто и си удари ръчичката. Всичко мина бързо, но в един момент, целия ми свят се обърна. Толкова уязвима се почувствах  Cry

# 64
Ох, много си права! Само в определени моменти усещаме колко от нещата, които ни занимават главите - са безсмислени, незначителни и глупави!

# 65

мен точно от любим човек най  ме боли , защото ми пука , а то да се боиш любимият да не се нарани е естествено

п.п. имам да правя курсова за любовта от философска гледна точка  Rolling Eyes така, че пишете следя ви Hug че така съм блокирала , като някой художник или писател  без муза  ooooh!, а трябваше вече да съм я предала

# 66
yasmina, ще опитам да помогна, но късно през нощта, сега ще прибягам да поработя.

# 67
благодаря
може и на лични да ми пишеш , наистина ми е трудна в момента  тази тема  .

# 68
Аааа, за любовта - в любовта  Laughing  Hug

(започни от това да си мислиш за любовта на майка към дете, на двама неразделни приятели и после интимната любов - може да ти е от полза) До довечера!

# 69
antibody, и аз ги обичам тези неща.Само че предпочитам прясна салатка. Кой ще се трепе да прави солени трушии.Само,че това се казва чревоугодничество според мен  Simple Smile  Любов повечето хора назовават едно друго чувство.  Но никога не е късно.

Хайде, сега, ще се обиждаме ли? Било разбирате ли, чревоугодничество.  Crossing Arms Че аз казах, че тази обич поражда в мен и други високи чувства. Например, чувството за единение с природата - Аз съм част от нея, и тя става част от мен! (Може и във вид на прясна слатка, чак да придиряме за единение с природно втасалата туршия, което м/у другото си е един наистина магически процес - няма!) Или например чувството на това колко е преходно всичко в нашия земен живот сравнен с живота на слънчицето, което огрява земята от милиони години, че да стане хубаво грозденце за една хубава ракийка! Ето такива високи чувства изпитвам, а ти веднага  fight  ЧРЕВОУГОДНИЧЕСТВО!

# 70
Цитат

Че има как, разбира се че има. Най-жестоко се раняват точно тези които ни обичат. Но доколко трябва и може  да те е страх...това е отделен въпрос.

http://www.youtube.com/watch?v=UIXGkw4n74w

# 71
Момичета, да се опитаме да помогнем на yasmina, разсъждавайки отново над
"Любовта е болест с определена симптоматика"  (може и само "Любовта е болест")  Hug

Delusion, заради този страх избягах преди години (цяла вечност) от човека, в който се влюбих. Така и не си изживях времето с него, пропуснах емоциите. Гаден страх! Държа си го вече надалеч!  Hug

# 72
  • Русе
  Преди време ме болеше, точно както описвате. Чувствах се обидена, излъгана, но най вече несъвършенна, недостойна да задържа чувството, незавършена и като че ли изпуснала шанса да стана цялостно същество.
   Сега се чувствам много по уверена, поне в това отношение. Никой не е застрахован от болката, разбира се. Но определено не изпитвам страх от нараняване. Страхувам се, когато любимия човек страда, объркан е. такива ми ти работи. От възрасттта ще да е  Simple Smile

# 73
такива ми ти работи. От възрасттта ще да е  Simple Smile

newsm62

Ако любовта е болест - това е единствената, от която искам да боледувам. Нищо, че може да ме докара до депресия, до успокоителни; да не искам дълго време да видя някой до себе си... Процесът на боледуване си го заслужава! Grinning

# 74
  • Русе
  Така е Тони.
Незабравимите мигове, за които си струва, тръпката и невероятното усещане оставят вкус за цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт