ОБЩ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЗЕС И ЗАКОНА ЗА ГМО - 17ти (сряда) от 9.00 ч.

• 46 873
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 765
Хванах малко от "На кафе". Не ми стана съвсем ясна позицията на Теди Москов  newsm78

А, ще има ли шествие в неделя?

Ще има по-скоро протесто-концерт. Но надсловът ще зависи от хода на събитията - дали ще мине през зала тази седмица, дали ще запазят 30-те км.

Ако тази седмица не мине - надсловът трябва да е нещо от сорта "Не си помисляйте за по-малко от 30 км".

Ако мине, но намалят на 14 км (каквото беше последното предложение на МОСВ) - трябва да е протест "Искаме си 30-те км".

Ако ли пък  Praynig минат 30-те км, трябва да е положително събитие в стил "Сбогом, ГМО!"

# 766
аз нямах възможност да отида в предаването "на кафе", но успях да хвана края и определено Москов не изрази ясна позиция и добре, че в моменти на колебание М.Илиева замазваше положението. Важно е да се организира голямо шествие или протестен митинг, за да не остават с грешни впечатления нашите храненици /парламента и МС/, да не мислят че са ни спечелили и могат да ни лъжат. аз съм сигурна, че ако е в почивен ден ще има голяма посещаемост и съпричастност.
важно е да накараме максимален брой хора да започнат да мислят,да не се доверяват на чужди мнения и аргументи, а не като Москов ... не разбирал точно колко е вредно щом като в САЩ от години се произвежда и няма забрана за ГМО, все пак говорим за Америка, нали

# 767
каквото и да се организира, било то концерт, шествие или протест, важно е да се обяви поне 3 дни по-рано, за да се даде време на хората и да се популяризира реално, а не като на последния протест бяхме 5 майки и 4 - ма активисти, а некви бездарници излизаха от парламента, гледаха ни и ни се подиграваха, сочейки ни с пръст. долнопробни престъпници, но които им плащаме зада ни мачкат и да ни се подиграват!

# 768
Хванах малко от "На кафе". Не ми стана съвсем ясна позицията на Теди Москов  newsm78

Не само на тебе не ти е ясно, но и на самият него - човечецът спомена "ГЕН ОТ ПАРФЮМ". Нищо де, то си е абсолютно НАТУРАЛНО, ПРИРОДНО И ЕСТЕСТВЕНО да си ГЛУПАВ... и да не се МОДИФИЦИРАШ със ЗНАНИЯ в училище. (за висше образование няма да поменавам нищо)

# 769

А, ще има ли шествие в неделя?

Ще има по-скоро протесто-концерт. Но надсловът ще зависи от хода на събитията - дали ще мине през зала тази седмица, дали ще запазят 30-те км.

Ако тази седмица не мине - надсловът трябва да е нещо от сорта "Не си помисляйте за по-малко от 30 км".

Ако мине, но намалят на 14 км (каквото беше последното предложение на МОСВ) - трябва да е протест "Искаме си 30-те км".

Ако ли пък  Praynig минат 30-те км, трябва да е положително събитие в стил "Сбогом, ГМО!"

дрън-дрън,глупости на търкалета,сбогом ГМО ама друг път,много добре си на ясно,че не е сбогом ГМО и защо заблуждаваш хората не знам,30-те км са си 30 км,а за сбогом са съвсем на ГМО са други законите и то е пълна забрана и железни санкции за наришителите,а не просто някакви со 30 км които за момента не им позволяват да заграбят целата страна,но не им пречи частично да го напрвят,както вче са го направили,сега искат да го озаконят,така че или скандирайте ПЪЛНА ЗАБРАНА или не се правете на големи противници на изродените култури

# 770
Предлагам митингът ни да е под надслов "ЕВРОПА - ЧИСТА от ГМО".
Защото ГМО преминава през държавните  граници.

# 771
  • Sofia
момичета имам възможност да пратя снимки на чужд сайт, където пишат доста журналисти, ако някой има снимки от протестите и няма нищо против да ми даде 3-4 мога да се свържа с тях и да пишат за проблема. пишете ми, ако някой може да ми даде снимки.

# 772
аз нямах възможност да отида в предаването "на кафе", но успях да хвана края и определено Москов не изрази ясна позиция и добре, че в моменти на колебание М.Илиева замазваше положението.

Теди Москов определено не се представи на ниво, което не му прави чест ! В типичния си стил на самовлюбен "интелектуалец" - "над всичко и всички", но нищо може и да е било за добро ...т.е. да е прозвучало по-балансирано предаването с неговата и на Мария позиция ... Мария беше много добре подготвена и се представи чудесно, далеч не само замазваше, а говореше достатъчно обосновано  Peace

Хванах малко от "На кафе". Не ми стана съвсем ясна позицията на Теди Москов  newsm78

Не само на тебе не ти е ясно, но и на самият него - човечецът спомена "ГЕН ОТ ПАРФЮМ". Нищо де, то си е абсолютно НАТУРАЛНО, ПРИРОДНО И ЕСТЕСТВЕНО да си ГЛУПАВ... и да не се МОДИФИЦИРАШ със ЗНАНИЯ в училище. (за висше образование няма да поменавам нищо)

Макар да имах по-различни впечатления и очаквания от него, не мисля, че е глупав.... По-скоро е прекалено егоцентричен и не го интересува нищо и никой с цел да се прави на оригинален и да "блести" с алабализмите си ... Stop  Confused

# 773
slunce_9, айде малко по-полека, ако обичаш.

Ако продължаваш с глупостите си за пълна забрана, можеш да си сигурна, че няма кой да ти обърне внимание.

Айде аман от френетични лозунги и глупости, защото точно те ни изиграха лоша шега да ни мислят за некви пещерняци.

# 774
момичета имам възможност да пратя снимки на чужд сайт, където пишат доста журналисти, ако някой има снимки от протестите и няма нищо против да ми даде 3-4 мога да се свържа с тях и да пишат за проблема. пишете ми, ако някой може да ми даде снимки.

Тези снимки са правени с мой апарат, така че можеш да ги ползваш (от варненски протест са): http://picasaweb.google.bg/varna.zelenite/11022010# , успех  Hug (само ми кажи на лични ако искаш кои избираш, може и да ги редактирам ако трябва с  ФТШ )

# 775
Щом като ЕС ще ни накаже затова, че искаме да запазим земята си чиста и да имаме внуци, да вземем да му бием шута на тоя ЕС! #2gunfire
Аз не виждам какво печелим на практика от това, че сме в ЕС. Но даже и да допуснем, че печелим нещо, то каква полза от това, щом като ще ни принуждават да пускаме ГМО.
Това е крайно средство, но май ще трябва да ги заплашим с референдум за излизане от ЕС, ако не успеем да ги спрем по друг начин.

# 776
Съгласна съм за излизането от ЕС ако ни задължават с ГМО.За едно минаване на граница се самоунищожихме, можем да си харчим парите и другаде. Живяхме по-добре извън съюза!

# 777
Съгласна съм за излизането от ЕС ако ни задължават с ГМО.За едно минаване на граница се самоунищожихме, можем да си харчим парите и другаде. Живяхме по-добре извън съюза!
Кога живяхме по-добре - в СИВ ли? Или при "За Бога, братя, не купувайте"? Или при Жан Виденов може би?
Май на някои хора паметта им е доста къса или прекалено услужлива!
Изобщо от 2 дена насам наблюдавам силно спадане на нивото на разговор в тази тема. Надявам се, че причината е в липсата на конкретна информация за законопроекта; а може би същинският разговор вече не се води тук.
А, следващата реплика след мене потвърждава усещането ми: като нямаме нищо истинско, което да си кажем по темата, освен излияния за пълна и тотална забрана на ГМО напук на злодеите от ЕС, сега ще спамим със спорове "при бай Тошо ли беше по-хубаво или сега". Не че няма какво да обсъдим - има писмо до кметовете, въпроси по организацията на каквото ще има в неделя, да мислим какво ще правим по въпросите за контрола, за работата с фермерите и сума ти още работи. Но явно не са тук вече хората, които мислят и най-вече работят по тези въпроси.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 15:59 от mama_petya

# 778
Кажи го това на някой в по-малък град или село, че сега са е по-добре.

# 779
Имам въпрос: какво стана с листовките? Днес оставих 60 картона А4 в детската градина, за да рисуват децата картички. Получих съгласие на директорката за разпространяване на листовките.
Втори въпрос: сигурно ли е вече за неделя? Че организирам хора.

Общи условия

Активация на акаунт