Пухкав сняг навън вали, ДЕКЕМВРИйче през прозореца следи

• 31 679
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, това сме ние - да се представим визуално Simple Smile
http://december2009.snimka.bg/baby/boril-na-mama-nora-di.476676.17527150

# 136
Нора, много е сладък Борил, а това ме подсети, че и аз не съм споделяла снимков материал. И понеже ми е по-лесно Embarassed, пускам линк към албума ми във фейсбук. Снимките са доста, но то тяхната ( на Калоян и фотоапарата ) е споделена любов Laughing

# 137
# 138
nora_di , много сладък твоят синеочко!  Wink
mountain dew , ех, и твоят младеж каква косичка има... Heart Eyes

Колибри, ние (с още една мама) ходихме в частния и кабинет, но голямо чакане падна. Все пак успяхме да минем и двете, на мен ми взе цитонамазка и микробиология и ме прегледа с вагиналния трансдюсер на ехо-то. Всичко на пръв поглед изглежда ок, но ще чакам резултатите от цитото и микрото. При Иванова не съм ходила, само и се обаждах то телефона с резултати от хормони, ама те са в норма и се разбрахме през късната пролет или началото на лятото да и се обадя пак, за да ме прегледа на ехограф. Говорих с нея миналата седмица и каза, че е в отпуска, така че я търси по телефона, за да разбереш кога се връща на работа.   bouquet

# 139
mountain des,nora di  много са ви сладки бебоците   Grinning

ех колко хубаво като се напрахме днес разходката с една дружка ,направо се зареждам положително Joy

ние пак бързичко се наспахме Grinning

# 140
Здравейте мили дружки, набързо влизам да почерпя за рождения си ден днес!!! Общо взето повече време отделяме в момента да се приготвим за рождения ден на Кристиан утре и затова хвърча днес по задачки, но е весело и забавно!!!  Mr. Green

# 141
  • Sofia
 Биби честит рожден ден !   bouquet

# 142
Честит рожден ден Bibi2202
Ние днес ходихме на ортопед. Каза да него слагам по коремче, а чак след 3ти месец. Аз си го слагах по малко, но той каза, че увреждаме децата в старанието си уж да се научат да си държат главичката. Да го слагам да седи след 5-6ти месец. Да има свобода на движенията, да не се облича в тесни дрешки и да ходим пак на преглед на 4 и на 6ти месец, защото бел роден секцио се налагало по чести прегледи. newsm78 Не съм водила баткото на 4 и на 6 месец, а сега защо трябва. На вас казали ли са ви да ги водите.
nora_di , mountain dew много сладки бебоци. Heart Eyes

# 143
Здравейте,момичета....радвам се ,че сте избрали мое заглавие...което означава че ви е харесало
 Laughing
Тези дни всичко около мен се срути....баба ми внезапно почина,дядо е в болницата в много тежко състояние...мъжа ми се обади от Франция ,че ще остане там още 1 месец....целият ми свят се срина....добре че е малкото ми Слънчице,то ме кара да се усмихвам...вечерта когато разбрах,че баба е починала...той цяла вечер се смя...сърцето ми свито и плаче и в същото време се разтапям пред малкото мишле...но  живота е такъв...едни се раждат,други умират/

П.С.съжалявам че ви натоварвам с мойте проблеми...но вие сте ми близки....
надявам се всичко около вас да е наред и всички да сте добре
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БИБИ

# 144
Katrin_bb бъди силна, живота е труден особено когато трябва да се разделим с любим за нас човек завинаги, времето лекува най добре, казвам го от личен опит (за съжаление)  Hug
Честит рожден на Биби, жива и здрава и много обичана    bouquet
Честито на всички месечинки кой на 2-ва кой на 3-и месеца вече  Wink
Nora_di, mountain dew много сладки дечица си имате  Heart Eyes
Ние пък още не сме ходили на ортопед по съвет на нашата педиатърка.
Колибри браво на малкия Дамян  Hug
Лека вечер

# 145
  • София
Здравейте мамчета!
Нашия младеж три дни подред заспива вечер в 10 и се буди в 5 сутринта, но тази нощ отново се събуди в 3, явно му трябва малко време, за де се научи, че не трябва да се буди. С такова настървение гледам слънцето навън - дано не завали, за да можем да се разходим, еииии не ни се стои вкъщи и това е Laughing
Честит рожден ден на Биби на патерица и Честит рожден ден на Кристиан - да й е жив и здрав и много да слуша!
Катрин  Hug - ти само си казала, колко и да е тежко живота продължава. Гледай си детенцето и му се радвай - то е извор на щастие и сила.
Ейй, много сте хубави Nora_di и mountain dew
Колибри, браво на Дамян. Ние ужким го почистваме пишона всяка вечер, но аз се притеснявам да дърпам много и явно затова все още нямаме успех със забелването.
Хайде лек ден от мен и хубави разходки!

# 146
Момичета здравейте.
Аз днес вече съм на ръба на нервна криза . Нашето дете не иска да спи ама изобщо - нито денем ,нито нощем ,а от два дни яде през два часа . Не знам криза на растежа ли е що ли - направо вече полудявам. Изчетох всичко възможно по въпроса за въпросните кризи и не съм сигурна че при нас е това но се надявам . По принцип при всички бебета били различни тези периоди и направо се моля да е това , защото вече ще изкукам. Започна да ме избива на рев , просто наистина ще се побъркам    #Crazy

# 147
Здравейте!Влизам за отчет от днешната консултация, но преди това искам да изкажа искрените си съболезнования на Катрин.Миличка, бъди силна! HugПредставям си колко ти е трудно в момента, особено когато мъжа ти не е до теб.Гушкай си бебенцето, радвай му се и се усмихвай заради него.Прегръщам те много силно!
Сега отчета: 700гр и 4см-5100кг, 57см.Биха му ваксините, много плака милото.Представям си колко ще е неспокоен днес.Сега спинка облечен на отворен прозорец, защото заспа в столчето в колата още.Напоследък не се храни с охота.Понякога изяжда по 60мл и не иска повече, друг път си изпапква всичко(120мл).Научи се да заспива само на ръце или в количката люшкан.Или спи или плаче.Много рядко е буден и спокоен.Иначе много често се усмихва Grinningама за кратко, после пак рев...Това правиме по цял ден, а аз се чувствам като парцал вече.Всичко, ама наистина всичко ме боли!
Утре ще му запиша час за ортопед.Трябва да му видят и устичката, защото продължава да се бели.
Това е от мен засега.Приятен ден! Sunglasses
Забравих да питам АМ може ли да се приготвя с изворна вода Девин и трябва ли да се преварява?

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 10:30 от Rumito

# 148
Руми, с изворна вода може да се приготвя АМ и не се преварява, поне така аз правих с каката.
Честит рожден ден на Кристиян, жив и здрав, да радва мама и татко и да обича много своята сестричка    bouquet
Лек ден

# 149
  • Sofia
Привет,
Катрин мила бъди силна, децата ни помагат да преживеем такива лоши моменти. зЗа съжаление и аз го казвам от личен опит.
И аз мисля да се възползвам от слънцето, че малкия Петър днес само реве. Дано въздуха вън ни помогне!

Общи условия

Активация на акаунт