Пухкав сняг навън вали, ДЕКЕМВРИйче през прозореца следи

• 31 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
Да се отчета след консултация - 6500 и 62см, т.е наддал е 700гр и 4см. Получи си втората доза Пентаксим. Рапорт даден.

Опитах се да го разходя малко, но движението по улици и тротоари е направо невъзможно. Локвите, кишата
и дупките развалят удоволствието от разходката. Малко съм възмУтена!

# 691
alba, не ми говори  ooooh! прибрах се бясна, как не си счупих някоя ръка и как не изтърсих бебето от количката още се чудя. Че и дъжд ни валя тамън два пъти, накрая се развиках на някакъв пишман шофьор, дето го чакаме пет минути да си направи маневрите и да си паркира колата. А аз с двете деца, дъжд ни пердаши и го чакаме, щото няма откъде да минем. Кипнах, та дотича едно момче от някъде и вдигна количката на ръце и я пренесе. Още ми излиза пара от ушите  Twisted Evil

# 692
Ласи,  Hug Нека ти е на късмет!

Денерис, тук съм, но рядко чета и пиша - всичките сме натръшкани болни, барабар с бебчо и се лекуваме - смуча сополи, лекувам кашлици  ooooh! и се надявам скоро да ни отминават тези неприятни моменти  Grinning

# 693
  • София
Ласи, Честит Рожден Ден! Много нови сбъднати мечти и ежедневни вдъхновения Simple Smile
Аз нарамвам Номада - ще го правя пустинен - без зимния кош, и се юрвам надолу Simple Smile
Леки разходки
(Не съм успяла да го публикувам в бързината, на както и да е така и не се случи нищо с разходката...пусти дъжд!Пожеланията за разходките остават за утре...)

# 694
Нулирах брояча на анкетата и добавих още 2 заглавия. Моля ви да гласувате отново...те са от хубави по хубави Hug Hug Hug

# 695
                     Честит рожден ден,Lassi!Да си живa,здравa, щастлива и голяма късметлийка!Любов да имаш винаги край себе си и добри приятели! Каквото си пожелаеш, нека ти се сбъдне!

На мен сесията ми свърши и като лепнах някаква вирусна инфекция, та сега съм тръшната на леглото, затова не влизам много, много. Бързо оправяне на всички болни и дано по-бързо ни отминат тези инфекции, пуу не мога да си вдигна главата от отпадналост...бягам да лягам.

# 696
  • Sofia
Collibri пожелавам ти скорошно оздравяване. Знам, че е ужасно!!!

За снега, явно всеки който излезе го сполетява едно и също. Направих мускули на ръцете и синки на краката да бутам количка в този сняг. И пътя неизчистен в тази наша столица.
А дъжд и мен ме завяла, както не мога да си намеря покривало за моята количка, добре, че бях близо до вкъщи Simple Smile

Всички заглавия за новата темика са много хубави, наистина труден избор.

# 697
Момичета, още веднъж благодаря на всички за милите думи и прекрасните пожелания!

Радвам се, че станах повод за толкова цветя и празнично настроение!

Hug Hug Hug

# 698
Честит рожден ден Ласи,да си жива и здрава,много обичана и желана,все така търпелива,отзивчива и позитивна  newsm51  newsm51  newsm51
За мен е удоволствие да чета постовете ти  Hug

Ние въпреки голямата киша днес бяхме на разходка ,че вече само в къщи не се издържа  #Crazy ,на бебчо му се отрази много добре спинка през цялото време и чесно казано и аз много се разтоварих .Друго си е да се види малко свят.

Момичета поздравкления за чудесните заглавия ,всички са много хубави.

# 699
Ласи ,Честит рожден ден!Да си жива и здрава и успехи във всички начинания ти желая!

И ние направихме един тигел през центъра и морската днес!Не е кално там и даже беше приятно!Усещам че времето вече ще става за всекидневно миткане.Айде още един рожденник да се появи и сме приключили зимната тема.
Дано се оправят бързо всички болни!

# 700
Ласи, Честит празник в последните оставащи минути. Бъди здрава и много щастлива!

# 701
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛАСИ!!! И ТУК ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ ЖИВОТА ДА ТЕ ДАРИ С НАЙ- СЛАДКИТЕ СИ ДАРОВЕ И ТО НА ВСЯКА КРАЧКА!!! И да те "почерпя" с нещо тематично  Wink

# 702
Добро утро, мами.

Ласи, честит рожден ден на патерици. Бъди жива и здрава и много щастлива.

Не ми се получиха каринките Blush

# 703
добро утро и от нас

честит рожден ден на Ласи на патерици,но 2 дена не остана време да седна на компа
и ни е бяхме на пред назад но нашоят татко си беше тук и помагаше за количката иначе незнам как бих се справила сама по тези улици.

За цикъла и на мен още не ми е дошло но да отбележа че още се кърмим

днес определено ще сава за разходка така че ставам да се оправям че незнам дали ще успея че и днес гости от далеко ще си имкаме,но в краен случай на тетрасата

от нас приатни разходки днес

# 704
Честит Рожден Ден на Elica11 !

Бъди здрава, обичана и много щастилива мама!

МилейдиWink Hug

Общи условия

Активация на акаунт