Незабравима (Unutulmaz)-тема 9

• 42 231
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • София
здравейте,

записвам се да ви следя. все още съм на 6 тема и се надявам скоро да ви настигна.  Simple Smile

# 691
Тази Мелда не я ли е срам!?

Майка й какво е готова да извърши (или е извършила) , заради нейните лъжи , че е бременна!?

И сега ако не се трогне да признае , че бременността й е измислена - незнам кога.

Да ги остави вече да са щастливи , ама тя е ..... (много  са нецензурни думите, които искам да кажа)

Не мога да разбера , как иска да гради щастие върху чуждото нещастие?

# 692
  • Варна
Аз мисля, че може да е на Тарък или на някой от охраната на Харун (които следяха за безопастността на Еда )

# 693
Тази Мелда е отвратително същество беееее  ooooh! Докъде се стигна заради нейните глупости.  Crossing Arms Дано поне сега да види заради изродските й постъпки какво се случва и да си хване пътя на някъде. #Cussing out Не вижда ли ,че не е желана.  ooooh! ooooh! Няма толкова противен персонаж като нея единствената й конкуренция е Бурак и двамата са изроди да си хващат пътя и да оставят Харун и Ашъл намира. Еднакви мизерници и интриганти са  ooooh! Sick #Cussing out #2gunfire Много се изкефих на анонса как Ниса прегърна Еда и Мелда гледаше отсрани нека види ,че е излишна в това семейство ooooh! #Cussing out

# 694
Аз мисля, че може да е на Тарък или на някой от охраната на Харун (които следяха за безопастността на Еда )

и аз мисля, че е на Тарък

# 695
Аз си мисля,че не е виновен дъртия вампир за прострелването на Харун.Наемният убиец на Бурак го е прострелял, а тя се е шокирала и е извикала линейка. Така й трепереше ръката като насочи оръжието,че докато се нагласи да натисне спусъка наемния е свършил работата ooooh! Thinking . Плюс това е взела окървавените обувчици с нея  Cry Cry

# 696
Аз си мисля,че не е виновен дъртия вампир за прострелването на Харун.Наемният убиец на Бурак го е прострелял, а тя се е шокирала и е извикала линейка. Така й трепереше ръката като насочи оръжието,че докато се нагласи да натисне спусъка наемния е свършил работата ooooh! Thinking . Плюс това е взела окървавените обувчици с нея  Cry Cry

newsm10 newsm10 newsm10

# 697
# 698
# 699
# 700
Здравейте и от мен! С интерес следя всичко, което пишете и коментирате. Реших да се включа, тъй като и аз съм фен на сериала. Възхищавам се на такава голяма любов.

# 701
# 702
БЕЛЛ ще получа сърцеблъс с тези снимки . Пощади ме  Praynig hahaha hahaha

# 703
Тази Мелда не я ли е срам!?

Майка й какво е готова да извърши (или е извършила) , заради нейните лъжи , че е бременна!?

И сега ако не се трогне да признае , че бременността й е измислена - незнам кога.

Да ги остави вече да са щастливи , ама тя е ..... (много  са нецензурни думите, които искам да кажа)

Не мога да разбера , как иска да гради щастие върху чуждото нещастие?

не е много сигурно ,че Мелда и останалите ще разберат какво е искала да направи Тюркян, освен ако сама не им признае... #Sniper

БЕЛЛ както винаги страхотни снимки Hug  bouquet

# 704
БЕЛЛ ще получа сърцеблъс с тези снимки . Пощади ме  Praynig hahaha hahaha

МНОГО СА ХУБАВИ, НАЛИ И НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСВАТ  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт