Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

  • 120 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Мнения: 22 867
CRAZY CAKE на labrex  Heart Eyes
Лебрексче,нямах шоколад за отгоре,затова го залях с карамелизираната захар Crazy
Благодаря за чудесната рецепта  bouquet

delicate , на вид е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, дано ви е харесал и на вкус. И с карамел изглежда чудесно, важното е да е вкусно!  bouquet

# 466
  • Мнения: 1 798
labrex,и на вкус е страхотен Heart Eyes   bouquet
Ям второ парче Blush

# 467
  • Мнения: 22 867
labrex,и на вкус е страхотен Heart Eyes   bouquet
Ям второ парче Blush

delicate, да ти е сладко!  bouquet

tracy_t , а твоите сладчици от какво тесто са?

Меки пухкави гевречета


и баничка с готови кори.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 16:19 от labrex

# 468
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Малеее, големи сладости напоследък - Трейси, Дидник, Лабрекс - страхотни предложения Peace!

От мен една захарна фигурка - тигърче, подарък за РД на внучката на една колежка, явно любителка на семейство Котки. И нали е годината на Металния/бял тигър, та да сме в час...можеше и много по-добър да стане, но с Дребо, дето атакуваше постоянно да лапне я опашка, я уши  hahaha - толкова. Надявам се детето да се зарадва като си види утре тортата:





И едни бързи тиганички с вишнево желе за следобедна закуска:



Останалото - тривиално - картофена супа и телешки мръвки от буркан, че месоядецът Crossing Arms...

# 469
  • София
  • Мнения: 682
Здравейте, дами!

Днес една импровизирана салата с моцарела и печени чушки

# 470
  • Brussels
  • Мнения: 160
По назад в темата видях едно много сладко, пухкаво сладкишче. Мама Цоци, много да го нацелуваш по големите бузки! Heart Eyes
Лабрекс, останаха ми очите в гевречетата ти...
Мариета, тигърчето е страхотно!
Миналата седмица имахме гости за които приготвих суши и скариди темпура. Извинявам се за лошите снимки.  Embarassed






# 471
  • София
  • Мнения: 1 231
Еххх таман да пускам снимки и все се отказвам,Какви тигри само аз ще го изям.А Лабрекс на тебе край вече,тая баница ме уби просто.Веднага да ми дадеш едно парче  Crossing Arms
Аз се мъча с една грах и пак с машината за хляб  hahaha ,но след 100 съвета на вид в момента изглежда перфектен,чакам още 40 мин да изстине и ще го покажа  Peace

# 472
  • забравих си мисълта...
  • Мнения: 5 728
Labrex  Hug, гевречетата са неустоими, а баничката, не да си оближе човек пръстите, ами направо и тях да изгризе с нея:). Кажи как ги направи  newsm51.
Didnik, тортата е много апетитна  newsm51.
Tracy_t, много е вкусно при теб  newsm10
Mari_eta, отново показваш невероятни красоти   bouquet.

У нас днес пиле с картофи, кромид лук и домати.


# 473
  • Мнения: 567
Момичета, благодаря на всички за предложенията!
Всичко е надлежно "копирано" в новата ми папка "Торти"  Crazy и мисля да жъна успех, след успех, като вадя от торбата с хитрините всяко следващо творение!
Виж ти, да не вярва човек, как може да се запали по нещо, което е толкова трудно и далечно за мен!  Crazy Аз и торти - не знам как да го обясня, за да ме разберете.

В крайна сметка си избрах Медовика на Селма за 1 час . Хъни - Бъни, мерси много! На едно място питат за теб!?!  Wink Ще чакаме да наминеш!   Laughing
Дали не се надцених - ще видим!

Искам специално да благодаря на Лабрекс за предложенията и помощта, която ми оказа на лични!  Hug

Обещавам всичко, всичко ще пробвам!

Мерси още веднъж! Страхотни сте!

# 474
  • Мнения: 310
 Тук човек гладен не трябва да влиза  Naughty не се издържа на гледките

Пирожки по рецептата на Марито
                                                        
            
                                            Доматена супичка  с пресечено яйце много я обичам така                                                        

                                     Емпанада /Empanada/ вид аржентинска баничка нещо такова   Grinning
 
                                                    
                                                                

# 475
# 476
  • София
  • Мнения: 1 231
Аз най накрая да се похваля с един хляб като хората който става за ядене  Joy С ценни съвети и търпение Дядо Хаджия ми помогна и довечера ще се отсрамя(не че моя мъж не изяде единя хляб сам де) и малко ...мисля че е по точно казано грах с месо,а не обратното  hahaha
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17558349
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17558354
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17558346

# 477
  • Мнения: 22 867

mari_eta, да си признавам без бой - в първия момент си зададох въпроса защо си сложила тая порцеланова фигурка тук и реших, че си объркала темите. Ама прочетох, та схванах. Grinning какви кусури и намираш, съвършена е!  bouquet

Supermint, вкусна салатка! Heart Eyes

Хареса ми комплекСа от питката на Селма и пиленцето на Venetta bouquet

Пък на мойта баница, какво толкова и се вглеждате - кори Бела. Е, не беше лоша, ама нищо особено - тривиална баница. Ама хубаво, че хапнах от нея, защото на suni4ka пирожките и емпанадките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, трябваше тепърва да тичам да меся. Grinning  bouquet

Venetta , ще напиша гевречетата, малко по-късно ще е, че сега само притичвам насам-натам и включвам и компа в посещаваните обекти!  bouquet

didolinaa, разкошно хлебче!  bouquet

# 478
  • София
  • Мнения: 1 231
Лабраекс как така кори Белла  newsm78 аз не мога да я направя така с готови кори става ми суха.Веднага давай тогава твоята рецепта,ако ли не наистина идвам да ям баница,аз ще си донеса киселото мляко  smile3508

# 479
  • Мнения: 22 867
Лабраекс как така кори Белла  newsm78 аз не мога да я направя така с готови кори става ми суха.Веднага давай тогава твоята рецепта,ако ли не наистина идвам да ям баница,аз ще си донеса киселото мляко  smile3508

didolinaa , много на око я правя, та........значи разбивам 4-5 яйца, слагам няколко, може би 4-5 лъжици препълнени кисело мляко, 1-2 с.л. брашно, понякога малко сода или бакпулвер, но наистина малко - 1/2-1/3ч.л. (в днешната просто пропуснах, та чак се ядосах, сетих се откакто я сложих да се пече, но не и се отрази много), сипвам и олио от бутилката, разбърквам добре и слагам натрошеното сирене. Върху две кори слагам плънка, размазвам я по целите кори, навивам на руло, понякога режа, като днешната на малки банички. Накрая заливам с остатъка от плънката, като го разреждам с още малко мазнина, най-често олио или пък лъжица-две прясно мляко или кисело, да стане по редичко. Пече се и това е. Може би от заливката не ми съхне, знам ли...... newsm78 Малеее, изписах ти цял ферман обяснения, като че ли торта Династия ще правиш! Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт