Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Добър вечер на всички!

Венета, днес видях, че си ми писала и цял ден чаках да видя децата какво ще кажат. Чак сега забелязах, че си допълнила първия пост и не можах да прочета на малката. То двете каки се оказаха набори- Алекс също е на шест. Тя даже като видя Вивиен и каза: “Ама тя е колкото мен!” На колко е Лаурент? Големи сладурчета са! Поздрави ги отново!
tracy_t, благодаря за комплимента! Сигурно е вкусно, защото не ми оставят и лъжичка  Laughing Оздравявай бързо!  Hug
кафе със сметана, стаааааашно меню! Много вкусно! Много красиво!
didolinaa, ние с кафенцето сме ти най-близко, мини първо през нас! Направила съм едни сладки саламчета, отлежават в хладилника и чакат гости  Laughing
tutulina, как издържа цял месец без темата!?! Аз за два дни липсвах и мислех да тичам до най-близкия интернет клуб, че после няма четене #Crazy
labrex, много красиво поднесени топчета!
mimi P27, салатката ти е чудесна! Но вече не мога да издържам на снимки на палачинки! Имайте милост, чак в неделя ще имам време за нещо подобно!
Мама Цоцоланка, леле каква питка! Давай бебето!
spasdidi, аз правя най-мързеливата торта в света- готови блатове три броя, първия мажа със сладко, отгоре ядки, стафиди, банани, може ягоди, отгоре шоколадов пудинг на йоткер. Втори блат, кисела сметана + кисело мляко +пудра захар + плод (предварително разбъркани). Трети блат и отгоре или сметана или някакъв пудингов крем на доктора. Украсата ми е с плодове, защото с друго не мога. Избирам различно от банан, за да не потъмнее. Сега видях, че и nahodkata е предложила горе-долу като мен, но аз не сиропирам блата, че става много кашкаво.
Aredhel, цвеклото е сурово, да. Обелвам, измивам, рендосвам. После подправяме с лимонов сок, сол и олио или зехтин. И абсолютно нищо друго. Много ни харесва на вкус. Благодаря ти за комплиментите!  Hug
Аууу, Диди, какви са тия ягоди, какви са тия сладкиши! Направо страхотно изглеждат!  Питката и тя е супер! Дай рецепта за тая студена торта, моля  Praynig

От мен една домашна наденица, навита като баничка (Laughing) и една салата, че все въздишам по шарените салаки на Треси (разбира се, мойта е далеч по-икономична- само марули, репи, доматки и яйца)

Лека нощ!

# 436
Здравейте кулинари!  bouquet
Много вкусотии видях назад, браво! Hug
Леля ог, много апетитна и свежа  Великденска салатка Hug

Аелис, много ти благодаря, много си миличка! Радвам се, че ти харесват моите предложения   bouquet

Ето ти рецептата за печената риба  Peace

У нас днес портокалов ден  Party

Фелд салата с портокал, и червен лук

Цитрусово пиле

Портокалови мъфини с крем маскарпоне

Фреш от мандарини, че пълни със семки и за друго не ставаха  :422:

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 19:38 от esy

# 437
Аз уж на бързо и за малко, но кат ме гледат манджи как  да  ги подминеш..........

Labrex –свин.врат стана супер,  отчет  в гювечета, но без сметана – белите сосове слабо ги миришем,  а  мъжа ми вика  – утре питай пак  Laughing

P.S. esy  невероятна  си   smile3501

# 438
  • Пазарджик/Лондон
Чудесни неща видях   bouquet!

От мен сладката баница с прясно мляко по рецепта на Вивиан   bouquet :

И меденият сладкиш на Сладка хапка :

# 439
  • София
От всяка снимка искам по много  Hug А на леля Ог наденицата ми напълни устата рано- рано  Laughing Ако беше снимала и една изпотена чаша бира, щях да се гътна  Laughing

Аз снощи нещо се вихрих из кухнята. Не, че нещо кой знае какво направих, ама за през седмицата си е постижение  Wink Та ето отчета:

Свински хапки с макарони в бял сиренен сос. И някое грахче сложих за цвят.

За мен останали макарони със сирене и червен пипер.

Това е сръбската погачица на Лабрекс с мое оформление. Уникален вкус. Благодаря, Лабрекс   bouquet

Торта ала чизкейк, ала бисквитена, ала шоколадова. Одобрена и почти изядена  Laughing

# 440
  • ВАРНА
Царевичен хляб с маслини и сушени доматки

Пастет от дробчета и месо

сърми с кълцано месо

# 441
Всичко тук е много красиво, невероятни сте !

Иланг-иланг, много ми хареса хляба ти и този пастет  Heart Eyes Може ли рецепта за хляба?

Лабрекс, много ме зарадва, че си направила баницата ми и ти е харесала Wink  Peace

Аелис, виждам, че и ти си я спретнала, надявам се да ви е допаднала  Peace.

Аз от кога се канех на короната на Котка, ето я:

и парче:

Вместо с крема сирене я намазах с лютеница и поръсих със сирене, салам и шарена сол. Отгоре не съм я мазала с яйце, а само наръсих със шарена сол и сусам. След като се опече я поръсих с прясно мляко.

Много е вкусна!

# 442
Здравейте!

abet , имаше и потна биричка, но не ми хрумна да я снимам  Laughing Мъжа ми като видя наденицата и той като тебе: "Ти снимай, аз отивам за бира!"  Laughing
Еси, благодаря за комплимента! Както винаги снимките ти са радост за окото!
Dina.K, иланг-иланг, големи вкусотии сте показали рано рано!
Аелис, направо разкошно изглеждат и баницата, и медения сладкиш!
Vivian*, много добре изглежда короната на Котка!

Приятен пролетен ден!

П.С. abet , забравих да те поздравя, за страхотното меню! Всичко е станало много апетитно! А тортата.... представям си я на вкус!

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 10:11 от Леля Ог

# 443
  • ВАРНА
Дозата за хляба е:четвърт мая,чаша и половина вода(чаена),шепа маслини,шепа доматки нарязани,сух босилек.Сега нещата вече стават "на око".Понеже нямам машина за хляб меся си продукцията в робота.Добавям приблизително 50% царевично брашно,а останалата част да е пшенично.Втасва около час и се пече час на температура 180 градуса.

# 444
Картофени кюфтенца с моркови и царевица

# 445
Иланг-иланг, а за пастета ще може ли рецептата? Много апетитен изглежда, а тези в магазина от 10-ина години ме е страх да дам на децата  Wink

# 446
Здравейте прекрасни кулинарки... Hug
Леля Ог ...тази наденичка ,като я гледам направо ми иде от екрана да си отрежа парченце ,много вкусна изглежда   bouquetМалеее...и тези ягодки от предният път са невероятни,поздравления.  bouquet
Vivian* ,короната изглежда невероятна. Peace
...всеки път гледам колко вкусна я правите момичета,...но днес ако ми остане време и аз ще я направя Peace
краси.мира ,много интересни кюфтенца...как ги правиш. Peace
vesi_nn ,много интересно си направила пицата. Peace
labrex,малееее какви вкусни изглеждат италианските ти кюфтенца...ммм.... Grinning
mimi P27 ,баничките с праз и сирене ....прекрасни  Peace.
краси.мира ,сушито ти изглежда невероятно... Peace

Ето и моите неща от вчера...
пържени филийки...

спагети с доматено сосче...

черна гъба и бяла гъба/сребърни ушички/...

черен дроб и далак на скара...

мезето..което токова бързо се омете ,че успях да грабна едно поне за снимка  Joy
подкова-телешка/купена/ с пушен кашкавал....
/извинете ме още веднъж за снимката /
Сладкиша на Labrex ,само че моя не изглежда на вид като нейният ,но наистина е много вкусен....благодаря ти  newsm51

Приятен ден на всички!  bouquet

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 16:06 от merydit

# 447
merydit кой точно сладкиш на Labrex е този и каква глазура си му сложила, днес само шоколадови неща ми се прияждат Crazy

# 448
merydit кой точно сладкиш на Labrex е този и каква глазура си му сложила, днес само шоколадови неща ми се прияждат Crazy

mimi P27 , понеже съм в темата, този е сладкиша- CRAZY CAKE, ако имаш продуктите, направи го с втория крем. И с първия става де, но на мен втория ми е голяма сладка любов. Heart Eyes Grinning

merydit, не виждам разлика, като гледам кремчето как се есмесило с блата ммм Heart Eyes, знам му аз вкуса. Grinning Разликата с моя са само лъскавите топчета, ама те първия ден могат да ти изтрошат зъбите, после омекват, ако остане сладкиш. Grinning

abet , а твоята погачица е най-пухкавата, която съм виждала, даже и в темата, откъдето е рецептата, няма такава.   chef  bouquet И наистина е вкусен хляб. Peace

Dina.K, радвам се, че се е получило, дори и без сметана, въпрос на вкус е. Щом мъжОТ го е харесал. Grinning  bouquet

Ох, и меденото сладкишче на Сладка хапка виждам, много го тачат вкъщи, защото бързо се прави, като им се прияде нещо сладкичко, а пък на вкус е чудесно. Аелис,   bouquet

Vivian* , наистина ми хареса баничката, като с кремче е, много вкусна.  Короната ти е страхотна!  bouquet

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 11:16 от labrex

# 449
Аз докато отговоря виждам ,че майсторката се е появила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт