Събирам мнения за стягащ крем, който да изглажда бръчки +50

• 1 304
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля препоръчайте ми крем, който да изглажда финните линийки и бръчки +50. Благодаря предварително!

# 1
  • София
Освен ретиноиди, не виждам друго какво би ви помогнало.
Има тема и тук, има информация и в нета.

# 2
Ако бръчките и фините линии се изпъваха само с крем, нямаше да има ни една жена с бръчки. За съжаление нещата не работят така. Няма крем, който да Ви помогне.
Много зависи какъв е начина Ви на живот(сън, спорт, вода и храна), ползвали ли сте до сега някаква козметика, процедури или тепърва започвате.
Генът също е много важен.

# 3
  • Варна
Никой крем няма да изглави вече проявили се бръчки. Ботокс само...

# 4
Черепът търпи промени, кожата търпи промени с времето както поради това, че е орган, подложен на всякакви външни и вътрешни въздействия, така и защото черепът, на който съответства, се променя с годините.
Живеете си живота и му се радвайте !
От това по- добро средство за кожата, не съм видяла, да има.

# 5
Черепът търпи промени, кожата търпи промени с времето както поради това, че е орган, подложен на всякакви външни и вътрешни въздействия, така и защото черепът, на който съответства, се променя с годините.
Живейте си живота и му се радвайте !
От това по- добро средство за кожата, не съм видяла, да има.

# 6
  • Банско
За хубав крем се сещам Филорга марката, когато работех в една аптека като консултант, ползвахме техни мостри и продуктите са много добри.
Иначе ако не изберете крем, може да пробвате йога за лице. Доста е ефективна, но трябва да се прави всеки ден. Аз я правя сутрин и вечер с крема и серума. Има в интернет много примери за масажи.

# 7
  • The Evergreen State
Линиите продукти които харесвам за зряла кожа са Filorga Time Filler, Lancome Renergie, Shiseido Bio-performance, Clarins също имат хубави кремове. Това са среден клас козметика които може да намерите в мола.
Разбира се има и много по-скъпи марки като Шанел и Диор както и много по-бюджетни марки като La roche-posay или Vichy които се предлагат в аптеките.

Може да погледнете и в другата тема "Какъв крем за лице ползвате" за идеи. Там не всички пишещи уточняват дали продуктите които ползват са за зряла кожа, но все пак е някакъв ориентир.
Може би не е лошо наистина да има тема за бяла козметика за зряла кожа. Мисля че би била от помощ на много жени.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 03:38 от Athena

Общи условия

Активация на акаунт