Безсмъртниче за млада кожа

• 4 983
  • 36
  •   1
Отговори
Здравейте!
Правя нова тема, за да попитам за конкретни породукти, които помагали за бръчки и някой ползвал ли ги е. Единият е "Шипково масло с Безсмъртниче" а другият е крем, който се казва  "Вечно млада" с Безсмъртниче. Излезна ми във Фейсбук крема и реших да прочета за безсмъртничето като действие, след което попаднах на масло от шипка в съчетание с него. Има ли ползващи продуктите и, моля, за мнения. Благодаря!

Последна редакция: нд, 22 фев 2026, 06:42 от Viollaa

# 1
  • София
За първи път попаднах на това масло тук във форума. Спечелих го от една рекламна тема, ползвах го, влюбих се, ползвам вече няколко години и още съм доволна.
Преди това ползвах отделно само шипка или малинови семки. Комбинацията с безсмъртните обаче е по-добра, макар на мен да не ми допада особено ароматът.
От ФБ обаче не бих купила, а само от оторизиран сайт.

# 2
  • София
Утре трябва да получа крема "Вечно млада". Нямам търпение да го пробвам и да дам отзиви.

# 3
  • SF
Аз съм ползвала само мицеларна вода с безсмъртниче. Знам за неговите антиейдж качества. С шипково масло нищо не съм ползвала. Бих опитала такава козметика!

# 4
За първи път попаднах на това масло тук във форума. Спечелих го от една рекламна тема, ползвах го, влюбих се, ползвам вече няколко години и още съм доволна.
Преди това ползвах отделно само шипка или малинови семки. Комбинацията с безсмъртните обаче е по-добра, макар на мен да не ми допада особено ароматът.
От ФБ обаче не бих купила, а само от оторизиран сайт.

Бихте ли дала конкретика в какво се състои влюбването ви 😃 Какъв е ефекта, какво постигнахте? Може, ако решите и снимки да качите с "преди" и "след". Първо попаднах на темата тук и тези подаръци, които са правели с този серум, но както се сещате съм малко предубедена, защото очевадно е било с цел реклама. Затова търся "истински" отзиви и реални постожения. Благодаря!

# 5
  • София
Усещам кожата си свежа, млада и нежна.
Нямам сравнение с преди, защото винаги съм се грижила за кожата си, но след 2 седмици ставам на 52 и познавам добре кожата си и нуждите ѝ.
Доволна съм.
Това не е магическо средство и надали при липса на дългогодишни грижи изведнъж ще "изтрие" неглижирането.
За мен самото усещане за подхранена, мека и жива кожа е от значение.
Ползвам и други продукти. Маслото е само част от грижата и е напълно лично усещане.
Принципно обичам да ползвам масла, но не всички понасят на кожата ми.
Без индивидуална проба, само от чужд опит, трудно може да се направи избор.

# 6
Утре трябва да получа крема "Вечно млада". Нямам търпение да го пробвам и да дам отзиви.

Да ни държите в течение ☺

# 7
Има ли състав този крем или е на принципа "една жена каза"?
Публикувай съставките да видим за какво става въпрос.

# 8
  • София
Ето този е кремът, който аз си поръчах - https://bubullincas.bg/products/vmb

# 9
  • София
Моето масло е на Балевски&Киров. Според състава в него има само двете етерични масла и нищо друго.

# 10
Абсолютно подкрепям всичко казано от Fever Ray, включително, че ароматът на маслото не ми е любим, но съм доволна от действието му. Ползвам го сутрин и под околоочния коректор. Поръчах от гореспоменатия сайт. И съм на сходна възраст с "колежката". 😁🌺

# 11
  • Deep in Clinicals
Крем "Вечно млада" с Безсмъртниче
(INCI): Rosa Damascena Flower Water, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Cetyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Lanolin, Pistacia Lentiscus Gum, Helichrysum Italicum Flower Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Citronellol, Limonene, Linalool, Geraniol, Menthol, Pinene, Beta-Caryophyllene

Това е отличен бариерен крем. Подходящ за суха и супер суха кожа и неподходящ за чувствителна и реактивна. Позиционирането му като анти-ейдж е доста преувеличено според мен, не бих очаквала някакво структурно подобрение на кожата на лицето. Маслото от безсмъртниче има антиоксидантни свойства, но няма достатъчно клинични доказателства, че намалява бръчки или действа реално като анти-ейдж съставка.

Последна редакция: нд, 22 фев 2026, 14:53 от Catalano

# 12
Взех това днес, че не ме свърташе и както е неделя, трябваше да чакам до вторник да ми дойдат продуктите, ако бях ги поръчала от нета 😃 мазах първо шипковото масло и отгоре крема. Да видим, ще давам отзиви. Крема е много мазен с консистенция на твърд мехлем.

# 13
Парафин, восък и масло от ший, при това в голяма концентрация. Този крем ще е доста мазничък, може би и труден за попиване.
Не бих го взела заради монотерпените, които са предпочели за консерванти и които могат да предизвикат дразнене.

# 14
Ползвала съм крема, както и още един с безсмътниче на друга марка. Ефект не видях, кремът си стои на шкафчето ми, в момента ползвам други.

Последна редакция: нд, 22 фев 2026, 22:03 от brumm

Общи условия

Активация на акаунт