Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 11

• 61 578
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Тя Неджля и сега не е щастлива с Оуз, като гледам как върви, май и занапред не се очертава да е щастлива с него  Thinking

# 241
  • до една звездичка
bilyanaz ще разкажеш ли в бяло ако гледаш новия епизод по Канал Д  Praynig
Аз пък не я оправдавам Неджля, ама никак, не защото не съм изживяла нещо подобно както някой по-нагоре беше писал, ами защото като се съпоставят нещата, лошите/негативни неща, които направи са много повече от добрите - изневяра, предателство, страшно много емоционални щети, нанесени на цялото и семейство.. А хубавото/доброто какво е от цялата ситуация, че тя ще е щастлива?? Е да, ама с цената на какво  ooooh!

Ха! То поне ТЯ да БЕШЕ щастлива, пък то....  ooooh!

Опа...писали сме заедно с Чеби...  Grinning

# 242
как така в бяло?, сигурно ще го качат в нета и утре вечер ще го гледам и ше пиша няма пробелм, ама ако не си гледала до тогава какво става ще има доста да разказвам.. Laughing

# 243
момичета, наложи се спешно да прекараме 4 дни в провинцията и така ми липсвахте Hug
гледам вече и новата тема кажи-речи сте преполовили, браво Peace

# 244
bof4eto
как така в бяло?, сигурно ще го качат в нета и утре вечер ще го гледам и ше пиша няма пробелм, ама ако не си гледала до тогава какво става ще има доста да разказвам.. Laughing
Няма нужда да пишеш всичко, само новия епизод  Flutter Другото го има на първа страница в бяло  Peace
А за Неджля, да не е щастлива с Оуз и няма и да е щастлива защото това тяхното не е любов. Мисълта ми беше, че не мога да я оправдая даже и частично, защото не виждам нищо хубаво в постъпката и  Hug

# 245
bof4eto
Няма нужда да пишеш всичко, само новия епизод  Flutter Другото го има на първа страница в бяло  Peace
А за Неджля, да не е щастлива с Оуз и няма и да е щастлива защото това тяхното не е любов. Мисълта ми беше, че не мога да я оправдая даже и частично, защото не виждам нищо хубаво в постъпката и  Hug
офф явно аз съм индианец обаче така и неразбирам как така го има в бяло.. Embarassed, ако може за малко пояснение

РАЗБРАХ

# 246
bilyanaz Слушай ме сега внимателно  Mr. Green 
Пишеш си някакъв текст /този, който искаш да е в бяло/, маркираш го и си избираш цвят от падащото меню "Промени цвета", [color=red.][/color.]  като ти се покаже това /между двете скоби ще е текста, който си написала и маркирала после/ променяш света /в случая red - червен с white - бял/
[color=white.][/color.]  ето така ще стане и изписаното от теб ще е в бяло, т.е. в бяло пишем за бъдещите серии  Peace Ако нещо не си разбрала питай пак.
П.С. сложила съм точки в тези скобки  []  за да можеш да го видиш как е, иначе точките ги няма [.]

# 247
все повече ме изнервя тази Неджля  Close УЖАСНА Е

# 248
И Неджля и Лейля са си заслужили съдбата.Най -много ми е мъчно за Фикрет.Тя е най-положителния герой за мен.

# 249
ДА ТАКА Е И НА МЕН НАЙ МИ Е МЪЧНО ЗА ФИКРЕТ . НЕДЖЛЯ И ЛЕЙЛЯ СА ПРЕКАЛЕНО НАИВНИ.

# 250
Хайде стига сълзи и обвинения,да  посвирим с нашите любимци!

# 251
Браво за страхотните снимки! newsm51
А тук Лейля е много красива!

# 252
  • София
Моля, пооправете анкетата, че има правописна грешка в нея.  Shocked
Поправям се, правописни грешки в множествено число

# 253
Неджля и Лейля-глупавички и наивни,а искат да живеят на макс.Понеже все си брояха стотинките,а все за парцалки и коли мислят,имане бленуват,та затова и се нахендриха на тариката-коцкар Оуз-за съжаление ,често се случва точно това в живота.

Sad Жалко за Фикрет-жена,която цени истински ценните неща в живота-точно тя прави голям компромис със себе си,тя ,която е чела толкова много книги,съприживявала,чувствала....сега живее живот назаем-при чужди хора,с проклета и проста свекърва.Как ще мелят брашно...., това не е нейната среда! Confused Naughty
 А аз анкетата-вече се обърках-кой крив,кой прав...не мога да преценя трезво ,голям водовъртеж от интриги,изневери,лъжи,премълчавания и бързослучващи се събития,че направо не знам кой е виновният и кой жертвата. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 17:46 от ФЕЯТА

# 254
Всички са много готини,като се усмихват и жалко е, че в сериала повече плачат!
Само Ферхундела си „развява байряка” и се усмихва най-често.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 17:40 от nikkita_74

Общи условия

Активация на акаунт