Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 11

• 61 578
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас

ББ: хмм никой до сега не го е споменал но когато Седеф отива в Милано случайно среща Яман, излизат заедно на вечеря и след това продължават да се чуват,.. и познай кой чу разговора- Ферхунде, която той тъкмо изгони от фирмата си след като му беше май съдружник там, или поне заместник сега предстои да видим как ще се развие случея...
интересно,тенкю   bouquet

# 571
  • Пловдив
Ооооооооо, то се  е разчупило отдавна турското кино, щом аз се втрещих от някои кадри.
Така е, в по-старите теми на сериала нали имаше линк към клипчето с кадри от секс изпълненията на Бену в неин филм, нещо от сорта на "Три ябълки, паднали..." Mr. Green

# 572
ББ:В сайта на сериала има анонс за епизода сл. седмица/143/ .. едва чак тогава Фикрет ще напусне Таксим, колко преживява тая жена, бабето получава удар тя е с нея в болницата, храни я грижи се за нея, раздвижва я... но чудовището си е все същото проклето, всеки удобен момент я тормози и дудне, не спира
ако прекалявам с белите букви спирам да не ми се карате пак  Wink

# 573
bilyanaz,дай още

# 574
  • BG
ББ:В сайта на сериала има анонс за епизода сл. седмица/143/ .. едва чак тогава Фикрет ще напусне Таксим, колко преживява тая жена, бабето получава удар тя е с нея в болницата, храни я грижи се за нея, раздвижва я... но чудовището си е все същото проклето, всеки удобен момент я тормози и дудне, не спира
ББА да знаеш с какво се занимава Оуз

# 575
  • Пловдив
ББ:В сайта на сериала има анонс за епизода сл. седмица/143/ .. едва чак тогава Фикрет ще напусне Таксим, колко преживява тая жена
Да попитам ББ: защо Фикрет напуска мъжа си, нали се разбират, тя му ражда и син  newsm78

# 576
  • BG
Ще те помоля да кажеш още:
ББОуз женен ли е за Джейда, подарява ли къщата на Али Ръза, Таксин да не се влюбва в онази певица от бара,Ферхунде разведв ли се с мъжа си, този Али дето сваля Неджля какъв е , Шевкет какво строи Мерси предварително Laughing

# 577
          bilyanaz      bouquet за ББ
    аз съм от тези, които ги четат и ги чакат и после пак ми е интересно и имам
    време да наблюдавам подробностите.
          ако и другите нямат против пиши още  Hug

# 578
Благодаря за инфото(ББ), наистина голяма баклава ни очаква със сериала Crazy

# 579
и аз да питам Какво става в сериите напред САМО Ферхунде?В последната излъчена турска серия докъде е стигнала?  Flutter Mr. Green

# 580
ББ:Оуз след като излезе от затвора, започна да работи в едно бюро за недвижими имоти ,предполагам,защото той видя обявата за къщата на Али Раза, и ако добре си спомням май той я предложи на Митат/много първичен и некултурен човек, бихте казали селянин с пари за когото Ферхунде се жени само за да изгони Али Раза и Хайрие от домът им/,мисля че разбира се получи комисионна от това.
Помогна на Лейля да си намери работа без тя да знае, но запази контакти с някакъв човек от затвора, с него вършеха някакви мътни сделки.
Малко по малко спечели отново Лейля тя отиде да живее пак с него, но го обвиниха за смъртта на една жена с която преговаряше..за нещо, пак влезе в ареста. Гаранцията му плати Джейда, която постоянно го изнудва струва с детето и е в лоши отношения с Лейля.
Разбира се се установи че е невинен, обаче пак всчко излезе във вестника, всички го видяха пак срам за семейството, шок.. и т.н
В крайна сметка стана момче за мокри поръчки на някакъв мафиот който му дава много пари, но той си е така да се каже наменик, отиде да се моли на Али раза да му даде шанс защото Лейля само се разкъсва между двамата но той го изхвърли, и сега се радва на бременната си жена -Лейля, и отупи къщата на Али Раза от Митат!горе доло това е за сега!

# 581
  • В тъмната гора.
Това Неджля голямо зло, в 133 епизод, линк от който намерих и тук, отново се зъби на Лейля, просто тя си е отвратителна и злобна.

# 582
ББ:Оуз след като излезе от затвора, започна да работи в едно бюро за недвижими имоти ,предполагам,защото той видя обявата за къщата на Али Раза, и ако добре си спомням май той я предложи на Митат/много първичен и некултурен човек, бихте казали селянин с пари за когото Ферхунде се жени само за да изгони Али Раза и Хайрие от домът им/,мисля че разбира се получи комисионна от това.
Помогна на Лейля да си намери работа без тя да знае, но запази контакти с някакъв човек от затвора, с него вършеха някакви мътни сделки.
Малко по малко спечели отново Лейля тя отиде да живее пак с него, но го обвиниха за смъртта на една жена с която преговаряше..за нещо, пак влезе в ареста. Гаранцията му плати Джейда, която постоянно го изнудва струва с детето и е в лоши отношения с Лейля.
Разбира се се установи че е невинен, обаче пак всчко излезе във вестника, всички го видяха пак срам за семейството, шок.. и т.н
В крайна сметка стана момче за мокри поръчки на някакъв мафиот който му дава много пари, но той си е така да се каже наменик, отиде да се моли на Али раза да му даде шанс защото Лейля само се разкъсва между двамата но той го изхвърли, и сега се радва на бременната си жена -Лейля, и отупи къщата на Али Раза от Митат!горе доло това е за сега!

Мерси  bouquet
И на мен ми е интересно, какво става с  Ферхунде Sunglasses

# 583
Ще те помоля да кажеш още:
ББОуз женен ли е за Джейда, подарява ли къщата на Али Ръза, Таксин да не се влюбва в онази певица от бара,Ферхунде разведв ли се с мъжа си, този Али дето сваля Неджля какъв е , Шевкет какво строи Мерси предварително Laughing
ББ:за сега няма шанс да се ожени за Джейда в лоши отношения са, За таксим незнам за сега поне я вижа за първи път, ферхунде се разведе с мъжа си Митат, обаче доколкото схванах без той да знае тя си направи фалшив нотариален акт за къщата и сега очаквам да гръмне бомба след като Оуз  я купи.
Али е предприемача по проекта по който работеше Джем преди да почине, Шевкет строи кооперация

# 584
  • BG
Мерси bilyanaz  :bouquet:AмиББТоя ухажор на Неджля- Али имаше някаква приятелка,сега заряза ли я заради Неджля?

Общи условия

Активация на акаунт