Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 11

• 61 578
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
не вярвам да има някой,на когото не му се е преплакало ако е гледал днескашните епизоди....бяха много тежки Cry
Да, така е, и аз не вярвам.
Прави сте, много ми се искаше песента да е българска, , ама се уверих, че е тази на Горан, но като сега я слушам ми напомня много на една наша нещо от рода на "Зайди, зайди ясно слънце".
Но важното е , че ми стана мило, като я чух.
И аз давам заявка за песента от гарата, моля за линк.

# 61
Невороятно силни серий.Особено на гарата беше много трогателно и Али Ръза постъпи много добре като отиде да я изпрати,а къща е толкова малка и тая стая с решетки и с снимката немам думи като в затвор.Е поне мъжа и застана на неина страна а браво на Фикрет от първия ден събра всички на масата Simple Smile
А любовта на Неджля и Оуз много бързо почна да изчезва няма да ги бъде за дълго,но нищо нека тя озъзнае че живота не е само пари и купони

# 62
Ей,днес всичко изтървах!Бях на работа до 22 часа и много ме е яд!Отивам да ровичкам във V box-a,да наваксам,но дали толкова рано ще са качени?Да си промия малко и аз мозъка Joy!Боже,като ви чета на днешните серии колко сте плакали,представям си аз как ще съм Cry!То снощи се спуках да рева,да я оплаквам тая Фикрет,та какво остава за последните серии!
Някой ако има инфо къде мога да ги гледам още тази вечер,да драсне,ще съм му благодарна Hug!

# 63
  • София
  Ей, аз като гледах днес сбогуването на Фикрет с баща и ,повече ревах без превод, с превод не ми се стори толкова тъжно.

# 64
То и Лейлята си мислеше, че всичко е само пари и купони, ама вече разбра, че не е така.

# 65
  • София
 За анкетата:Не, въобще не мога да я оправдая!

# 66
  • на пистата
май намерих песента http://vbox7.com/play:ea0ceb25

# 67
Според мен днес Али Ръза беше доразбит. Свекървата е истинско чудовище и диктатор.  smile3511Има свекърви, които по-късно проявяват лошия си характер. Дано да не започне да настройва сина си срещу снаха си. Неочаквах, че Ферхунде може да бъде толкова добра. PeaceНаистина да кога ли? newsm78Не вярвам Фикрет да оспее да пази самообладание винаги.Как така никой не се сети да поиска Фикрет нейния номер? newsm78Очудва ме, че никой от семейството на Фикрет не поиска да говори с нея! newsm78Неджля още не може да се опомни. Според мен, когато Неджля се опомни тя ще потърси семейстото си и ще бъде приета макар и трудно.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 23:11 от snezhinka

# 68
За анкетата:Не, въобще не мога да я оправдая!
И аз така гласувах, това е  Peace
Как така никой не се сети да поиска Фикрет нейния номер?
- Еми тя Фикрет имала ли е някога мобилен, че да и вземат номера, сега ще се обажда от този на Тексим

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 23:11 от mirasv

# 69
Ох много тежки епизоди, дано утре да са малко по-добре. Аз до сега не съм му плакала на този филм, но много ме трогнаха сцените с Фикрет и Ферхунде на вратата и Фикрет и Али Ръза при влака, и пуснах по една сълзичка  Cry Свекървището.. думи нямам да  го опиша, но Фикрет е боец, ще се справи  Sunglasses #Sniper Неджлята бързо, бързо ще остави Оуз, а и сега като вече няма парички  Mr. Green Заслужава си го напълно, аз въобще не я оправдавам. Така гласувах и в анкетата  Peace Трудно ще ми е на мен да и простя стореното, а си представям семейството и и особено Лейля и Джем как ще и простят.. Също така мисля, че на Ферхунде наистина и стана мъчно за Фикрет, а и за Лейля и ми е интересно какво ще стане, че пак да се озлоби така към тях, но според мен някой от семейството ще стори/каже нещо и тя пак ще засъска  Naughty

Peace

# 70
Ей,днес всичко изтървах!Бях на работа до 22 часа и много ме е яд!Отивам да ровичкам във V box-a,да наваксам,но дали толкова рано ще са качени?Да си промия малко и аз мозъка Joy!Боже,като ви чета на днешните серии колко сте плакали,представям си аз как ще съм Cry!То снощи се спуках да рева,да я оплаквам тая Фикрет,та какво остава за последните серии!
Някой ако има инфо къде мога да ги гледам още тази вечер,да драсне,ще съм му благодарна Hug!

Ето тук:
http://www.nitrobg.org/browse.php?search=yaprak&cat=0

Ще трябва да се регистрираш ако не си, но става бързо.
теглиш и гледаш  Simple Smile
Претно гледане!

# 71
Очудва ме, че никой от семейството на Фикрет не поиска да говори с нея! newsm78

Поискаха, нали казаха, че отиват у Нехир, предполагам утре ще говорят с нея.

Иначе наистина много силни серии, Ари Ръза май започна да се осъзнава...каза, че ще ходи при Яман, да разбере какво става. Rolling Eyes
А Неджля - няма такова нагло същество - сетила се, че станала за смях...ми как иначе, да я похвалят ли, какво иска тя? Sick
Свекървата на Фикрет, наистина е ужасна #Crazy Дано Фикрет да я постави на мястото и #2gunfire

# 72
Здравейте, мацки!
В поведението на семейството ме дразни това, че винаги толерират Лейлята- никой не я обвини, че преспа с него, че забременя, а не щяли да чуват за Неджля. Нима постъпките на Лейля, бяха по-достойни?-Не мисля! Ето, за да не се стига дотук, Али Ръза трябваше да остави и поощри Неджля да изживее любовта си с Оуз още в началото, когато разбраха за връзката им. Това щеше да спести много болка, много омраза и много от последвалите събития!
И мен същото ме дразни.
За анкетата - оправдавам я, но не напълно.

# 73
Радостинка,златна си!И без това не ми се спи,а ДЪРЖА да гледам сериите сега,за да съм в час за утрешните!Ей,тоя промит мозък какви ги ражда значии hahaha!

# 74
Очудва ме, че никой от семейството на Фикрет не поиска да говори с нея! newsm78

Поискаха, нали казаха, че отиват у Нехир, предполагам утре ще говорят с нея.

Иначе наистина много силни серии, Ари Ръза май започна да се осъзнава...каза, че ще ходи при Яман, да разбере какво става. Rolling Eyes
А Неджля - няма такова нагло същество - сетила се, че станала за смях...ми как иначе, да я похвалят ли, какво иска тя? Sick
Свекървата на Фикрет, наистина е ужасна #Crazy Дано Фикрет да я постави на мястото и #2gunfire
Благодаря, че ми припомни. Hug

Общи условия

Активация на акаунт