Снегът навън се стопи,ОКТОМВРИйчето ще ходи на разходки!

• 27 646
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А пък за това захранване нито съм чела нещо, нито съм купувала. Ще го кърмя до втори клас Joy

Joy Joy Joy
ето по този повод клипче на една майка как кърми дъщерите си-НА 8 ГОДИНИ!!! тамън втори клас!!! #Crazy
http://vbox7.com/play:310f9504

# 376
Ваня,от две седмици се буди като швейцарски чсовник: 12-3.20-4.20-5.20-6.20-7.30 и става окончателно към 8ч.

# 377
  • София

Oхооо как сте?

Връщам се да чета! Hug

# 378
  • София
Здравейте и от мен,

Ние с Мишо сме на гости на моите родители от няколко дни и се опитвам да презаредя докато съм тук, че имах нужда. Времето е страхотно и се възползваме максимално, всъщност май определено пролетта е вече тук, щом успях дори да ви поизчета   Wink.

За захранването, няма какво да кажа, още не съм го почнала  Peace

Деси, и моя Мишок с всеки изминал ден си ляга все по-рано, сега заспа в 19, и странното е, че е и той се буди по същата схема и то вече месец (дано при вас е само период де), най-лошото е, че сутрин става окончателно в 6. Сега като има кой да го поеме сутрин съм ОК, но скоро пак ще съм сама в София и не ми се мисли. Иначе пробвах да го държа буден и до 20, 20 и 30, но пак се буди в 6, явно просто така са им устроени биологичните часовници. Надявам се, като сменим времето другия месец, да се излъже да става поне в 7  Laughing. А иначе търся обяснение за това будене след 3 на всеки час, може ли да го тормозят зъби толкова време и нищо засега  Thinking

Да оздравяват бързо всички мънички душички ! Praynig

Герчо, да си изкарате страхотно  Wink!И на мен ми се ходи някъде, но докато кърмя май няма да стане, с цедене не се получават при мен нещата. Поне се надявам догодина да имаме възможност.

Лека вечер на всички, много здрави, спящи бебета и спящи майки  естествено Crazy!

# 379
Малеее, Деси, ти кога спиш Shocked Hug
Иначе звучи чудесно от 19.30 до 8 та ако ще и с две ставания, ама с 6 си е утрепия Hug
Дано бързо да ви минава този период Hug
А клипа ми дойде малко в повече. Не го намирам за нормално, а тези деца са чак обсебени - рисуват гърди и зърна, та чак и са ги кръстили с имена #Crazy

П.П. Десифейм и на вас да ви минава бързо този период Hug

# 380
А пък за това захранване нито съм чела нещо, нито съм купувала. Ще го кърмя до втори клас Joy

Joy Joy Joy
ето по този повод клипче на една майка как кърми дъщерите си-НА 8 ГОДИНИ!!! тамън втори клас!!! #Crazy
Егати извращението...някакси не ми се струва много нормално.
Имах една позната, която кърмеше детето си до 4 години и като седнеха някъде и оная голяма магарица почваше да я дърпа и да и се завира под дрехите....нямам думи   просто...по-грозна и ненормална картинка не съм виждала... ooooh!

# 381
  • Sofia
И на мен клипчето ми дойде в повече  Whistling Те пак добре,че не са момчета,че щеше да си стане чисто обарване  Mr. Green

# 382
Чак па извращение.... Rolling Eyes
Кърменето си е личен избор на всяка жена, не е само хранене или неприятно задължение, то е и начин на общуване.
Мон интересно ми е дали наричаш и твоите "голяма магарица" на 4 години, а относно
Цитат
просто...по-грозна и ненормална картинка не съм виждала...
аз лично не мога да видя нищо грозно в дете и майка на тази възраст, в каквато и поза да са...
За мен е също толкова ненормално ако видя майка с 4 месечно бебе, да му тика пюрето в устата, но свят шарен  Peace

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 08:54 от edira

# 383
Здравейте момичета... Grinning
Да ви пусна по едно кафенце ,докато се появи Силванчето...

Днес има мъгла тук..и май се кани да вали,та разходката май ще ни се размине. newsm78
По повод клипа/за кърменето/....на мен също не ми се струва добре на 8 години детето да се кърми /или просто не съм свикнала с такава гледка/ Thinking...,но разни хора ...разни идеали Peace
Ставам ,че ревнахме нещо...

# 384
Добро утро!
Пожелавам ви многоо хубав ден!
Днес при нас май не става за разходки и ще си стоим вкъщи....Тъкмо малко ще поразчистя къщата, хванал ме е мерака за пролетно почистване, макар да е още февруари ...

Подкрепям поста на Ваня_П от снощи,че много момичета липсват и наистина е хубаво по-често да пишат, че липсват....

Спред мен трябва да спрем с конфронтацията - всеки е свободен да пише каквото си иска, но айде да не се нападаме така Peace

За клипчето - на мен ми беше малко смешна гледка, ама не и извратена- те децата видимо изглеждаха по-големи от 7 -8 годишни, сигурно кърмата добре им се отразява Simple Smile
Герчо, приятно изкарване във Вегас, ама да с еотбиеш тук и преди да тръгнете!

Айде спирам,че Елена яко реве...

# 385
Добро утро

Анив, Ники ми беше с АБКМ, тогава (преди 5 години) алерголожката ми наложи строга диета, която трябваше да спазвам постоянно, а не 1 или 2 седмици. Има ли други симптоми, мн. суха кожа, да как по-често, някаква себорея по кожата има ли....? Доста са нещата, лично на мен ми спря кърмата от диетата, защото всъщност почти нищо не ядях. Ако му се повлиява акото от Фризопепа, в смисъл да спира кръвта и слузните нижки, може наистина да е АБКМ. Но не е страшно,  Ники я израстна, но наистина трябва да си МНОГО внимателна с вкарването на новите храни и избягвай алергизиращите Peace
Клипчето ми дойде в повечко на мен newsm78

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 09:37 от megs

# 386
  • София
здравейте и добро утро!

днес ходихме на кожен лекар за Леа. както и предполагах има себореен дерматит .
това е по-малкото зло-добре 4е не е атопичен дерматит .
и голямата ми дъщеря беше така, но лекарката при която ходим ни е  направо семеен кожен лекар.ххаххаа
тя лекуваше голямата ми дъщеря, както и мен и мъжът ми е редовен клиент.(сестра ми и семейството ми ходи също, и май трябва да взимам комисионна,а?) хаххахх

# 387
  • София

Добър ден!

Попаднах на няколко интресни неща, които искам да споделя с вас:

- захранване - http://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/

- детски песнички, приказки и т.н. - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986/

Хубав ден!  bouquet

# 388
Ето ме и мен  Laughing...

Много сте изписали - за мен няма ненормални неща щом се случват .Аз лично подкрепям всички , които кърмят въпреки ,че  аз нямах тази възможност - нито с първото ,нито с второто. Няма значение възрастта на детето - сега се сетих ,че покойния ми дядо ми е разказвал ,как майка му го е кърмела ,когато бил на 9 годинини. Shocked
Но стига по въпроса за кърменето . Да  се отчета сега:
Вчера бяхме на консултация - тежим 7.350кг и сме дълги 66см. Относно захранването -аз вече захраних  и изместих едното хранене с зеленчуково пюре . Малката го хареса и си го хапва с охота Laughing. Simple Smile
Това за сега от мен ....

# 389

Joy Joy Joy
[/quote]

#Crazy #Crazy #Crazy   I za men tova e prekaleno. I kartinkata opredeleno e izvratena !

Общи условия

Активация на акаунт