Снегът навън се стопи,ОКТОМВРИйчето ще ходи на разходки!

• 27 646
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Ваня,ти в Пловдив ли си сега?В нашия район дъжд няма. Simple Smile

# 436
Браво Ваня, хубаво е да имаш компания.

Цитат
И  защо ми се хващате за думите не знам- който ме познава знае, че така си говоря и съм си цапната през устата.
Ами защото аз във форума само думите виждам. Предполагам 90% от потребителите също...За евентуалните останали проценти, които те познават лично може би положението е друго.
НАС кърмещите... smile3505 без коментар, също както досега не съм се изказвала за пюредашните.
Всеки си има глава на рамената и всяка майка е най-добра за детето си. Аз няма да накърмя тези които са захранени, никой няма да даде пюре и на моето  Peace

# 437
Аз не виждам къде съм  ВИ засегнала кърмещите...напротив...завиждам ви...
Да, другите ме гледат колко съм красива и финна и забравят да ме слушат Joy

# 438
момичета имате ли представа колко е нормално да се заплаща на жена за гледане на бебе-3 дни в седмицата по 5 часа, вьв Варна

# 439
Тунчо, аз плащам на жена по 100 лв на седмица , за 5 дни по 7-8 часа. Отделно й даваме за пътни.Но ми се струва, че извадихме късмет и малко плащаме.

Само да кажа, че и аз много се кефя на кърмещите ,защото аз не успях и съжалявам...Но не ми е приятно да чета " да БУТАМ шишето с адапте в устата "...Ами все едно отрова му бутам,така ли? Еее, не се обиждам, ама някак си насаждате вина така ...
Същото и за захранването - аз от педиатри ,които поддържат късното захранване знам,че от 4-5 месец е съвсем нормално да се започне захранване, без да се замества хранене...Не знам защо тук някои момичета гледат с такова лошо око другите,които са захранили примерно в края на 4 месец,аз си мисля, че е съвсем нормално, ако детето проявява любопитство и особено като е на АМ...АКо е само на кърма съм съгласна, че може и до 7 месец да не захраните...

# 440
Ваня,ти в Пловдив ли си сега?В нашия район дъжд няма. Simple Smile

Да, в Тракия ни удави порой и още вали, но по-леко. Неможах и да напазарувам и сега ще чакам мъжо да си дойде от София.  

Ники цял ден е крив и мрънка. Толкова дълго никога не е бил кисел newsm78 Само навън беше спокоен, ама заваля. Сигурно са зъби, защото е сух, нахранен, носен и забавляван. Дано да избиват бързо, че незнам колко дни като този мога да понеса Praynig

# 441
  • Русе
Ваня, и моя Симеончо е един киселоч цял ден.... но тук има такава мъгла, че чак блока от среща не се вижда и не можахме да си подадем носовете навън, а той така си свикна да заспива навън. В тази връзка - благодаря ти за мнението относно кенгуруто!  Hug

Пак се е развихрил спор за няма нищо. Аз също мисля, че е добре да се разсъждава върху дадена тема и да се чуят всички гледни точки, но точно това не харесвам на форумите, че някой като се хване за една единствена дума от цяло изказване и край... друго си е очи в очи да говориш с някой! Като видях клипа първото, което си помислих беше, че е ненормална тая работа, ама не се хващайте за всяка думичка. И аз като Моннн имам доста цапнат език в ежедневните разговори и използвам много пикантни определения, които в повечето случай не мисля буквално...

Някой по-назад беше питал за кремчета с UV защита - да споделя, че вчера бяхме на контролен преглед при кожната (и на нас тя ни е като семеен лекар  Laughing) тя каза, че трябва още да се постопли - към април да започна да го мажа. Препоръча ми на Клоран 30 фактор.

# 442
Aз знам, че ако се използва слънцезащитен крем, то той трябва да е висок фактор! 50-ти примерно. Peace
Поне аз такъв съм използвала с Ема на море. Иначе в ежедневието нямам спомен да съм мазала редовно.

# 443
Ронка не съм сигурна ама май 50 го забраниха.
Аз имам един от миналата година обаче...

# 444
Не съм чувала, може и да са го забранила. Но защо? Вреден ли е, какво? newsm78
Иначе има и 40 фактор, който аз смятам, че пак е по-добре от 30. Peace

# 445
  • Русе
Ами аз не я попитах защо не по-голям от 30...  newsm78
Иначе съм чувала, че 30 фактор е максималния и по-големите всъщност не са реални, но не знам колко е вярно....

# 446
  • Пловдив
Герчо, големи сте късметлии за визите - в следващите 10 години да отидете поне още 3-4 пъти  Peace
Vania_p, видях аз, че от вашия квартал се задава страшен облак (който така и не стигна до Кичука) и се прибрахме преди да завали. Дано на Ники по-скоро му излязат зъбчетата да се успокои. В Тракия е и Mirkam, нали й имаш координатите?
Annivv, ти в кой квартал си? Да не се окажем съкварталки?
За фактора и аз съм на мнение, че по-висок от 30 няма смисъл (особено за лице).

# 447
В Тракия е и Mirkam, нали й имаш координатите?
Мира я нацелвам случайно по улиците и в аптеките Laughing На драго сърце, но доколкото разбрах са й трудни уговорките заради Криско.
Ей, Мира, как си? Не свърши ли тая сесия? Дидка по-добре ли е?

И за да не спамя:
За фактора скоро някой беше писал, не повече от 30, че не се усвоявал естествения витамин Д  newsm78 /ако бъркам, да ме поправи/

# 448
Dore, Деси, благодаря ви! Много весела песничка, ей.

А Ема сега иска постоянно да я пускаме. И как се кълчи не е истина. И вика...Кака Дола... Joy

# 449
Реален е фактора, доколкото знам, особено за моята розацеа. Аз ползвам 50 за лице и си е напълно реален, ако взема 30 се изпъпчвам. Ползвам само ларош, имат и детска серия, фактора им е чуден, Никол само с него я мацотя, откакто стана на 5 месеца. Много съм доволна, и яко пръскам лятото с термалната им вода, много добре действа на кожата, даже Никол си играе като си прави дъжд и после гони капките. Добре овлажнява, особено дечица със суха кожа.
Тялото и мажех с 30-ка, взимах на Себа Мед, така мисля да процедирам и с бебока. Много е силно вече слънцето, та не знам кое е по-опасно козметиката, или естествените слънчеви лъчи. Затова мажа, тъй като знам как на мен ми дейста слънцето и ме е страх за децата.

Общи условия

Активация на акаунт