. 
Биомунил се казва и аз го поръчвах на наши познати в Италия. На нас ни го препоръча д-р Бобев и каза, че в БГ го има под името Рибомунил, но липсвала някаква съставка която всъшност била важна и този от Италия бил за предпочитане. Ние го давахме всеки Октомври по схема в продължение на 3 години и ефекта беше на лице още на първият Октомври

А и вчера бях да меря дънки в един тийнейджърски магазин и взеха че ми станаха - бяха много фешън - тъмно сини напръскани с бели капки като блажна боя ( аз обичам такива изчанчени дрехи, което докарва мъжа ми до отчаяние
), но не си ги купих, защото не искам да спирам до тук. Ще продължавам и като сваля още ще си купя каквото ми е по сърце.
.Явно от чистия въздух 
.А те се различават от пюретата явно с маслото и магданоза....ша ми обяснява продавачката, че било едно и също.

Смешно ми стана, ма се направих пред него, че не е прав 
. Коя от вас би си пуснала детето на ДГ, ако то не е добре - има температура и е отпаднало например???? Ако вие не бихте го направили защо си мислите, че само вие сте грижовни майки, а всички останали жени, чиито деца посещават ДГ са някакви коравосърдечни изроди, на които им прави кеф да заразяват вашите деца - че нали собствените им деца ще страдат, остави другите, че могат да се разболеят
. Аз досега болно дете нито в първата градина на иван съм виждала, нито в тази. И още едно разсъждение... Всички болни деца, които не ходят на градина нали са на площадката, заедно с вашите деца???? Значи в ДГ децата са болни, а на площадката всички са здрави и бодри и там бацили не се разменят. не се разменят и в магазина, както и в автобуса. Ми замислете се каква антилогика има във вашата логика. да, в ДГ има много вируси, защото при децата те протичат доста често ОСТРО. Това значи, че едно дете може да е здраво сутринта и точно 1 час след това да е с 40 градуса температура и да звънят на родителите да си го вземат. Шарките имат инкубационен период и през част от него е супер заразни
. Иначе до момента иван е бил контактен над 30 пъти с варицела и скарлатина - ми нищо. Фалшивата тревога лятото си остана фалшива. Племенникът е бил контактен и повече и той нищо. Децата на приятелките ми също доста пъти са пропускали. Истината е, че навсякъде има вируси и ако не щем децата ни да боледуват си ги гледаме у дома и избягваме да ги събираме с деца.
, не съм от хората ,които си остават магарето в калта. Не само че съм говорила с директорката по този повод , а и по много други.Много крайно се изказваш. Не познаваш цялата ситуация, за да си правиш генерални заключения. Изказах наблюдения и факти, не изпадам в подробности . Същото това дете всеки ден го връщат на обед, а на следващия ден го водят родителите, нищо му нямало. Както знаеш , имам бебе като теб и нямах възможност да водя синът на градина , заради снега, правеше го баща му два дни, видях детето в понеделник, когато взех сина си, после и в четвъртък . Веднага поисках обяснение от учителките, после директно при директорката .
. Да подчертая, че пак без антибиотик го лекувам . Не виждам къде му е срамното на цялата ситуация, която съм описала. Имах и проблеми с достъпа до детската градина, не ми даваше директорката да влизам с количка, да съм организирала баби и дядовци, е да ама няма такива, а и това дете родители няма ли ? Втори път я попитах , отказа отново , аз се интересувах кои са органите отговарящи за нередности от подобен характер, уведомих директорката и се реши проблема . Подчертавам, ако имам проблем с човек, първо се опитвам да се разбера с него, после действам по грубия начин .
Повярвай, когато децата стоят затворени по цял ден в една стая, няма начин да не се разпостраняват болести . Специално в нашата градина не ги извеждат въобще зимата . А студения въздух решава много проблеми
( разбира се да са подходящо облечени малчовците ). И никой не казва , че родителите ,които пускат децата си болни на градина са коравосърдечни, просто нямат избор, когато работодателят ти каже, че ако излезеш в отпуска или болничен си уволнен, ти си натискаш работното място и си малчиш , така си го обяснявам положението. Не казвам , че е редно, да не се хванеш сега пък за тези думи
.
Нямаш извинение, че не знаеш как се пише, това е елементарна дума, най-малкото като сте отишли при лекаря го пише на вратата! Това е същото като да се пише "плевмония", по-вече" и т.н. абсурди, но ти вместо да си вземеш бележка, смяташ, че като ми кажеш колко букви съм разменила и запетайки съм изпуснала ще си оправиш граматиката, което е жалко за теб! Но нали искаш да настъпваш...
. Успех!
.