Да си призная честно, и аз съм от хората, които напоследък само ви четат, и честно казано ме е страх, че покрай постовете с караници, ще пропусна някой наистина интересуващ ме - просто карам по диагонал
Наистина за какво да пиша
(Герчо е права) - не съм започнала захранването, кърмя, нещата са едни и същи всеки ден. А и честно вече ми се коментират други теми. Бебчо че е важен, важен е, обаче не може цялото ми съществуване да се върти около него - имам и други интереси. Това е и причината напоследък да избягвам майките в кварталните градинки (освен една групичка от училището ни за бременни) - предпочитам да си седна на някоя пейка с фентъзито в ръка, отколкото да слушам поредния разговор за това, кое пюре са давали днес, колко е спало детето и тн - до безкрай. И ако наистина в скайпа обсъждате и други теми, моля присъединете ме към вас - ника ми е същия като тук. 
ДесиХ3, и Петьо е със секрети от раждането си и се дави от тях доста на моменти. Гърдите са му чисти, температура няма. Направила съм си солен разтвор (1/2л вода + 1чл морска сол) и му слагам сутрин от него. А аз съм 100% сигурна, че е наследил от мен лошия си нос - аз минах през една операция за изкривена носна преграда и шип, нещата се бяха пооправили, обаче сега май се връщат с пълна сила - да си призная честно доста похърквам поради тази причина.
За залъгалката - аз ползвам на НУК ортодонтската (друга не съм и опитвала), но я използвам само, за да заспи. В момента, в който заспи, му я издърпвам от устата. Пробвах няколко пъти да заспи без нея, обаче той си навира ръцете и аз реших, че на по-късен етап биберона ще го махна по-лесно, а ръката - не мога.
За протокола - ако детето издържи, съм решила да захранвам от 12.04 - понеделник е, Петьо ще е навършил 6 месеца, а освен това е Деня на Авиацията (да направя густо на таткото, който й е голям почитател
Пазя си всички колажи които сме имали тук
Аз й давам домашна тиква за която баба ми казва, че е "свинска", оранжева е и много сладка. Признавам не разбирам от сортове и разчитам на компетентноста на баба ми

за да не ми се налага постоянно да стерилизирам.Пробвала съм да купя и с повече дупки на бибата,но резултатът е или непрестанно давене или както ти казваш-постоянно сплескване и изяждане на 90мл.мляко за завидните 30мин.
Не издържах и купих на Томи Типи и се родих!Нахранва се супер,даже от една седмица сам си се храни-връчвам му шишето и си го държи,не текът като Авентските-и от тях имам 2,а и гърлото е супер широко и удобно за сипване на АМ
Хиляди благодарности на теб и още веднъж на Еди и чакам с нетърпения новата темичка
Но колко съм се терзала с голямото дете, че е едро...а е слабичка и стройна сега