Юли 2006 - 93

• 26 638
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро.
Аз нещо съм пропуснала,че Арлина е имала рожден ден.Честито ти Арлинка,пожелавам ти да ти се случват само хубави неща.

Рени,да,бяхме с Куини бъз.Остана ми само коша за новородени,защото шасито и летния кош ги подарих на една мама в много тежко финансово положение.Возих и двамата бандита в тази количка и накрая и се повреди нещо дръжката,но нищо сериозно.А зимния кош и с двамата съм го ползвала до шестия им месец.

Ама вярно Синеоче,от къде тази варицела при Лорка?

# 571
  • София
Синеоче, аз пак се вкючвам, заради варицелата- ако те пипне. Пих Ксезал или кларитин и двете антихисматични. Изопринозин на Цеци, че им се срива имунитета и допълнително вит.С. Ацикловир май пиех, ама за какво не помня. Но дактарингела ме спаси от болки в гърлото, причинено от пъпки  #Crazy
Обливане с хладка вода със сода и после стоиш, докато изсъхнеш, не се бършеш с кърпа.
На Лорка сигурно бързо ще мине и леко, Цецо не се чесал въобще. Но и на двамата ни останаха по 2-3 белега.

# 572
Синеоче,дано мине лесно Praynig

Ние сме с Т ,повръщане и разстройство,уикенда изкарахме на двора и нещо се поотпусна,вчера както спеше се изкашля и задави,после малко Т, днес пък рядко,ама давам ентеролче,таз сливица само я отлагаме  ooooh!
аман

Арлина ЧРД   bouquet Да си здрава и щастлива   bouquet
  bouquet

# 573
Диди,аз не визирам хората,произхождащи от село,а такива по манталитет. NaughtyЗащото от възпитанието и селяндурския манталитет дори на центъра и на Париж да живееш,за нищо на света не може да се отървеш .
Арлинка,извинявай,че те пропуснахме. HugМного да те обичкат малките принцеси,а Камен да се сеща по-често,че има жена до себе си,а не само майка и съпруга. Grinning
Ох,при Гала дават за рисковете при бремнност над 35 години и като си помисля,че имам само една година пусков срок пак да родя... Confused

# 574
преди сега

маймун си беше и маймун си остана   Joy hahaha

# 575
  • София
Иси, сега си по хубава  Hug

# 576
Иси, сега си по хубава  Hug

даммм  Wink

# 577
Иси това не си ти?И очилата са по-различни,всичко,много ти отива така,подмладява те с 10 години, Sunglasses Хайде не се прави вече на руса така си стой:)

Имам час за друг преглед при едно светило в София на 3 май,ако не забравя до тогава ще съм в София на 3ти  Mr. Green Crazy ужас

Рени много хубави неща,спомних си как и аз ги нареждах и снимах голям мерак е:) Heart Eyes

# 578
Благодаря на всички за пожеланията Hug Hug
Зоя 3-та седмица ги влачи тези сополи, сега почнах Макситрол да слагам, вече се изчерпах, честно. Реших и аз да взема инхалатор, този дето Деси беше постнала ми хареса, а и цената му е хубава, ще видим в Ибей дали ще мога да го намеря изгодно. Ама хубаво, че не ходи, че имало варицела в групата, поне докато Лора е малка да не я карат още.
Иси: и на мен сега по ми харесваш  Wink
Някой пита за сестра ми. Ами на 29.03 заминават за Москва, в някаква болница ще и правят изследвания и ще се види тогава на къде са нещата. И така...  Sad
Ренка: много е хубава количката, цветовете ми харесаха. Направо ти завиждам за малкото бебенце, толкова е хубавооооо. Само заради това бих се навила на още едно Mr. Green
Ели: Hug Hug Hug Hug
Лек ден и приятни разходки в хубавото време Hug

# 579
Здравейтеее! Hug
Арлинче, и тук...жива и здрава да си ти и всички които обичаш! Heart Eyes

Иско, много си Убава бе! Черното си е черно!!! Дано няма обидени...пресантимент имам към черното. Wink

Дидито, за съжаление в по-малките градове е така, както във Видин. Confused Живота сякаш е спрял, хората посърнали / не всички, разбира се /. Не е нормално в събота вечер по центъра на Враца да няма живо пиле!!! През деня сигурно е друго. Онзи ден / събота/ се разхождахме по центъра тук. Ей, душата ми се стопли, тооолкова много хора, слънце, деца, майки с колички, бащи...не можеш да се разминеш. Сякаш е някакъв празник, а си беше един обикновен съботен ден.

Колкото до селянията. Ми, да, по хората ходи. Независимо от къде си, и какъв си, селиянина в някои хора не спи. Всичко е до култура, възпитание и възгледи. Има хора които се променят, отворени са към новото, и такива, които са прости/с извинение/ и такива си остават! Имам пример и тук пред себе си. Толкова различна култура, навици, отношение към живота и хората като цяло, а добичето рупа ли рупа/тук е 11-та година/. Държи се арогантно, вулгарно, вика, говори глупости. ooooh! Вече ме е срам да излизам с нея, каня я вкъщи да й се наслушам на глупостите, но по-добре отколкото да се излагам с нея.

Охх, малкото се събуди, а можех още да пиша.

Хайде после пак.

Оооо, щях да забравя най-важното.
Боби, нагушкай Лоренцето ми от мен! Толкова ми е мъчно, измъчи се. Какво ви налегнаха тези болести, какво е това чудо? Всичко да минава бързо и на теб да ти се размине, че ще я изкараш доста по-тежко от нея. Confused Hug

Гушки на всички! Hug Hug Hug

# 580
  • София
Иси-и на мен така много ми харесваш!Слагай червено червило,още повече ще ти отива Heart Eyes!

На мен пък ми отива най-много русо,ей ни на,от вчера.И Влади е с нова прическа,реших малко пънки да го правя,ще чакам да расте отгоре,а ще подстригваме само отстрани,малко разнообразие за лятото:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/56/56#photo=1

Рони-имам позната такава,гледам всячески да я отбягвам,направо не знам как може тия хора на нищо да не са се научили с времето.Сега и децата и псуват,говорят високо и се бият за щяло и нещяло с децата наоколо ooooh!,защото тя ги учи така,абе нямам думи!

Хорааааа,довечера заминавам за Пловдив,утре сутрин ще ми режат носа Mr. Green!Толкова ме е страх!И толкова нямам търпение вече всичко да свърши!Въртят ми се в главата всички възможни страхове-от това,че няма да ме хване упойката и ще чувствам всичко,до това,че няма да се събудя,през това,че ще ме обезобразят и ще ми идва да се гръмна!
Стискайте палци и мятайте положителни мисли утре към 9.00ч. към Пловдив Grinning.

Ели-айде ще те чакаме в София,стискам палци и за теб!

Поздрави и целувки на всички! Hug Hug Hug

# 581
Ох миличката ,ще те чакаме в Пловдив:) ама споко за упойката- хващат,и първо говорят с теб като ти я сложат ще те питат нещо и ще се унесеш,няма да почнат без да те е хванала:) пък и нали е с желание не се шашкай,Успех,после колко време ще е възстановяването? Rolling Eyes

# 582
Дидито, успех утре! Не се притеснявай, правиш го, за да се почувстваш по-добре, по-красива и чаровна след това! Peace
Сладурковци сте с Влади. На теб наистина русото много ти отива. А пък тази малката приятелка на Влади...много магнетично дете, и каква косичка имааааа.
Аз си мисля за силиконец в циците след 2 години. Много искам, знам, че много боли и има риск, но май ще рискувам. На нищо не прилича бюста ми след 2 бременности и дългото кърмене. ooooh!
Аз от вчера съм Дюканка. Това моето на нищо не прилича, бях свалила 5 кила и като се отпуснааах, и като почна едно плюсканеее, ужасТ ви казвам! ooooh! Embarassed Има една тема в часът на мама, та от там си чета и правя палачинки, хлебчета, кремчета-всичко! Не се лишавам от нищо, просто всичко е диетично и здравословно. Също пия и фрешчета, че кърмя. Детокс ще правя и този месец да изчистя токсините и така... Трябва да се влиза във форма, че съм като майка свиня!

В събота си купихме сокоизтисквачка, много, много, много хубава! Филипс, която от 2кг. ябълки, прави 1.8л. сок!!!! Peace Сдобих се още с ютия/че старата, която всъщност си бе чисто нова и хубава и скъпа, изгубихме при преместването, заедно с един лаптоп на принцеси на Ема/ , взех си някаква обикновена на Делонги. И кантар, от който си изплашиииих, и още едно мини роботче за лук, морковки, пюрета...

Бързо оздравяване на всички болнички!

Ели, за кога отменихте операцията? Тя беше ли на градина мин. седмица?
Как е сестра ти след операцията?

Арлина, чакаме новини за сестричката ти! Така силно се надявам и моля да се оправи, милата. Praynig

# 583
благодаря ви за хубавите думи.и моя сега повече ме харесва ,но то на мъжете угодия няма.
Иси-и на мен така много ми харесваш!Слагай червено червило,още повече ще ти отива Heart Eyes!
слагам аз слагам ,но тук сме край реката вчера и съм го изяла ,а и в главата съм като диригент. Ето снимки от вчера край реката http://s156.photobucket.com/albums/t23/isikamenova/?action=view& … rent=IMGP4946.jpg ние риба не хванахме ,но пък децата страшно много се забавляваха с моторната ни лодка с дистанционно.А Валери хвана голямаааааа риба майка си  Joy като замахна тази ти ми въдица кордата се омота около врата ми и кукичката леко ме дерна по ухото Иван не може да свари да ме спасява.
Арлина стискам палци на сестричката ти   fingerscrossed newsm17 и се моля всичко да се развие най-благополучно  Hug
Диди и на теб стискам палци fingerscrossed  Hug
Ели не си вкарвай и ти черни мисли ,ами кажи какво точно ти казаха . Няма да ти казвам ,че и аз и киста имах после фалшива бременност да не говорим и на Иван му бяха казали ,че няма да има деца заради негови проблеми еми на всичко си имаме и децата са си негови  Wink.А на снимките съм аз първата е миналата година от морето и очилата са ми еднакви не съм ги сменяла ,защото са ми удобни.
синеоче милата съчувствам ти и знам какво е и ние 2008г. бяхме попаднали в такъв филм на ужасите. Силна  Hug и от мен и бързо възстановяване.
Аз от вчера съм Дюканка.
В събота си купихме сокоизтисквачка, много, много, много хубава! Филипс, която от 2кг. ябълки, прави 1.8л. сок!!!! Peace Сдобих се още с ютия/че старата, която всъщност си бе чисто нова и хубава и скъпа, изгубихме при преместването, заедно с един лаптоп на принцеси на Ема/ , взех си някаква обикновена на Делонги. И кантар, от който си изплашиииих, и още едно мини роботче за лук, морковки, пюрета...
май на нас с теб една и съща муха ни бръмчи в главата аз от една седмица съм на тази диета. А за сокоизстисквачката ти завиждам многоооо ,защото моята се повреди и няма кой да ми купи нито да поправи тази Иван го мързи. Confused
пропускам някой и нещо ,но моите пак се скараха тичам
а Арлина сетих се и Валери ми влачеше сополи 3 седмици и си поръчах Алое активатор ,дори момичето от което си взех поръчката е от Варна. три пъти капнах и се пресякоха сега само има остатъчна кашлица.

# 584
Аз бях една седмица в Лисабон и ви поизпуснах пак дирите.

Надявам се с пролетта болестите да са намалели Hug В 16ч имам час за кокошия трън на Ясмин. Дано не ореве света, че и Ноеми ще е с нас и направо се изприщвам при тия лекари като ревнат и двете ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт