Ясновидци (врачки) - втора тема

• 792 559
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз съм ходил при доста врачки, някои известни, други не чак толкова. В крайна сметка всеки от някои е доволен, от други не. Аз обаче мога да сложа всичките под един знаменател  и ги вече ги наричам " продавачи на надежда". А колко е възможно това за което човек се надява да се случи и колко от предсказаното  е истина е друг въпрос. Всички обаче обещават и дават надежди....за това те за мен са продавачи на надежда. После човек само се надява наистина да се случи това което иска и това което му казват.  

продавачи на надежда може да има за тези които искат да купят надежда - има хора които търсят правилното решение, а то може да не е това което искат. И истинския ясновидец би го казал, независимо че не съвпада с желаното от посетителя.

# 1 126
  • София
Zara 29, би ли ми дала на лични координатите на ясновидката Катя, също ме интересува и човека, които лекува с биоенергия.  bouquet
Аз дълго ходих на лечение с биоенергия, но там нямаше натиск, а съвсем леко докосване. Жената взима колкото пари и оставиш. Като цяло съм със смесени чувства. Не можа да ми реши напълно проблема, но нещата се стабилизираха, може би просто от самосебе си с течение на времето.

# 1 127
Аз съм ходил при доста врачки, някои известни, други не чак толкова. В крайна сметка всеки от някои е доволен, от други не. Аз обаче мога да сложа всичките под един знаменател  и ги вече ги наричам " продавачи на надежда". А колко е възможно това за което човек се надява да се случи и колко от предсказаното  е истина е друг въпрос. Всички обаче обещават и дават надежди....за това те за мен са продавачи на надежда. После човек само се надява наистина да се случи това което иска и това което му казват.  

продавачи на надежда може да има за тези които искат да купят надежда - има хора които търсят правилното решение, а то може да не е това което искат. И истинския ясновидец би го казал, независимо че не съвпада с желаното от посетителя.

в крайна сметка всичките обещават нещо и казват,че ще стане! Ако е нещо хубаво не е ли надежда?

# 1 128
Дарбата дадена от Бога е дар. За какви пари говорим. Феномените са единици и те избрани са а другите витаят в нисшия астрал.

# 1 129

в крайна сметка всичките обещават нещо и казват,че ще стане! Ако е нещо хубаво не е ли надежда?

едно е да обещават, друго е просто да ти кажат какво МОЖЕ да стане. Не трябва да се гледа на ясновидците като изпълняващи желания.
Може би това е нещо, касаещо хора посещаващи често и много ясновидци - че искат да постигнат точно определено развитие на ситуация и отношения - нещо което може да не зависи от тях или да не им е съдба.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 00:32 от Vox populi

# 1 130
Аз съм се свързвал с Боряна Тотева по телефона... каза ми ,че имам магия и ако не се развали няма да ме приемат да уча, няма да мога да си намеря жилище ..Е ,ми и уча и имам жилище!Не се записах за лична среща при нея!

# 1 131
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте, записвам се, за да ви чета  Heart Eyes

Голям хумор, допадна ми "микроклиматът"  hahaha

Сега, може да ме изгоните, защото едва ли ще допринеса особено с конкретни имена баш по темата.

С две думи, интересувам се от радиестезия. Изучавам я много бавно и имам много малък опит с махало. Интересува ме по-специално (и само!) медицинска и ментална радиестезия.
Не съм ходила на гледачки и т.п. и не смятам да ходя. Вярвам в тях, имала съм като дете много силен опит с баене, но жената вече не е между нас, едва ли ще ви е интересно. Не трябва да се ходи при такива хора, нито да се поемат ангажименти за лечение на други хора заради възможните енергийни вмешателства, за което вече бе писано.
За хората, формирали се като личности под влияние на христианския егрегор, особено ако са приели Свето кръщение, това е и грях.
Искам да синтезирам, ако е възможно - с помощта на махалото, което усилва усещането за вибрациите, което пък при обикновения човек е подпрагово и съответно неосъзнато, човек сам може да си е диагностик и терапевт. Всичко е записано в подсъзнанието, остава само човек да се приучи автоматично да се настройва, така че да извлича информацията от там (всичко, което е свързано с него самия или на човека, на който е създал фантом). С махалото се работи с диаграми или апарати, багети, открива се вода, загубени предмети, залежи от полезни изкопаеми, защото радиестезията е чувстване за вибрациите.
99% от обикновените хора без специални екстрасензорни способности могат да овладеят метода на системна диагностика...

... както твърди авторката на настолните ми книги Людмила Григориевна Пучко. (намират се в нета на руски, преведени са и на български, но на български си купих (аз пък търся човек, който работи по системата на Пучко).

Ползвала съм услугите на един радиестезист (физикална р/е), за когото съм чувала в средите много добри мнения, той провежда диагностично изследване, в което се включва и установяване на наличие на чужди влияния (магии), освен тях - бактерии, подпочвени води, мрежи на Хартман и Кюри, електромагнитни влияния и оттам насетне - общото ниво на психобиоенергийна хомеостаза в относителни единици от 1 до 100 и органите и системите на тялото дали се отклоняват и колко от това ниво.
Използва се апарат, линеал, таблици с хомеопатичните лекарства (за изчистване на бактериите) и за нанасяне на получения резултат. Пропуснах да спомена, че докато се провежда изследването, ако се установи магия или др. под. чуждо влияние, то се унищожава (трансформира се посоката на тази енергия, нейното направление - връща се обратно в Космоса) и това не се заплаща допълнително. Казва ти се кога ориентировъчно е направена магията (в моя случай 2008 г)
30 лв ми струваше удоволствието, смятам, че си заслужаваха отвсякъде.
Човекът е инженер, казва се Валентин Маринов, работи в София, има си сайт  Peace

А, майка ми преди години ползва някаква ясновидка. Не мога да установя дали е същата Тотевска, по-скоро не е. "Нашата Тотка" позна доста неща, помогна за някои неща. Малко след това се запознах с мъжа ми, сгодих, омъжих, отказах цигарите уж с нейна помош. Майка ми не ми е казвала точно за колко е плащала (тя не е гений, сега става на 80), но смята, че си е заслужавало. Работи от понеделник до четвъртък в София, някъде в преките на Оборище, ако не се лъжа, "Ал. Константинов", на мен там крака ми не е стъпвал.

# 1 132
veihaivei, работата с радиестезия касае подсъзнателни импулси и сили, и тъй като там може да има неща , за които даже може да не подозираме, резултата от "изследването" може да не е съвсем обективен, а ..."оцветен".
Правилното е съзнателно встъпване в духовния свят, в пълно съзнание.
А колкото до "христианския егрегор", какво казва църквата по въпроса за ясновидството не е най-важното Grinning

# 1 133
veihaivei, работата с радиестезия касае подсъзнателни импулси и сили, и тъй като там може да има неща , за които даже може да не подозираме, резултата от "изследването" може да не е съвсем обективен, а ..."оцветен".
Правилното е съзнателно встъпване в духовния свят, в пълно съзнание.
А колкото до "христианския егрегор", какво казва църквата по въпроса за ясновидството не е най-важното Grinning

Здравей!
Първо, искам да кажа, че много ми допадат твоите постове. Не мога да не се съглася и с казаното от теб и като отговор на моя пост.
Неслучайно цитирах авторката на методиката, която започнах да разучавам, тъй като тя съдържа в себе си твоите съображения.
В началото на изследването, в самото начало се търси наличие на неправилни връзки между чакрите, т.нар. "рогца на нечестивия". Също така се проверява за липса на връзка с Бога. В този случай опитен оператор отстрани трябва да помогне за решаването на тези проблеми. Изрично се съобщава и това, че хора с голямо количество вградени чужди структури - инграми, програми и пр., не могат да работят с махало. Тези проблеми също се изчистват според дадената методика.
Относно това, какво казва Църквата - не е и най-маловажното - поне за вярващите включени в Христианския егрегор, защото за това има основания - а именно - невъзможността да се контролират енергийните процеси между двамата души.
Ако например ми се случва поредица от събития, които обаче са предопределени, във връзка със задължението ми да усвоя определени уроци в този живот, повече ще ми помогне регресионна терапия чрез хипноза, отколкото врачка. Това би ми дало поглед към мен отстрани, познание - за да зная дали да се смиря или да "копам", докато усвоя дадения урок. (справка - майкъл нютън "пътят на душите", но също астрология, нумерология), сещам се и за Тотка, с която пакостливи духове от по-нисши нива си играели.
 Peace Всеки решава за себе си. Никого не поучавам. Просто споделих как се конфигурирам аз спрямо този кръг въпроси, което, естествено, не е завършен процес  Peace

ПС Човек, решавайки да работи с махало, съзнателно влиза в духовния свят, просто самата работа включва и комуникация с подсъзнанието.

ППС Много ми се чете и нумерология. Запознах се с произведението на Зюрняева "Числовата мандала на човека", цитирана от Пучко, но със значителна ценност за мен независимо от Пучко. Там се предлага деветарканна система за работа и могат лесно да се "видят" пренапрегнати връзки (3-6-9), задаващи силна кармична предопределеност.
Жалко е, но струва ми се, че астрологията е далеч по-бавна и трудна за усвояване, докато човек получи сам отговор, затова нумерологията привлича интересите ми в по-голяма степен  Peace

Vox populi , очаквам с интерес отговора ти, както и на останалите  beer

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 15:09 от veihaivei

# 1 134
според мен радиестесията не е най-подходящия метод да се изследва...връзката с Бога,
ако това го разгледаме като Свръхсъзнателен процес.
Въпросната авторка май не съм  чел по-рано, но от това което виждам, не ми се увеличава желанието за това.
(даже дали не съм леко шокиран, не само резервиран), както се казва на руски "берет много на себе" - много голяма отговорност са такива неща, а метода може да даде доста ...ненадеждни резултати (моите опити с числата от тотото не бяха съвсем успешни  Mr. Green - което за мен е знак и за липса на универсалност при този метод , въпреки че съм локализирал медицински проблем с радиестезия - диагностика)

Цитат
Човек, решавайки да работи с махало, съзнателно влиза в духовния свят, просто самата работа включва и комуникация с подсъзнанието.

по скоро бих го перифразирал така: човек решавайки да работи с махало, съзнателно оставя да действат чрез него импулси от подсъзнанието. Съзнателното влизане в духовния свят е много високо ниво. Но е важно да имаме висок идеал. (за да не си играят с нас пакостливи духове)

Та идеята ми е, че може би е за предпочитане вашия искрен интерес към познание да включва други методи     bouquet

(астрологията и номерологията според мен определено са за предпочитане)

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 00:34 от Vox populi

# 1 135
Simple Smile Благодаря за вниманието!

Оставам в темата, за да чета.

ПП Не смятам да целя числа от тотото (едва ли се брои това за идеал). Ако е необходимо да имам много пари, те ще ме намерят, дори и да не трепне ръката ми...  Simple Smile

# 1 136
Simple Smile Благодаря за вниманието!

Оставам в темата, за да чета.

ПП Не смятам да целя числа от тотото (едва ли се брои това за идеал). Ако е необходимо да имам много пари, те ще ме намерят, дори и да не трепне ръката ми...  Simple Smile
определено не ми е идеал, даже знам че не трябва, но бях експериментирал  Mr. Green

# 1 137
Здравейте,
аз искам да споделя, че съм ходила при Боряна Тотева, беше преди около 5 години. Моето лично мнение след толкова време е, че не си е заслужавало особено. Единственото, за което познава е здравословно състояние. Общо взето добре се представя в тази област. Но за сметка на това сумите, които искаше тогава за разваляне на магии, клетви и тем подобни са доста солени, за неясен резултат. Общо взето се взима доста на сериозно. Хората бяха като на конвеир, защото предлага и енергийно лечение.

# 1 138
Здравейте!Интересува ме някой има ли телефона и адреса на Керанка от с.Русокастро?Или на някоя добра гледачка в Бургас?Благодаря предварително!!!!

# 1 139
На какво гледа тя? Чувал си добри отзиви за нея ли ?

Общи условия

Активация на акаунт