Ясновидци (врачки) - втора тема

• 786 053
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 435
Гери, явно не е било супер и преди един месец, просто не си го знаела. Бъди щастлива, че си късметлийка и си го разбрала сега, защото можеше и да е по-късно и нещата да са още по-зле. В крайна сметка нищо не те свързва с този човек и можеш да продължиш живота си напред. Такива неща се случват мнооого често, не си вкарвай филми за магии и т.н. Човекът просто е взел друго решение, хайде да не изброяваме евентуалните причини, че няма да ти стане по-добре.

# 436
  • Хасково

Мой познати ми рекламират Анастасия от смирненски, Пловдив .
 Някой има ли лични впечатления ?!
И аз чух добри отзиви за нея, дори моя позната от София идва при нея, но и нямам координати. Ако имаш тел. или адрес моля те пиши.

# 437
fizzy , казаха ми, че Анастасия в момента е в чужбина .
От понеделник ще е в Пловдив.
Мога да намеря телефонът й, но тук дали е редно да го напиша ?!
Да не изглежда като реклама, защото не е .
Ако искаш като ми кажат номера на мобилния й да ти го пусна на лични !?

# 438
  • Хасково
Усмивка! както прецениш. Благодаря ти! А днес ще ходя до Хасково по работа и си мисля дали да посетя Виолета утре преди да си трагна. Може ли някой, който е бил при нея да каже дали си струва?

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 10:51 от fizzy

# 439
  • София
Гледахте ли вчера На кафе с Гала? Беше за Вера Кучовска. Тази жена преди много години гледа на баща ми случайно и на мен чрез него и позна всичко до преди една година, каквото ми се случи. Разбира се, говорим за кардинални неща. Лошото е, че предсказанието и свършва със тези миналогодишни събития.

# 440
Гледахте ли вчера На кафе с Гала? Беше за Вера Кучовска. Тази жена преди много години гледа на баща ми случайно и на мен чрез него и позна всичко до преди една година, каквото ми се случи. Разбира се, говорим за кардинални неща. Лошото е, че предсказанието и свършва със тези миналогодишни събития.

Жалко е да гледаме на Вера, като на предсказателка. Тя е преди всичко лечител.

# 441
  • София
Естествено, но при мен се прояви като предсказател.

# 442
  • Пловдив
Гери, явно не е било супер и преди един месец, просто не си го знаела. Бъди щастлива, че си късметлийка и си го разбрала сега, защото можеше и да е по-късно и нещата да са още по-зле. В крайна сметка нищо не те свързва с този човек и можеш да продължиш живота си напред. Такива неща се случват мнооого често, не си вкарвай филми за магии и т.н. Човекът просто е взел друго решение, хайде да не изброяваме евентуалните причини, че няма да ти стане по-добре.

Благодаря,но причините сама си ги установявам,гелдам на пред един ден може и да се сети за мен че давах всичко за него...

# 443
Здравейте,искам да попитам някой има ли координати на Вера Кочовска,трябват ми наистина спешно.Благодаря ви предварително  bouquet

# 444
Здравейте,искам да попитам някой има ли координати на Вера Кочовска,трябват ми наистина спешно.Благодаря ви предварително  bouquet

Вера НЕ приема.

# 445
здравейте .. нов съм тук ,нямам много време да изчета темата ,но искам да ви помоля ако може да ми дадете координати на някой астролог .. имам спешна нужда от помощ ,самотен съм ,ужасно ми е ... не търся просто разговор за да разбера нещо от любопитство ,просто имам нужда от помощ..хубава вечер от мен

# 446
От кой град си?

# 447
# 448
ходих при един дядо, казваше се Розен в Пловдив, освен ясновидство помагаше и с билки, но за съжаление почина преди 2-3 години.
Ако искате подробна информаци за всякакви негативни проблеми, които могат да ни се случат можете да прочетете изчерпателна статия на http://naicheteni.blogspot.com/2010/07/blog-post_2332.html

# 449
Аз съм ходил при Маг Мариела  ,доволен останах от нея 2 неща ми каза и двете се случиха точно така като ги описа.Безупречпна беше при анализа на здравословното ми състояние  ... но ми се ходи някъде другаде ...За 1 въпрос не ми се дават 30 лева 
Иначе съм бил и при една баба, но не и помня името ,гледа на кафе ,живее около Акваленда ... Обаче само общи приказки ...
Чух за някаква жена в Кичука  ,която имала доста точни попадения ,ноо не знам за нея нищо ...

Общи условия

Активация на акаунт