Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 810
  • 1 279
  •   2
Отговори
# 615
някой да ни направи восъколеене - да ама кой . иначе телефони на почти всички които изброявам мога да публикувам при Радо, Анастасия и Махмуд не съм ходила-Веселина Здравчева уж помагала ама не на всеки
За восъколеене - Валерия Христова (София). Веселина Здравчева наистина помага, прави и изследване/диагностика.

# 616
  • sofia
Мерси ТИНА.К Hug

А защо линка не е активен ве4е,незнам newsm78

# 617
  • София
Е, не, гледам го, гледам го и...същият е.
Този човек, чието име не помня, но знаех, че е руснак по произход. Казваше, че е учител на Вяра Кочовска. Правеше странни неща - вече казах - от устата му излизаше дим и казваше, че само още един човек го може - именно Вяра Кочовска и че той я е учил. После каза, че тя обаче щяла да пострада, защото нещо си там...не помня какво. Но то така и стана, де, нали се разболя жената.
Значи, говоря за времето 1999-2000. Ако ясно си спомням.
Видях го в козметичния център, в който ходех Mr. Green
Собственичката го беше "наела", така да се каже, защото нещо експериметираше, имаше и лекар при нея. Ей...не миряса, докато не ме вкара в кабинета му. Mr. Green
Той беше екстрасенс. Или там нещо такова, не съм наясно с терминологията. Поставяше диагнози с доста голяма точност, ако трябва да бъдем честни. Лекарят го потвърди. После питах и друг лекар и той каза същото, макар и с неохота. Но по отношение на лечението и двамата лекари бяха единодушни, че не помага, каквото и да казват хората и самият той.
Казах за него и на своя позната, чиято майка имаше рак. Той го откри веднага. "Работи" нещо по него, не каза, че го е унищожил, а че го е "капсуловал", каквото и да означава това. Така или иначе жената претърпя операция и в последствие умря, но май наистина се оказа, че туморът е бил капсулован и не е трябвало да го махат, защото дадоха тласък на метастазите и тя така си отиде.
Друго не мога да кажа, освен да споделя, че върху мен реши да демонстрира способностите си и, колкото и да звучи идиотско, а аз съм известна със своя скептицизъм по въпроса за спсобностите на такива хора, този щеше да ме убие. Физически. С ръка.Без да ме докосва. Даже подскочи, дръпна си ръката, все едно се е опарил и ми се извини, че се бил "разсеял" Mr. Green
Серизоно ви казвам - сякаш ми хвана сърцето и го измъкна, а то залумка с 200 удара и ми призля. Щеше да ми докара инфаркт. Аз оттам избягах и се кръстих с две ръце, че съм оцеляла. И това само при спонтанен разговор, в който ми показваше какво умее. Не смея да гадая какво наистина може този човек.

# 618
някой може да има екстрасензорни способности, но това не значи автоматично и високо духовно ниво на Съзнанието

# 619
  • София
Аз само споделих за този човек. Нямам идея какво му е съзнанието, нито твърдя, че се е опитал да ми навреди. Беше ми любопитен, щото аз в такива неща не вярвам, но си признавам, че той ме изуми. Това с "прана"-та, дето му излизаше от устата, мисля, че беше някакъв фокус, честно. Или илюзия, не зная...може и да хипнотизира, знам ли.
Впрочем, въпросният ми показа една техника за защита, нещо енергийно беше, твърдеше, че магиите са глупости и че всичко е някакъв пробив в енергията на човека, че не ставало с разни предмети...ей такива неща. Бях относително млада по това време и ми беше интересно, но и не го взех насериозно, но ме впечатли, де, признавам. А относно техниката, смея да твърдя, че след като я приложих ужким на шега, в негово присъствие...от живота ми изчезнаха разни неща, които преди ми създаваха известен дискомфорт. Mr. Green
Поне съм обективна, въпреки скептицизма си по въпроса. Crazy

# 620
  • София и Морето от време на време
Мерси ТИНА.К Hug

А защо линка не е активен ве4е,незнам newsm78

Моля. Той също мина по пътя да обикаля от лечител на лечител, та покрай него понаучих някои от тях.
Линка директно не работи (неясно защо), но като влезеш тук: http://zdrave.zvkedri.com и после в ляво от менюто на "За лечители" и след това долу на Маг Роберт Йовчев и ще стигнеш до страницата.

# 621
  • София
Аз само споделих за този човек. Нямам идея какво му е съзнанието, нито твърдя, че се е опитал да ми навреди. Беше ми любопитен, щото аз в такива неща не вярвам, но си признавам, че той ме изуми. Това с "прана"-та, дето му излизаше от устата, мисля, че беше някакъв фокус, честно. Или илюзия, не зная...може и да хипнотизира, знам ли.
Впрочем, въпросният ми показа една техника за защита, нещо енергийно беше, твърдеше, че магиите са глупости и че всичко е някакъв пробив в енергията на човека, че не ставало с разни предмети...ей такива неща. Бях относително млада по това време и ми беше интересно, но и не го взех насериозно, но ме впечатли, де, признавам. А относно техниката, смея да твърдя, че след като я приложих ужким на шега, в негово присъствие...от живота ми изчезнаха разни неща, които преди ми създаваха известен дискомфорт. Mr. Green
Поне съм обективна, въпреки скептицизма си по въпроса. Crazy
E сподели техниката де. Grinning

# 622
  • София
Вие, пък...с тая техника Mr. Green
Някаква енергийна визуализация беше, която хич не ща да споделям, защото не я помня точно, да не въведа тук обществото в заблуда Crazy

# 623
  • Tам през Атлантическия океан
КЛОНКА, не се прави  Sunglasses давай си координати и тел. за дистанционна връзка  Wink

# 624
  • София
Викам да почна с банковата сметка, а? Mr. Green

# 625
аз съм известна със своя скептицизъм по въпроса за спсобностите на такива хора

Здрасти, КЛОНКА. Малко офф. Не мислиш ли, че този скептицизъм ти пречи с неутралност, радост и непредубеденост да приемаш новите неща в живота си? Така винаги стоиш в опозиция и т.н. Казвам това съвсем приятелски, защото в другите теми, в които пишеш, твърдиш, че си постигнала баланса с емоциите си и се чувстваш добре. Но този скептицизъм изобщо не е баланс. Щом се проявява тук, твърде е вероятно подсъзнателно да се проявява и в други сфери. Мисля, че разбра какво искам да кажа.

# 626
От друга страна щом е винаги в опозиция се заражда спор, а чрез спорът се достига до истината! Аристотел го е казал  Laughing !

Шегувам се  Peace!

# 627
 Grinning Истината е различна за всеки обаче.

# 628
  • София
Здрасти, КЛОНКА. Малко офф. Не мислиш ли, че този скептицизъм ти пречи...
Изобщо не ми пречи.
Нищо и никой не ми пречи на мен.

# 629
 Laughing
Ели, в другата тема КЛОНКА писа, че иска да постигне този баланс. Има разлика  Wink

Разказът ти, КЛОНКА, нищо че беше прочетен през смях, ми напомни нещо.
Миналата година се разприказвах на скайп с един Рейки Мастер от този форум. Побъбрихме си една вечер, втора вечер, трета вечер - аз се усещам изцедена отвсякъде! И преди да го  отрежа, защото нямам намерение да си го захранвам на моя сметка - една приятелка ми пише, че е много зле. Той ме попита само за името и, или имената и - не помня. И предложи заедно да и направим сеанс. Приех (тогава още не бях изцедена, значи ще да е било преди третата вечер, когато вече се убедих откъде ми идва изцеждането). Тя също се съгласи. Но отпреди да сме започнали сеанса, тя го усетила как много грубо навлиза в нея и автоматично го отблъснала.
Нейният разказ впоследствие ми напомня на твоят разказ за този руснак.

Различни са, но и двамата са със силна енергия за мен. Твоя поне целял - капсуловал рака; а този само си смучеше; нищо че не беше нито екстрасенс, нито ясновидец...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт