Ясновидци (врачки) - втора тема

• 791 729
  • 1 279
  •   2
Отговори
# 645
  • Tам през Атлантическия океан
Ходенето по врачки , следейки постовете тук , все повече ми заприличва на скъпо  хоби   Sunglasses

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 21:49 от Desss

# 646
То си е скъпо, че и много време и нерви отнема  CrazyPeace

# 647
Може ли да ми дадете координати на Нели Мицева или Марин от Пловдив или съвет дали мога да им се доверя? Успех на всички!

Нели Мицева е нумеролог -прави разни изчисления според датата и часа на раждане и ти говори нещата от бъдещето един вид
 с теория на вероятностите .
 Възможно е това, онова ....  Кой дати от месеца са ти силни, кой слаби ... бля ... бля ...
 И аз мога така да ти гледам срещу 25 лв, които тя иска .
 Според мен не си заслужава

Марин ?! Кой беше този ?! Дай ми жокер, в момента не се сещам за него, но или не съм го чувала или не съм го запомнила .

В Пловдив няма качествени, всичко е лъжа , огромна лъжа за пари  Peace

# 648
Ходенето по врачки , следейки постовете тук , все повече ми заприличва на скъпо  хоби   Sunglasses

Има нещо вярно в думите ти  Peace

Но аз пък се чудя - защо хората си плащат ,т.е. отиваш някъде - искаш определена услуга и след като не могат да ти е предоставят защо си плащат ?!
 Ако аз не съм доволна - си го казвам и си тръгвам .

# 649
За Марин аз мога да кажа от ходенето ми веднъж при него, а моят приятел 2 пъти, че вижда някакви сцени от живота ти в бъдещето, но не умее да навърже нещата. Например на мен ми каза, че вижда някакви униформени хора около мен - полицаи.... и аз естествено се стреснах, защото да си имаш работа с полицаи не е много приятно...каза ми че става въпрос за август месец....Слава баогу, че не беше нещо друго, просто ми изтичаха документите и ходих да си ги сменя с новите.
При него просто трябва да си напрягаш съзнанието. Между другото и други неща позна, но не са никак приятни за обсъждане.

# 650
момичета аз имам семейни проблеми от доста време и много често намирам в колата ни  една стотинка , две стотинки - това какво е - да не е някоя магия

# 651
момичета аз имам семейни проблеми от доста време и много често намирам в колата ни  една стотинка , две стотинки - това какво е - да не е някоя магия

Не си вкарвай драми в главата.  Peace
 Просто са паднали от някой - нищо странно няма в това .

# 652

Не си вкарвай драми в главата.  Peace
 Просто са паднали от някой - нищо странно няма в това .

лиза16, в случая се самоомагьосваш без да имаш магия. Вкарваш си психично-информационни паразити в мисленето сама.

# 653
ивет извинявай но не мисля че е така - там няма как да попадат случайно -  и то толкова често , по скоро онази жена ги оставя а мъжа ми е като неин роб, каквото му каже това прави - в колата аз не оставям нищо а се е случвало да намирам и други неща

# 654
като пиша роб е точно така  - публикувах преди време моята история в розали - казва се наистина това е истината , но доста неща се случиха оттогава и все лоши - сега си казвам непрекъснато че тази история ще приключи до дне - дай Боже да приключи че...................

# 655
  • софия
Усмивка ! - благодаря ти много - няма да ходя да си давам парите и там. За Марин някой беше споменал че познава по-назад в темата, ама нали я изчетох цялата наведнъж и не помня.
Liliya13 - би ли ми дала координати на този Марин. Благодаря ти предварително и за таксата ако може да споделиш.
За тази жена от Айтос никой нищо не казва, освен че е била е в чужбина, но вече трябва да се е върнала. Някой да има информация?
Оффф - това с гледачките и врачките май ще излезе мисията невъзможна  Crazy

# 656
woman555   не ходи там, само си даваш парите и си губиш времето . Peace
 Няма свястен , разбери го .  Hug
 Поне още не сме го намерили ...

Ти от София ли си или от Пловдив ?!

# 657
  • софия
От София съм, но имам приятелка в Пловдив и за това питам и за двете места.

# 658
марин таксата му е 20 лв 0887854783    или 667353  пловдив

# 659
  • софия
марин таксата му е 20 лв 0887854783    или 667353  пловдив
Много ти благодаря - сега писах на моята приятелка - ще го пробва в идните дни за да знам аз дали си заслужава да ходя до там.

Общи условия

Активация на акаунт