Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 421
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 675
Какво ще кажете за онова момче христо христов?

# 676
  • плевен
Какво ще кажете за онова момче христо христов?

Аз го посетих миналото лято........ ако кажа че нищо не ми позна ще повярвате ли?И отгоре на всичко аз исках да влезя отделно от моя мъж,а той вика че щом сме семейство на едно и от една чаша.Това беше тъпо според мен.Говореше само за  розови филми,но нищо такова не се случи ooooh!

# 677
Този Христо Христов участник в "Ясновидци" ли беше  newsm78 ?

# 678
Закакво ли изобщо го имаше това предаване Ясновидци се чудя!

# 679
За да се посмеем  hahaha ! Как защо?

# 680
За да се посмеем  hahaha ! Как защо?

А ми ... за пари, как за какво !
 И първи епизод беше същия

# 681
Не знам дали ви писах ,но звъннах преди доста време на Николета отново за втори път ..На един и същ въпрос и двата пъти ,получавам различен отговор ,като втория път  стана дума и за бяла магия ,отключване на късмета и тн...
Вече съм добре , доста по-спокоен съм ...  До края на месеца един ден ще посетя Теди Куцева ,чувам доста добри отзиви за нея ..

# 682
Не съм против Ясновидците и хората с паранормални способности стига да са истински и аз вярвам че има такива, но  според мен са трудни за намиране.
Ако знам за някой че е истински бих го посетила, но моите цели са малко по различни от на повечето питащи тук.

А на повечето от питащите тук не им ли е хрумнало да посетят психотерапевт? Има и пресечна точка между
Ясновидството и леченията с разни енергии   И Психологията и Психотерапията, това е ТРАНСперсоналната психология.
На някой ако не му се занимава с аналитична психотерапия(там се искат месеци посещения), може да опита с хипнотерапия(трансперсонална)!

А пък можже и без хипнотерапия. Има психотерапевти от другите школи, които са краткосрочни психотерапевти ........те могат да помогнат в рамките на 4, 5, 6 до 15 посещения, а може и едно две зависи от случая!

Не, не съм психотерапевт и не си правя реклама. Просто съм сигурна че повечето хора тук които си мислят че имат магия ВСЪЩНОСТ НЯМАТ ТАКАВА. Проблемите са  психични от типа неврози!

Колкото по здрава чувствителност има човек, толкова по наред ще са му финните енергии и вибрации!!!

Има и психотерапевти за които духовните знания и учения НЕ са ТАБУ, дори те самите са вярващи в Бог, прераждания, невидими светове и финни енергии, занимават се с някоя и друга духовна практика!

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 02:27 от Ивет

# 683
За магия пък изобщо не съм си и помислял!
А и няма да се хвана на някоя ,която ми плямпа ,че имам такава!

# 684
  • Pierrefonds, CA

Не си губи времето с Теди Куцева Simple Smile..От опит на мои близки говоря. Ще каже,4е имаш магия, ще предложи сума неща за да ти оправи положението  Sunglasses Twisted Evil и това за не малка сума....,резултатите са ясни..Simple Smile

# 685
Добре казваш че не става въпрос за магия, а каква е причината тогава за желанието за посещение при Ясновидец......ако не е тайна!
Имаш някакъв проблем ...или...просто от любппитство?

А някой може ли да ми каже какви са цените при ясновидците.
Примерно при психотерапевтите са от 20 до 50-60  за една сесия. Е за някои като Мадлен Алгафари няма да говорим......носят се слухове че взима по 100лв.

# 686
  • Tам през Атлантическия океан
Добре казваш че не става въпрос за магия, а каква е причината тогава за желанието за посещение при Ясновидец......ако не е тайна!
Имаш някакъв проблем ...или...просто от любппитство?

Хоби  Wink

# 687
Вие знаете ли изобщо какво означава думата "магия" и " автомагия"?

# 688
Вие знаете ли изобщо какво означава думата "магия" и " автомагия"?
Принципно си имам мое обяснение, но ще ми е интересно да чуя мнението на друг....

# 689

А някой може ли да ми каже какви са цените при ясновидците . Примерно при психотерапевтите са от 20 до 50-60  за една сесия. Е за някои като Мадлен Алгафари няма да говорим......носят се слухове че взима по 100лв.

аз съм бил на място "колкото дадеш" , 10 лв, 20 лв,   30лв . (имам предвид сериозни хора с истински способности.) (има и по скъпи, но не ме влечат:)

Общи условия

Активация на акаунт