Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 611
  • 1 279
  •   2
Отговори
# 225
Аз при Михаил Наков имах записан час някъде февруари, но поради обилните снеговалежи няколко поредни седмици той не можа да дойде до Пловдив и аз съответно се отказах да звъня всеки четвъртък да питам ще дойде ли Мишо или няма да дойде. Но в един слънчев петък, ми звъни една жена и ми казва "Имате час за Мишо", да но вече беше минал месец и повече от този час за някой си петък и т.к. моята работа е свързана със срещи и с доста хора беше крайно неудобно да ми звънят в последния момент. Забравих да уточня, че часа ми беше за 12 и 30, а те ми звънят в 12. Редно беше да се чуем предния ден, за да мога и  аз да си направя своя график. Иначе съм чувала добри отзиви за него, но така и неуспях да отида, а и малко се разочаровах след тази неразбория. Все пак хората отиват с проблеми при него и може да има случаи, в които трябв да се отреагира на време, а и аз държа адски много на точността. В крайна сметка останах с впечатлението за едно леко повърхностно отношение поне от гледна точка на записването на час при него.

# 226
  • гр. София
Цитат
Аз при Михаил Наков имах записан час...
Благодаря за отговора

# 227
  • Sofia
Аз при Михаил Наков имах записан час някъде февруари, но поради обилните снеговалежи няколко поредни седмици той не можа да дойде до Пловдив и аз съответно се отказах да звъня всеки четвъртък да питам ще дойде ли Мишо или няма да дойде. Но в един слънчев петък, ми звъни една жена и ми казва "Имате час за Мишо", да но вече беше минал месец и повече от този час за някой си петък и т.к. моята работа е свързана със срещи и с доста хора беше крайно неудобно да ми звънят в последния момент. Забравих да уточня, че часа ми беше за 12 и 30, а те ми звънят в 12. Редно беше да се чуем предния ден, за да мога и  аз да си направя своя график. Иначе съм чувала добри отзиви за него, но така и неуспях да отида, а и малко се разочаровах след тази неразбория. Все пак хората отиват с проблеми при него и може да има случаи, в които трябв да се отреагира на време, а и аз държа адски много на точността. В крайна сметка останах с впечатлението за едно леко повърхностно отношение поне от гледна точка на записването на час при него.

Мога само да те посъветвам ако отново решиш да ходиш при него да звъниш директно на него, независимо за кой град става въпрос.

# 228
Жената гледа много добре на кафе.....много  съм доволен....много е тактична  и точна.....много работи много да ви пиша за нея...защото тя не е от типа на другите ясновидци които да претупва хората набързо....и да им взема парите........аз съм се уверил...надеждна е  много откъм много познаване........и .....още много да ви пиша за тази жена но но  не искам да прозвучи като реклама....идете сами и се  уверете...!тел ... за контакт....0878991764......0878 794754......това е мое мнение......на всички ви успехи!!!!!!!....

Аз пък не останах с такива впечатления за въпросната Виолета от В.Търново.
Не ми отговори на конкретни въпроси и ме претупа за 10 мин.(и не само мен де).Било писано да стане еди си какво ,но....кога не можела да каже.
Общо взето загуба на време .За парите не страдам чак толкова-да пие една бира за наше здраве.
Прави ми впечатление,че се леят суперлативи за тази жена от новорегистрирани потребители.Дали е случайност? newsm78

# 229
  • Sofia
Някой има ли впечатления от тази жена - Ваня Ангелова, доколкото разбирам е от Варна http://www.blitz.bg/article/17538

# 230
Жената гледа много добре на кафе.....много  съм доволен....много е тактична  и точна.....много работи много да ви пиша за нея...защото тя не е от типа на другите ясновидци които да претупва хората набързо....и да им взема парите........аз съм се уверил...надеждна е  много откъм много познаване........и .....още много да ви пиша за тази жена но но  не искам да прозвучи като реклама....идете сами и се  уверете...!тел ... за контакт....0878991764......0878 794754......това е мое мнение......на всички ви успехи!!!!!!!....

Аз пък не останах с такива впечатления за въпросната Виолета от В.Търново.
Не ми отговори на конкретни въпроси и ме претупа за 10 мин.(и не само мен де).Било писано да стане еди си какво ,но....кога не можела да каже.
Общо взето загуба на време .За парите не страдам чак толкова-да пие една бира за наше здраве.
Прави ми впечатление,че се леят суперлативи за тази жена от новорегистрирани потребители.Дали е случайност? newsm78
Първо никак не съм новорегистрирана потребителка, второ-жената е от Хасково! и никак не претупва-на мен ми гледа поне 25 мин.

# 231
Лелеее набедих друга жена.Много се извинявам.Ама съм и аз ,чела недочела.
Останах с кофти впечатления за Виолета от В.Търново а то ставало въпрос за Виолета от Хасково.
Още веднъж се извинявам за недоразумението.

# 232
Хора сериозно кажете някоя свястна гледачка в Пловдив! Така ли пък нито една да няма!!!Не ми се пътува и да се окаже поредното разочарование само за това предпочитам да в Пловдив. Чета в момента за восъколеенето - било много добро за разтоварване от отрицателна енергия. Има ли в Пловдив някой който разбира от това? За този от Асеновград никой нищо не каза... познава ли или ...

# 233
Теди Куцева от Пловдив се занимава с восъколеене. Аз съм много доволна от нея. Не е като другите които работят на конвейр. Ритуала продължава около час и после говорихме още толкова. Изпращала съм приятелки с които е говорила по 3 часа. Жената нямаше откъде да знае нещата които ми каза, а те бяха прекалено конкретни за да е налучкване. Дори и аз виждах фигурите на восъка. Имах страхова невроза и всичко се оправи след восъколеенето, не само с моето здраве но се подредиха много нещата в живота ми. Преди 5 месеца съм била при нея и ми взе 150 лв за ритуала.

# 234
  • Sofia
Теди Куцева от Пловдив се занимава с восъколеене. Аз съм много доволна от нея. Не е като другите които работят на конвейр. Ритуала продължава около час и после говорихме още толкова. Изпращала съм приятелки с които е говорила по 3 часа. Жената нямаше откъде да знае нещата които ми каза, а те бяха прекалено конкретни за да е налучкване. Дори и аз виждах фигурите на восъка. Имах страхова невроза и всичко се оправи след восъколеенето, не само с моето здраве но се подредиха много нещата в живота ми. Преди 5 месеца съм била при нея и ми взе 150 лв за ритуала.

незная, но тези цифри за едно восъколеене не са ли високи?????

аз искам да питам и за една друга жена, някой да е ходил при Елена Бакърджиева, впечатления ???

# 235
Ваня от Стара Загора ще бъде другата седмица в София, който иска да се запише при нея на тел. - 0886985831
Тя прави и регресии в минали животи (без хипноза)

Също така един друг проверен лично човек - Стефка Златкова от Търново 0888354793 - жената е отговорила на моя приятел даже на мислен въпрос(още неизказан), и прави също подробна диагностика. Няма фиксирана такса, колкото оставиш.

Ех, тази от Търново трябваше по-рано да я кажете Simple Smile))) ... че да съчетаем нещата. Ние ходихме при Здравка - за да няма обърквания, която беше много точна за здравето, но наистина адски бързо говори. За другите неща просто нямам никаква идея дали ще станат, защото набързо ги каза и не с подробности, така че освен да чакам...друго не знам, пък и бях отишла да говоря по определен въпрос, пък тя ми каза - че не било писано... и да е ... и да не, аз искам да си питам и да знам.
Ако някой иде при тази жена - Стефка, споделете Simple Smile

За Виолета от Хасково нищо конктретно не прочетох, може ли някой да потвърди изобщо.

P.S.:
Питах за леля Искра от с. Бистрица, но тъй като помолих мой познат да се обади на негова позната... и нямаше как много информация да събера.
Потвърждава се - има я, винаги имало хора и всички я знаели от селото, който и да питаш, щял да те упъти. Момичето самото не е ходило, така че няма впечатления. Не ми беше удобно така през трети човек да питам за телефон да търсят, че и самото момиче отдавна не живее там и трябва да стане така :/ аз да питам моя познат, да се обади на нея , тя да се обади на майка си, майка й да търси там в селото някой дето я знае... и става дълга и широка, ако ме разбирате Simple Smile))
Това за сега Simple Smile) ... но от София са кажи-речи 60 км Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 19:55 от red_shoes

# 236

За Виолета от Хасково нищо конкретно не прочетох, може ли някой да потвърди изобщо.
Аз бях при Виолета от Хасково - не останах доволна. Позна ми някой неща ,но и много не ми позна. Като я попитам нещо, тя не ми казва какво вижда а ми дава съвет. Каза ми че може да ми помогне да си помисля ,но трябва да си платя. Има такса от 20 лв.

# 237
  • Sofia

Цитат
P.S.:
Питах за леля Искра от с. Бистрица, но тъй като помолих мой познат да се обади на негова позната... и нямаше как много информация да събера.
Потвърждава се - има я, винаги имало хора и всички я знаели от селото, който и да питаш, щял да те упъти. Момичето самото не е ходило, така че няма впечатления. Не ми беше удобно така през трети човек да питам за телефон да търсят, че и самото момиче отдавна не живее там и трябва да стане така :/ аз да питам моя познат, да се обади на нея , тя да се обади на майка си, майка й да търси там в селото някой дето я знае... и става дълга и широка, ако ме разбирате Simple Smile))

това все пак е нещо. тайничко се надявам някой да намери и телефон, за ходене до там си мисля също, но не съм наясно с транспорта до селото, а и нямам кола...

# 238
  • Sofia

Цитат
P.S.:

това все пак е нещо. тайничко се надявам някой да намери и телефон, за ходене до там си мисля също, но не съм наясно с транспорта до селото, а и нямам кола...

аз се самоцитирам, но да питам как може да се стигне до това село, автобус има ли всеки ден?

# 239
Напротив Виолета от Хасково много хубаво гледа на кафе...убеден съм в това......аз не познавам някои 100 %да познава...няма втори Нострадамус...така че....това е мое мнение...

Общи условия

Активация на акаунт