Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 519
  • 1 279
  •   3
Отговори
# 240
Някой има ли впечатления от Мария Арсенова или Асенова беше май. Казват , че е наследницата на Ванга.

# 241
Толкова много се изписа за Мария Асенова и в тази тема и в миналата. Толкова много статии и форуми има за нея, участвала е в много предавания, нейната книга отдавна я има в сайта и.  Дори няма смисъл повече да се пише за нея.

# 242
Някой има ли впечатления от Мария Арсенова или Асенова беше май. Казват , че е наследницата на Ванга.

Да, да....голяма наследница  Joy Joy Joy

Тази мадама със силиконов бюст, бясно рекламираща се където е възможно и с вид на фолк-дива.... няма нищо общо с Ванга.

Ванга НИКОГА не е посочвала наследници.

# 243
Тази мадама, както я наричаш, сега е на 60 години и има повече от 20 години трудов стаж зад гърба си като народен лечител. Тя има завършени 2 висши образования. Досега срещу нея не се е водило нито едно дело за измама и винаги е плащала високи данъци на държавата. Не случайно пишат за нея, че е " ясновидката на елита". При нея ходят почти всички от компания Пайнер, както и шефа на Пайнер. Сами виждате какъв живот живеят и колко пари печелят и си правете  изводи сами, без обиди по форумите.
А дали Ванга е посочвала наследници, това няма как да разберем , защото не сме били там, нито пък имаме ние ясновидски способности.

# 244
някой има ли координатите на Силвана от Люлин4 -актуален телефон или точен адрес

# 245
от София

# 246
Напротив Виолета от Хасково много хубаво гледа на кафе...убеден съм в това......аз не познавам някои 100 %да познава...няма втори Нострадамус...така че....това е мое мнение...
Това е тема по която можем да поспорим на 50% може и да познава но на 100% не. На 100% това което прави е да изнудва за пари.

# 247
Колко време отделя на клиент? Направо ли започва да говори или задава много уточняващи въпроси? Мерси за отговора

# 248
  • Хасково
Колко време отделя на клиент? Направо ли започва да говори или задава много уточняващи въпроси? Мерси за отговора
Ami az sedqh kam 40min. pri neq. Ne zadava nikakvi vaprosi, napravo ti govori. Az specqlno bqh otishla da pitam za opredelen chovek, i tq pochna-toi e takav i takav, neshtata sa se poluchili taka zashtoto e stanalo edikakvo si,ot tuk na tatak she bude taka....Abe daje samata sreshta s neq ne minava kato pri gledachka ami kato razgovor s inteligenten chovek, i ne izpolzva tipichniq rechnik na gledachkite. A, i ne ti kazva neshtata koito iskash da chuesh , a tova koeto si e v deistvitelnost.

# 249
Много ти благодаря за изчерпатената информация.

# 250
Ваня от Стара Загора ще бъде другата седмица в София, който иска да се запише при нея на тел. - 0886985831
Тя прави и регресии в минали животи (без хипноза)

Също така един друг проверен лично човек - Стефка Златкова от Търново 0888354793 - жената е отговорила на моя приятел даже на мислен въпрос(още неизказан), и прави също подробна диагностика. Няма фиксирана такса, колкото оставиш.

Ех, тази от Търново трябваше по-рано да я кажете Simple Smile))) ... че да съчетаем нещата. Ние ходихме при Здравка - за да няма обърквания, която беше много точна за здравето, но наистина адски бързо говори. За другите неща просто нямам никаква идея дали ще станат, защото набързо ги каза и не с подробности, така че освен да чакам...друго не знам, пък и бях отишла да говоря по определен въпрос, пък тя ми каза - че не било писано... и да е ... и да не, аз искам да си питам и да знам.
Ако някой иде при тази жена - Стефка, споделете Simple Smile

За Виолета от Хасково нищо конктретно не прочетох, може ли някой да потвърди изобщо.

P.S.:
Питах за леля Искра от с. Бистрица, но тъй като помолих мой познат да се обади на негова позната... и нямаше как много информация да събера.
Потвърждава се - има я, винаги имало хора и всички я знаели от селото, който и да питаш, щял да те упъти. Момичето самото не е ходило, така че няма впечатления. Не ми беше удобно така през трети човек да питам за телефон да търсят, че и самото момиче отдавна не живее там и трябва да стане така :/ аз да питам моя познат, да се обади на нея , тя да се обади на майка си, майка й да търси там в селото някой дето я знае... и става дълга и широка, ако ме разбирате Simple Smile))
Това за сега Simple Smile) ... но от София са кажи-речи 60 км Simple Smile

Здравейте  Rolling Eyes,
мисля,че мога да ви бъда полезна. телефонът на леля Искра е :0898 495 412

# 251
чета форума и попаднах на коментар за една ясновидка - леля рилка от софия.
Днес бях при нея - въобще не съм доволна. newsm61 newsm61
жената определено си налучкваше и ме разпитваше и подпитваше. през цялото време ми обясняваше,че "късметът ми е заключен" и за да може да види бъдещето трябва да ми отключи късметът.Поне 4-5 пъти ми го каза, заедно със съответните тарифи които ще ми струва rotfImbo Всичко което ми каза са тотални глупости и нямат нищо общо с действителноста ignore2
За да бъда обективна ще кажа,че единственото коеот позна бяха две букви на хора,които наистина присъстват в моя живот.

# 252
Момичета, пратих телефона на жената на всеки ,който го беше поискал на ЛС, но ако има някой, който съм пропуснала моля да ми пише на ЛС.

здравей,
моля те изптари ми и на мен координатите на лични.
Благодаря ти предварително. Hug

# 253
Здравейте,

Аз мога да споделя за Ангелина от Люлин - за първи път отидох с една приятелка, която вече беше ходила веднъж сама. Отидохме към 6 и нещо сутринта  за да сме сигурни че ще ни приеме (моята приятелка не беше успяла да влезе първия ден заради многото хора, а   и доставчици на някакви билки, които тя продава, и беше ходила на следващия ден отново). Когато влезеш при нея тя си има едни стандартни листчета които си е изпринтила с това което трябва да правиш за да си отключиш късмета или развалиш магия или каквото там се сетиш- оказа се че имам родова магия по бащина линия и за да я разваля трябваше да изпълня указанията от листчето и пак да отида след определен срок. За да не задълбочавам прекалено указанията са много, ходенията също, прави ти някакъв защитен амулет, а и ти сам трябва да си направиш някакъв там амулет. На следващите консултации уж можеш да задаваш още въпроси, но когато и зададох въпроса (мисля че беше дали ще взема някакъв изпит и нещо за семейството ми, тя ми отговори да си поискам от амулета ?!? ) Първоначално бях повярвала, някои неща се връзваха, но тя толкова настойчиво си продаваше билките (47лв. някаква билка, за бяло течение, без която не мога да се оправя и никога няма да имам деца) просто стана ясно че не и е читава работата.Няма нужда да споменавам, че нищо от това което ни каза  не се сбъдна.

Нямам голям опит с тези неща, но винаги ми е било интересно. Досега не съм попадала на такава която познава (била съм само на 3-4 места). Страшно е когато тези хора изкарват пари на гърба на хора които са отчаяни и се хващат като удавник за сламка... Бъдете нащрек, знаците са ясни, когато се опитват само да изкарват пари от теб.

# 254
Здравейте,

Аз мога да споделя за Ангелина от Люлин - за първи път отидох с една приятелка, която вече беше ходила веднъж сама. Отидохме към 6 и нещо сутринта  за да сме сигурни че ще ни приеме (моята приятелка не беше успяла да влезе първия ден заради многото хора, а   и доставчици на някакви билки, които тя продава, и беше ходила на следващия ден отново). Когато влезеш при нея тя си има едни стандартни листчета които си е изпринтила с това което трябва да правиш за да си отключиш късмета или развалиш магия или каквото там се сетиш- оказа се че имам родова магия по бащина линия и за да я разваля трябваше да изпълня указанията от листчето и пак да отида след определен срок. За да не задълбочавам прекалено указанията са много, ходенията също, прави ти някакъв защитен амулет, а и ти сам трябва да си направиш някакъв там амулет. На следващите консултации уж можеш да задаваш още въпроси, но когато и зададох въпроса (мисля че беше дали ще взема някакъв изпит и нещо за семейството ми, тя ми отговори да си поискам от амулета ?!? ) Първоначално бях повярвала, някои неща се връзваха, но тя толкова настойчиво си продаваше билките (47лв. някаква билка, за бяло течение, без която не мога да се оправя и никога няма да имам деца) просто стана ясно че не и е читава работата.Няма нужда да споменавам, че нищо от това което ни каза  не се сбъдна.

Нямам голям опит с тези неща, но винаги ми е било интересно. Досега не съм попадала на такава която познава (била съм само на 3-4 места). Страшно е когато тези хора изкарват пари на гърба на хора които са отчаяни и се хващат като удавник за сламка... Бъдете нащрек, знаците са ясни, когато се опитват само да изкарват пари от теб.

Да, напълно съм съгласна с написаното от теб.
И на мен ми предложи билки Simple Smile))След срещата с нея бях като пребита  newsm36

Общи условия

Активация на акаунт