Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 504
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
хора внимавайте къде ходите все пак, защото някой от тези хора могат да крадат от енергията ви. аз също имах такава среща с една жена преди време и след това се чувствах ужасно, приятелката ми, която също дойде тогава и тя така.

# 256
има ли някоя от която си доволна ?

# 257
  • Sofia

За момента само Михаил Наков успя да познае неща, които ми се случиха след като ходих при него, иначе има хора, които са ми познавали за миналото, но за бъдещето не.

# 258

За момента само Михаил Наков успя да познае неща, които ми се случиха след като ходих при него, иначе има хора, които са ми познавали за миналото, но за бъдещето не.

Защото миналото вече е факт, случило се е, оставило е своя отпечатък, а бъдещето е само вероятности...Ние творим бъдещето си сега. Ако всичко в бъдещето беше фиксирано, тогава живота се обезмисля, тогава няма развитие и еволюция...

Ако само минимално количество от енергията, която се хаби за ходене по врачки, човек я вложи в себепознане, в развиване на личностовия потенциал....."ех ще настане такъв живот"...

# 259
  • Пловдив
Някой ходил ли е при Робърт Йовчев в София. Споделете.

# 260

Защото миналото вече е факт, случило се е, оставило е своя отпечатък, а бъдещето е само вероятности...Ние творим бъдещето си сега. Ако всичко в бъдещето беше фиксирано, тогава живота се обезмисля, тогава няма развитие и еволюция...

Ако само минимално количество от енергията, която се хаби за ходене по врачки, човек я вложи в себепознане, в развиване на личностовия потенциал....."ех ще настане такъв живот"...
на мен нищо не ми позна . определено останах с впечетление,че е шарлатанин

# 261
Не искам да произвучи като реклама,но тъи като имаше потребител които питаше за Виолета от Хасково,реших да отговоря-тя е жена със истински талант в гледането на кафе,ходил съм при доста гледачки,и в Мирово,и при Ваня в Стара Загора,и при Мария от Пловдив....Но при Виолета останах наи-доволен,бях изключително напрегнат,притеснен,още при отварянето на вратата жената ме прие усмихнато....и в очите и видях една положителна енергия която ме успокои...искам да и пожелая-бъди благословенна Виолета!!!!
Знам че само в Събота и Неделя  жената е в Хасково и можете да се запишете като ви дам телефон за връзка:0878794754

# 262
Някой посещавал ли е Цветанка Рангелова и какви са впечатленията ви от нея?

Аз съм ходила при нея вече два пъти за две години и съм много доволна . Въпреки , че доста хора не могат да я разберат .Всичко там е точна наука, ако има нещо , което трябва да ти се случи в живота , ще се случи и не можеш да избягаш от него. Тя ти ги казва нещата и може даже да пресметне някои неща кога  да ги правиш или изобщо дали да ги правиш. Ще ходя утре даже пак при нея  ,да видим дали ще може да ми изчисли нещо конкретно , което ще питам. Наскоро ме насочи за това  и натам вървят нещата , но пак ще видим. Готин човек е , но си е серт и затова хората се стряскат . За здравето не може много да товори , но пък ако има нещо , което си ти стои като проблем , който си носиш , ти го казва да му се обърне внимание. Ако нямаш за вдъдеще такъв , нищо не казва.Определя и с точност даден човек какъв е . Направо за някой друго ако дадеш за ицчисление , направо ще го разкости от всякъде и така мвожеш да се ориентираш какво да правиш.

# 263
Някой има ли впечатления от Мария Арсенова или Асенова беше май. Казват , че е наследницата на Ванга.

Да, да....голяма наследница  Joy Joy Joy

Тази мадама със силиконов бюст, бясно рекламираща се където е възможно и с вид на фолк-дива.... няма нищо общо с Ванга.

Ванга НИКОГА не е посочвала наследници.

Ванга е посочила наследница , но това момиче не си спомням, трябва да се е родила вече , но доколкото си спомням няма да е в България. .

# 264
чета форума и попаднах на коментар за една ясновидка - леля рилка от софия.
Днес бях при нея - въобще не съм доволна. newsm61 newsm61
жената определено си налучкваше и ме разпитваше и подпитваше. през цялото време ми обясняваше,че "късметът ми е заключен" и за да може да види бъдещето трябва да ми отключи късметът.Поне 4-5 пъти ми го каза, заедно със съответните тарифи които ще ми струва rotfImbo Всичко което ми каза са тотални глупости и нямат нищо общо с действителноста ignore2
За да бъда обективна ще кажа,че единственото коеот позна бяха две букви на хора,които наистина присъстват в моя живот.

И аз съм съгласна , голяма измамница е !

# 265
Здравейте на всички, аз съм нова в този форум, токущо се регистрирах  Hug

Някой може ли да сподели дали се е обадил на леля Искра от Бистрица, аз се пробвах, но казва че номера е невалиден, ако някой е успял да се свърже може ли да сподели отзовите си..
Ще съм много благодарна, ако отговорите Simple Smile

# 266
  • Sofia
Здравейте на всички, аз съм нова в този форум, токущо се регистрирах  Hug

Някой може ли да сподели дали се е обадил на леля Искра от Бистрица, аз се пробвах, но казва че номера е невалиден, ако някой е успял да се свърже може ли да сподели отзовите си..
Ще съм много благодарна, ако отговорите Simple Smile

за сега намерихме телефона на леля Искра - 0898495412

# 267
Благодаря за отговора, но и аз на този номер звъннах, но ми казва, че е невалиден..
Ако някоий друг знае друг телефон нека сподели, а също и отзиви, благодаря предварително

# 268
някой, ако знае нещо повече за- http://chudesa.net/yasnovidec-vijda-badesteto-posredstvom-kravnata-grupa/ нека сподели

# 269

Обичат да си скалъпват статии, като глухонямата пророчица Магда - такова животно няма !

Общи условия

Активация на акаунт