Ясновидци (врачки) - втора тема

• 786 553
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 585
След като звънях и ходих тук и там осъзнах ,че трябва да работя със себе си...Благодаря и на Вокс. Имам проблем ,даааа труден за разрешаване ,от това какво ще направя ми зависи живота.... Лично е ,не мога да го споделя така публично..
Ще започна с едно преместване временно някъде където да съм сам ,да остана със себе си и да се концентрирам върху това което искам ,да направя проекция на даденото нещо и след това да се помоля да имам късмета и силита да го постигна... Нещо много малко ,ноо пък такова ,че всеки един човек го търси

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 21:00 от BigBrother

# 586
  • Tам през Атлантическия океан
BigBrother Hug

споделям последния ти пост  Grinning
 Успех   Hug

Никога не ти се дава мечта, без да ти се дава шанс да я осъществиш.
РИЧАРД БАХ

*из темата Подсъзнанието може всичко Wink

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 00:45 от Desss

# 587
  • София и Морето от време на време
BigBrother,
адмирации за това, че си осъзвал, че само от теб и твоето отношение зависи живота ти и че си готов да работиш върху себе си. Това е само първата стъпка, но е важна. Бъди силен и не се отказвай от пътя - трудно е, ще трябва много пъти да преодоляваш себе си и егото си, но това са изпитите, които ще полагаш, за да можеш да продължиш напред.
УСПЕХ!!!

Hug

# 588
Здравейте! Нуждая се спешно от адреса, на който приема Адем в София, и телефона му. Ще съм благодарна, ако някой го напише, защото никъде не го открих.

# 589
Здравейте! Нуждая се спешно от адреса, на който приема Адем в София, и телефона му. Ще съм благодарна, ако някой го напише, защото никъде не го открих.

ул. Софроний Врачански №109 - виж го в http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&tip=1&lang=bg

Преди 5-6 години записването ставаше след полунощ за следващия ден. Тоест ако идеш тази нощ след полунощ (събота) се записваш за неделята. Препоръчвам ти да идеш утре през деня и да видиш в кои дни приема и да опиташ от съседи например да получиш някаква информация как става сега записването. Телефон не знам.
Ако някой от пишещите тук знае повече от мен, моля да ме допълни.

# 590
  • София
Нощни записвания?
Тоя да не е вампир?

# 591
Нощни записвания?
Тоя да не е вампир?

Хаха, по-скоро това се е получило от клиентите, в стремежа да са по-напред в списъка предполагам. Чувала съм и че портиер от съседна сграда го закача в полунощ, че брат му го закача ... и т.н. Ходила съм към 4-5 пъти и някои от пътите аз съм слагала списъка на вратата и съм чакала да дойдат още хора, за да си тръгна. Нямам идея за какъв период от време се е напълвал, но винаги е бил над 50 човека.

# 592
  • София-в сърцата на моите деца
Нощни записвания?
Тоя да не е вампир?

Хаха, по-скоро това се е получило от клиентите, в стремежа да са по-напред в списъка предполагам. Чувала съм и че портиер от съседна сграда го закача в полунощ, че брат му го закача ... и т.н. Ходила съм към 4-5 пъти и някои от пътите аз съм слагала списъка на вратата и съм чакала да дойдат още хора, за да си тръгна. Нямам идея за какъв период от време се е напълвал, но винаги е бил над 50 човека.
А познава ли ?

# 593
Ами аз ходих във връзка със здравословен проблем на мъжа ми. Тогава човека помогна и всъщност мъж ми казва, че каквото му е казал е станало.Mо-напред в темата съм писала - стр.28, мнение 416

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 09:38 от TINA.K

# 594
С риск някой да ми се обиди, ще кажа мое мнение, че хората които ходят целенасочено и често по ясновидки, не го правят с мисълта да открият нещо, което наистина ще им се случи.
Защото какъв е смисъла да знаеш, че ще ти се случи нещо лошо, след като не можеш да го избегнеш/промениш? Това най-често са хора, които искат някой, за когото те смятат, че има паранормални способности да им предскаже нещо, което искат да чуят, търсят смисъл според живота си във всяка дума и си казват "ето виждате ли, позна ми".

Други пък търсят оправдания чрез предсказанията за свои постъпки, в които се съмняват или искат да оправдаят (Една позната се срещаше с женен мъж, че и угризения на съвестта имаше до момента, в който не се намери една гадателка да я успокои като й "предскаже" че той така или иначе щял се разведе, дори да не я беше срещнал).

Да речем, че 1-2% от тези, които се занимават с това имат някакви способности и то не за всичко.
Самата аз също съм "познавала" за себе си и за някои много близки хора неочаквани и нелогични неща и макар, че инстинкта ми не ме е подвеждал, то когато е в противоречие с логиката ми трудно му се доверявам.
Веднъж пък една жена (не беше гадателка по професия) случайно ми позна нещо, но не съм си и помисляла впоследствие да говоря с нея за това, за да затвърдя или отхвърля нейните възможности.

Странното обаче е друго. Че повечето известни наши гадателки, които "предсказват бъдещето" "безпогрешно", на мои близки и познати които са ходили при тях, нищо, ама нищо не са им познавали! Знам такива нелепи и смешни случаи, но ще отегча с дълъг пост, който никой няма да прочете...

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 15:28 от krem-karamel

# 595
С риск някой да ми се обиди, ще кажа мое мнение, че хората които ходят целенасочено и често по ясновидки, не го правят с мисълта да открият нещо, което наистина ще им се случи.
Защото какъв е смисъла да знаеш, че ще ти се случи нещо лошо, след като не можеш да го избегнеш/промениш? Това най-често са хора, които искат някой, за когото те смятат, че има паранормални способности да им предскаже нещо, което искат да чуят, търсят смисъл според живота си във всяка дума и си казват "ето виждате ли, позна ми".

Според мен повечето хора търсят решение на проблеми които имат. Ходенето при ясновидка за развлечение ми е странно.
Но важно е какво ще прави човек нататък, дори и вярно да са му предсказали.

# 596
Едно момиче от друга тема ми препоръча Уляна Ефтимова. Някой да е чувал за такава гледачка? Като науча повече подробности ще пиша!

# 597
За Пловдивчаните - доста хора имат положителни отзиви за Теди Куцева...Някой да е ходил при нея ? Не смятам да я посещавам ,просто ми е приятно да си обсъждаме тук !

# 598
Не съм я чувала тази Теди !

# 599
Здравейте.
Прочетох всичко ,което сте коментирали по темата.
Аз също търся при кой да отида,защото от година нещата не вървят на добре при мен и семейството ми.Съпругата ми вече иска да се развеждаме и направо полудявам.Направо като си говоря с нея все едно е друг човек пред мен.Просто съм на 100 % сигурен че има нещо ,защото страшно много хора ни завиждат че сме добро семейство.Аз съм от Стара загора и Ви моля да ми предложите нещо в района.За ха жена от Хасково си мисля ,но ако имате и други предложения моля споделете,че направо ще полудея.Адски много си обичам жената и детето и искам да си ги запазя.

Общи условия

Активация на акаунт