Определено не съм защитник на въпросния господин. Задавам този въпрос, по този начин, защото наистина искам да разбера кой е движещият механизъм, който води човек до някой случаен и как човек бърка и дава сума пари.
Как и кое мотивира кората да се бъркат и дават пари ли... ами като вземе че им познае много лични неща, дето само те си ги знаят и никой друг, то вече са впечатлени... и бъркат и дават луди пари.
Естествено че не. Това е помощен трик , но на мен не ми е достатъчно просто да си си седя и ей така да се чудя къде и на кой малодушен идиот да дам 200 или 100 или колкото там дерат някои подобни на тези при които съм ходила, на мен ежемесечно ми хвърлят по някое умряло животно пред вратата пример умряла котка , няма човек който да има реалното основание да ме мрази толкова за разните там подробности изобщо няма да коментирам като - намирам свещи , бурканчета с пръст , стъклени чаши ей така подхвърлени в дворът ми , от появата на тези неща в живота ми въпреки волята и позитивизма които се стремя да проявявам вече 4 години някои неща нямат логично обяснение да не се случват ... както и такива които се случват - неприятни , не бих могла ,а и честно казано не ми се разказва историята ми , но аз смятам че всеки който е мислил , чувствал , опитвал е различни подходи към житейските си ситуации т.е. проявявал е здравословен стремеж да си помогне и по пътя намира неестествени съпротиви и се сблъсква с жестока и с нищо непредизвикана злоба и глупост рано или късно се допитва до някой на чиято интуиция му се доисква да разчита. Аз съм получавала помощ преди има хора със сетива по- развити от на средностатистическия човек , и дори си мисля ,че не това е The Big Deal ,а е важно в каква посока се използва това и що за човек е този който работи с такива енергии .
Усмихнат ден на всички !
Предлагам черен и бял списък на ясновидците 
Ами ето тук е мястото недоволните и прецаканите да се оплачат говорейки с имена,

и от там следва въпросът ми защо за едни е добра,за други лоша.Колко пари са оставили при нея тези,за които е добра(общо от всичките си посещения)? И колко пари са оставили онези,за които е лоша?