Ясновидци (врачки) - втора тема

• 793 014
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 020
...

Определено не съм защитник на въпросния господин. Задавам този въпрос, по този начин, защото наистина искам да разбера кой е движещият механизъм, който води човек до някой случаен и как човек бърка и дава сума пари.

Как и кое мотивира кората да се  бъркат и дават пари ли... ами като вземе  че  им  познае  много лични   неща, дето само те си ги знаят и никой друг, то вече са впечатлени... и  бъркат и дават луди пари.  Mr. Green  

Естествено че не. Това е помощен трик , но на мен не ми е достатъчно просто да си си седя и ей така да се чудя къде и на кой малодушен идиот да дам 200 или 100 или колкото там дерат някои подобни на тези при които съм ходила, на мен ежемесечно ми хвърлят по някое умряло животно пред вратата  пример умряла котка , няма човек който да има реалното основание да ме мрази толкова за разните там подробности изобщо няма да коментирам като - намирам свещи , бурканчета с пръст , стъклени чаши ей така подхвърлени в дворът ми , от появата на тези неща в живота ми въпреки волята и позитивизма които се стремя да проявявам вече 4 години някои неща нямат логично обяснение да не се случват ... както и такива които се случват - неприятни , не бих могла ,а и честно казано не ми се разказва историята ми , но аз смятам че всеки който е мислил , чувствал , опитвал е различни подходи към житейските си ситуации т.е. проявявал е здравословен стремеж да си помогне и по пътя намира неестествени съпротиви и се сблъсква с жестока и с нищо непредизвикана злоба и глупост рано или късно се допитва до някой на чиято интуиция му се доисква да разчита. Аз съм получавала помощ  преди има хора със сетива по- развити от на средностатистическия човек , и дори си мисля ,че не това е The Big Deal ,а е важно в каква посока се използва това и що за човек е този който работи с такива енергии .
Усмихнат ден на всички !  bouquet

# 1 021
Горният пост ми е до болка познат...И тази тема трябваше да е затова, да благодарим на всички ясновидци, които са ни спасили от най-лошото и които са незаменими. Безкрайни благодарности, че попаднах на точния човек и си оправих живота !

# 1 022

Естествено че не. Това е помощен трик , но на мен не ми е достатъчно просто да си си седя и ей така да се чудя къде и на кой малодушен идиот да дам 200 или 100 или колкото там дерат някои подобни на тези при които съм ходила, на мен ежемесечно ми хвърлят по някое умряло животно пред вратата  пример умряла котка , няма човек който да има реалното основание да ме мрази толкова за разните там подробности изобщо няма да коментирам като - намирам свещи , бурканчета с пръст , стъклени чаши ей така подхвърлени в дворът ми , от появата на тези неща в живота ми въпреки волята и позитивизма които се стремя да проявявам вече 4 години някои неща нямат логично обяснение да не се случват ... както и такива които се случват - неприятни , не бих могла ,а и честно казано не ми се разказва историята ми , но аз смятам че всеки който е мислил , чувствал , опитвал е различни подходи към житейските си ситуации т.е. проявявал е здравословен стремеж да си помогне и по пътя намира неестествени съпротиви и се сблъсква с жестока и с нищо непредизвикана злоба и глупост рано или късно се допитва до някой на чиято интуиция му се доисква да разчита. Аз съм получавала помощ  преди има хора със сетива по- развити от на средностатистическия човек , и дори си мисля ,че не това е The Big Deal ,а е важно в каква посока се използва това и що за човек е този който работи с такива енергии .
Усмихнат ден на всички !  bouquet

Според мен налице е целенасочена процедура за въздействие, която може даже да не е магическа а само да е симулирана с цел психологически тормоз. Но все пак е важно да се разбере дари има истински "магии", или това е само тормоз. Да се изясни кой е човека, който го прави това и по какви причини. За тези неща трябва консултация с истински ясновидец, такива има и то предлагащи услуги (консултантски/диагностични) на цена 20-30 лв (а има и някои които са на система колкото им оставиш)

Другото нещо е да се усвоят методи и техники за енергийна защита и пречистване. Настройка по класическо Рейки може да е ценна за начало. Има и други методи. Може да ми пишете на ЛС.

И ако човек може сам да се защити, няма смисъл да ходи да търси външна помощ.(но понякога и тя може да е ценна)

# 1 023
Горният пост ми е до болка познат...И тази тема трябваше да е затова, да благодарим на всички ясновидци, които са ни спасили от най-лошото и които са незаменими. Безкрайни благодарности, че попаднах на точния човек и си оправих живота !

кой е той?

# 1 024
afwitch Предлагам черен и бял списък на ясновидците Peace
Ами аз отдавна предложих да има и тема "Черен списък на ясновидки и врачки", но никой не се осмели да открие Confused

Горният пост ми е до болка познат...И тази тема трябваше да е затова, да благодарим на всички ясновидци, които са ни спасили от най-лошото и които са незаменими. Безкрайни благодарности, че попаднах на точния човек и си оправих живота!
Шегуваш се, нали? Кой е този ясновидец, който оправя човешки животи? Всички биха искали да знаят hahaha

# 1 025
 Simple Smile Ами ето тук е мястото недоволните и прецаканите да се оплачат говорейки с имена,
а доволните да се похвалят Wink Peace

# 1 026

Горният пост ми е до болка познат...И тази тема трябваше да е затова, да благодарим на всички ясновидци, които са ни спасили от най-лошото и които са незаменими. Безкрайни благодарности, че попаднах на точния човек и си оправих живота!
Шегуваш се, нали? Кой е този ясновидец, който оправя човешки животи? Всички биха искали да знаят hahaha

В таз темичка още малко работа имам........
Първо да предопредя че нямам намерение да се заяждам, целта ми е една единствена ИСТИНАТА.
Какъв беше проблема конкретно.....какво каза, предсказа, направи ясновидката, как се промени първоначалния проблем?
Виж  НЕ е задължително да ми отговаряш разбира се че само ако искаш, но ако не напишеш пък абсолютно нищо.....всеки ще си направи изводите до колко трябва да вярва на това което казваш!

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 20:41 от Ивет

# 1 027
Simple Smile Ами ето тук е мястото недоволните и прецаканите да се оплачат говорейки с имена,
Правилно, точно за това е тази тема! Ти чак на 70-тата страница ли го разбра? Laughing
Ивет, много си далече от истината, защото в книгите които четеш, истината не я пише! И няма смисъл да повтаряш едно и също непрекъснато, разбрахме мнението ти.

# 1 028
Правилно, точно за това е тази тема! Ти чак на 70-тата страница ли го разбра? Laughing
Ивет, много си далече от истината, защото в книгите които четеш, истината не я пише! И няма смисъл да повтаряш едно и също непрекъснато, разбрахме мнението ти.

Как ще повтарям едно и също.
Абсолютно никъде НЕ съм писала такова нещо, тоест да питам Инера какъв е бил проблема и, какво е направила ясновидката и как се е подобрил проблема!
Ако си гледала добре никъде не съм казала че ясновидката ти е фалшива, може и да е истинска разбира се.
За какви книги става въпрос?!?!? Няма книга в която да пише за ясновидския опит на Инера, за това се обръщам конкретно към теб? Защото "аз ходих на ясновидка и тя ми оправи живота НЕ означава НИЩО без обяснение".

Би трябвало Еленко Ангелов да се уважава във вашите среди мисля.
Пусни предаването "на Кафе" от днес. Мненията ни си съвпадат!!!.
И той ли е далеко от истината?!?!

Някакво съкровище е този форум с хора събрали се дето знаят истината и не искат да я казват!

# 1 029
Цитат
Еленко Ангелов[/quot]
за този въобще не ми се коментира Sad

# 1 030
Еленко Ангелов
за този въобще не ми се коментира Sad

Ако е твое мнение, конкретно кое НЕ споделяш от неговите виждания?

# 1 031

Просто напомням същността на темата,че много често взеха да се проявяват дълги лирически отклонения Wink

# 1 032
Да, Val 333, съгласна съм с теб, темата заприлича на помия...Защо някой не пусне нова тема, че тази доста се проточи. Пък дано новата тема да я направим по-чиста и приятна за общуване.  Wink

# 1 033
Аз съм по същността на темата.......ама ми отговарят агресивно  и че съм била нещо кат заблудена овца.
Да,  излязло ми е от главата сега се върнах и видях ясновидката на Инера е Мария Асенова, проблема е депресия.

Какво толкова много искам.....малко разказче за посещенията при ясновидката,  както са направили доста хора за своите посещения. Плюс информация каква е цената.

Ама отговора се вижда....един агресивен  човек няма как да е излекуван от депресия и подобни.......
Мария Асенова може и да е излекувала някой..........но в случая лично аз НЕвиждам.
Ти ако знаеше моето мнение, щеше да знаеш че АЗ НЕ ОТРИЧАМ ЯСНОВИДЦИТЕ!
Има още да работи Мария Асенова по теб.

# 1 034
Специално за Мария Асенова някъде бях чела доста лоши отзиви от хора,които са я посещавали.Аз няма какво да кажа по въпроса за нея,но незнайно защо пак ми замирисва на пари Money и от там следва въпросът ми защо за едни е добра,за други лоша.Колко пари са оставили при нея тези,за които е добра(общо от всичките си посещения)? И колко пари са оставили онези,за които е лоша?
Пак казвам-аз нищо не твърдя,само си задавам въпроси Wink

Пропуснах да отбележа Naughty
И аз бих искала да прочета разказчета за посещенията при различните ясновидци Peace

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 19:23 от Val_333

Общи условия

Активация на акаунт