Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 10-та тема

• 101 108
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • ГОре на черешата...
Обядът ни днес - още топла питка със сиренце:

# 481
здравейте изкусителки,ей няма мира от вас.Когато и да вляза все сте спретнали по нещо.Страхотна питка с мед и орехи.Аз имам комшийка която това работи прави баници.Веднъж реши да прави в къщи та и аз отидох да гледам.На корите се слага много олио и плота се маже солио и се върти над главата,дааа ама как хвърчи олио навсякъде не е истина.Като свърши и се огледа и се приплака,абе с две думи наложи се да пребоядисва кухнята.ова тотално ме отказа да правя каквито и да е опити в тази насока.

# 482
Любопитко,направо ахнах от питката ти с мед и орехи,перфектна е! Peace

# 483
  • Варна
Да ви покажа и моите гевреци по рецептата на labrex.

# 484
Любопитко,направо ахнах от питката ти с мед и орехи,перфектна е! Peace

Благодаря. Blush И трохичка не остана от нея.  Laughing

# 485
  • Стара Загора
И аз да ви се похваля,тази неделя направих пита 'Роза".Стана невероятна и получих много похвали.Хиляди  newsm20 newsm20 на авторката[/url] [/url] и първото парче[/url]

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:24 от nelinka_stz

# 486
  • ГОре на черешата...
Нелинка, не се виждат снимките...

# 487

nelinka_stz , много ти е хубава питката!  bouquet Опитай само да оправиш снимките.

# 488
  • Стара Загора

nelinka_stz , много ти е хубава питката!  bouquet Опитай само да оправиш снимките.
Благодаря за похвалата ,а и на вкус е страхотна smile3521

# 489
Нелинка,страхотна питка чак тук я усетих как ухае  bouquet

# 490
Нелинка,страхотно бухнала питка!Разкош! Peace Peace

# 491
  • София
Вчера мъж ми имаше рожден ден и си начесах крастата с 2 пити
Плетената пита на Пина (любима на всички в къщи)

и питка с тестото на Макс мама и плетка на Стаси

Имам един въпрос към Пина, ако го види : Нещо ми куца в плетката - не се получава ясна плитка - тестото беше толкова мекичко - душица направо. Каква трябва да е консистенцията , за да е изразена плитката? За пръв път я направих точно по рецептата - с мас - толкова мекичка стана...Разкош

# 492
Доника, питките ти са божествени!  Hug Каква мас използва за тях- домашна или купешка? Че аз имам домашна, ама има лек дъх и ме е страх да я използвам за печива.

# 493
  • София
Домашна  Wink

# 494
  • Пловдив
Хайде и моята любима пита от 25г  да ви покажа  Hug как изглежда ...
 Понеже дозата е много голяма и си я набърках цялата та направих и пита и тутманик..
 ето питата

ето и тутманика но цял не можах да го снимам  Crazy че още топъл се чупи и изяжда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт