Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 825
  • 860
  •   1
Отговори
# 180
Стенли,за първия проблем не мога да помогна.
Но за приятелите- статуса се променя."Invited" става "registered" веднага след като поканения направи регистрация.А кредита от 2лири получаваш,когато той НАПРАВИ първата си поръчка и тогава статуса му става "active" Едва тогава,с такъв статус,ти получаваш 2-те лири.

# 181
Вече не дават ли по 50 снимки като поканиш приятел?  Rolling Eyes

# 182
  • Лондон/Пловдив
момичета нали имаше 1 безплатна картичка или свъши промоцията newsm78.

# 183
Вече не дават ли по 50 снимки като поканиш приятел?  Rolling Eyes
Не,сега дават кредит от 2лири

# 184
има ли опция някъде,4е не намерих да си промениш автомати4но ка4еството на снимките ( 4рез коректора на сайта)едновременно на вси4ки в албума или трябва една по една- newsm78

# 185
  • Варна
Стенли,за първия проблем не мога да помогна.
Но за приятелите- статуса се променя."Invited" става "registered" веднага след като поканения направи регистрация.А кредита от 2лири получаваш,когато той НАПРАВИ първата си поръчка и тогава статуса му става "active" Едва тогава,с такъв статус,ти получаваш 2-те лири.
Мерси. Заблудих се, защото и в двата случая имах инфо, че са поръчали. в първия поръчали от друг мейл, във втория ОЩЕ не били пуснали поръчката.

# 186
момичета нали имаше 1 безплатна картичка или свъши промоцията newsm78.

тази промоция свърши! newsm53

# 187
има ли опция някъде,4е не намерих да си промениш автомати4но ка4еството на снимките ( 4рез коректора на сайта)едновременно на вси4ки в албума или трябва една по една- newsm78
в сайта на фотовокс в picnic се прави подобряване на качеството на снимките но една по една...
 а тази опция автоматично подобряване на изображението- Auto Image Enhahcement ,  за която четох във Фотобокса не можах да  намеря, как се активира....

ако ти откриеш-- ще се радвам да споделиш   love001!

smile3529

# 188
  • Велико Търново
Здравейте, скоро някой да е получавал е-маил с код за 50 безплатни снимки?

# 189
Здравейте, скоро някой да е получавал е-маил с код за 50 безплатни снимки?
Не,какъв е този код? newsm78

# 190
  • Велико Търново
FIFTYFREE е кода, мислех да го пробвам първо, но ме болят очите, ако някой успее - да сподели какво е станало...

# 191
ох аз благополучно си получих днес снимките поръчани на 25 януари.
според мен тъпите в пощата са ги забавили!

# 192
  • Варна
Получих си снимки пратени на 01.03, и един познат получи от същата дата Simple Smile
И съм ядосана на пощальонката в клона ми отново Laughing щото вчера я домързя да гледа за пратки, а днес получавам 2ро известие, първото се е затрило някъде ooooh!

# 193
  • Велико Търново
FIFTYFREE е кода, мислех да го пробвам първо, но ме болят очите, ако някой успее - да сподели какво е станало...
Самоцитирам се за да обесня добре - кода е за нови клиенти!

# 194
  • София
Самоцитирам се за да обесня добре - кода е за нови клиенти!
Аха,ето къде е била уловката,и аз преди малко го получих,пробвах го набързо,но нищо не ми направи.
Определено не съм нов клиент... Mr. Green
Ето офертата- http://m.my.email-photobox.co.uk/nl/jsp/m.jsp?c=09b576305672490f25

Общи условия

Активация на акаунт