Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 783
  • 860
  •   1
Отговори
# 420
Анели, имаше момичета, чиито акаунти са блокирани, ако са направили твърде много акаунти от своя комп, нали така последно излезе  newsm78 че поне едното от момичетата писа как поръчва от вкъщи на адреси на свои приятели техни снимки, просто прави услуга и плаща със своята карта...

Аз си правя 2ри мой, предния със същия адрес е на името на свеките, но пък той човекът свои снимки поръчА....ми тези, които живеят в блок какво да направят хората, че са на един и същи адрес. Аз съм в къща, просто улица и номер, нищо друго, сега ще взема да прибавя етаж  hahaha поне малко разлика да има.

# 421
  • Пловдив
anny_ , благодаря   bouquet
Аз успях да поръчам 5-6 пъти на един адрес с различни имена, но от днес не мога ThinkingСтигам до края и ми дава , че не може да бъде направена поръчка Naughty

# 422
Да - добавяй вход, етаж, каквото се сетиш - да изглежда различно... аз например в единия случай пиша адреса на английски, т.е. 40"..."str. в другия ulica ..... No.40, също така би могло да напишеш различен от твоя етаж - нали известието ще бъде залепено на входа...

Само да ви кажа, че със сигурност блокирането не е от IP-то - на домашните абонати се сменя при всяко рестартиране на модема - аз питах Виваком и така ми отговориха. Спокойно може да се поръчва от един комп, но с адреса за доставка трябва да се внимава.

# 423
Ми аз живея в къща с 2 етажа  ooooh! какви да ги мисля, следващия път, ако не напиша "вратата в ляво/дясно" та да се чудят какво ще да е с латински букви та нА.  Joy

# 424
Ми аз живея в къща с 2 етажа  ooooh! какви да ги мисля, следващия път, ако не напиша "вратата в ляво/дясно" та да се чудят какво ще да е с латински букви та нА.  Joy

ами другият вариант е да дадеш адреса на съседите и да ги предупредиш, както и пощальона... абе колко сме изобретателни... ама нали е за едните снимки! Голям кеф ми е да си ги гледам.

sonka, какво стана с твоите снимки? Писа ли им?

# 425
.

Само да ви кажа, че със сигурност блокирането не е от IP-то - на домашните абонати се сменя при всяко рестартиране на модема - аз питах Виваком и така ми отговориха. Спокойно може да се поръчва от един комп, но с адреса за доставка трябва да се внимава.
Всичко зависи от интернет доставчика.Моето IP- НЕ е динамично.

# 426
има чаши на половин цена обаче не мога да платя #Cussing outнямам падащ списък на картите

# 427
  • Пловдив
има чаши на половин цена обаче не мога да платя #Cussing outнямам падащ списък на картите

Красиви ли са чашите ,заслужават ли си ?

# 428

Избираш Пейпал и плащаш без регистрация - вече няколко пъти е писано тук, както и на първа страница.

# 429
да ,ама +1 доларче

# 430

Регистрирай се - за сега друг начин няма.

# 431
  • Пловдив
Заслужава ли си да дам за чашата 1.50 паунда /до толкова я намалих/?

# 432
Заслужава ли си да дам за чашата 1.50 паунда /до толкова я намалих/?

Заслужава си. Аз поръчах преди месец за толкова. Качеството е много добро, а по-евтина в България от 10 лв, няма да намериш, а и да има, то тя е с ужасно качество.

Поръчвай смело!

Hug

# 433
  • Пловдив
Благодаря, Алинче!   newsm51 Не, че ми трябваше много, за да ме убеди някой Mr. Green Тъкмо преглеждах темата за снимка. Много ви е хубава чашката!

# 434
didi_pi , изпратих ти - може да си изтриеш мейла от поста. Ако имаш някакви въпроси съм насреща. Поканата може да е в папка СПАМ.

ами явно е била там,аз тази папка я трия като видя че има нещо в нея,съжеляам но вече се регистрирах без покана.Извинявай отново,сигурно си се надявала на безплатните снимки

Общи условия

Активация на акаунт