Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 775
  • 860
  •   1
Отговори
# 285
Събота,късно вечерта.Тоест неделя рано сутрин  Mr. Green. Ама чак в понеделник следобед ми пратиха писмо,че поръчката ми е тръгнала.

# 286
Събота,късно вечерта.Тоест неделя рано сутрин  Mr. Green. Ама чак в понеделник следобед ми пратиха писмо,че поръчката ми е тръгнала.

Ти къде си? Аз съм в Русе - на мен в неделя вечерта ми пратиха - значи и аз да чакам  Rolling Eyes

# 287
Здравейте.В хисторито на поръчката ми пише,че на 4 март ми е изпратена едната картичка,а на 5 март другата.Днес получих мейл да оценя поръчката си,но аз още не съм получила нищо  newsm78 Картичките ми излезнаха без пари,заради кредитите и сега се чудя дали да им пиша.Предполагам,че се бавят от бг пощи,но друг път за 2 дни съм си ги получавала,дори до вратата ми ги носят.Бяха за 8 март,а пропуснаха празника,та сега не ми е спешно.След колко дни пишете за неполучена поръчка?  Hug

# 288
Здравейте.В хисторито на поръчката ми пише,че на 4 март ми е изпратена едната картичка,а на 5 март другата.Днес получих мейл да оценя поръчката си,но аз още не съм получила нищо  newsm78 Картичките ми излезнаха без пари,заради кредитите и сега се чудя дали да им пиша.Предполагам,че се бавят от бг пощи,но друг път за 2 дни съм си ги получавала,дори до вратата ми ги носят.Бяха за 8 март,а пропуснаха празника,та сега не ми е спешно.След колко дни пишете за неполучена поръчка?  Hug
И аз съм получавала такива мейли преди да са ми е дошла поръчката. LaughingПо принцип  срока за доставка е от 3 до 14 дни, така че изчакай още малко преди да им пишеш.

# 289

Ти къде си? Аз съм в Русе - на мен в неделя вечерта ми пратиха - значи и аз да чакам  Rolling Eyes
Аз съм доста по-надолу- Димитровград.Но предполагам това няма значение.По-скоро всичко зависи от пощенските служители... Laughing

# 290
Здравейте.В хисторито на поръчката ми пише,че на 4 март ми е изпратена едната картичка,а на 5 март другата.Днес получих мейл да оценя поръчката си,но аз още не съм получила нищо  newsm78 Картичките ми излезнаха без пари,заради кредитите и сега се чудя дали да им пиша.Предполагам,че се бавят от бг пощи,но друг път за 2 дни съм си ги получавала,дори до вратата ми ги носят.Бяха за 8 март,а пропуснаха празника,та сега не ми е спешно.След колко дни пишете за неполучена поръчка?  Hug
И аз съм получавала такива мейли преди да са ми е дошла поръчката. LaughingПо принцип  срока за доставка е от 3 до 14 дни, така че изчакай още малко преди да им пишеш.

Благодаря за отговора.Аз си чакам,не бързам.Така и така картичките ще са за другия 8 март  Joy

# 291
А този защо остава по 1 час наличен? Не става ли и той за нищо?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324122319&doc … 1&Mode=Update
Laughing Това мисля че е за Редутската тема  Heart Eyes

# 292
А този защо остава по 1 час наличен? Не става ли и той за нищо?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324122319&doc … 1&Mode=Update
Малко пообърка темата  Whistling

# 293
  • София
Днес си получих всички 200 снимки от двата акаунта и тетрадката Grinning
Тези дни чакам и книгите.
Дотук съм мнооого доволна Mr. Green

# 294
  • Пловдив
Здравейте, да се присъединя и аз.Поръчах в неделя вечерта и днес вече снимките бяха при мен  Grinning

# 295
Така е, обърках темата  Embarassed Като съм отворила хиляда прозореца, чак течение става... Извинете! Изтрих поста.
Но между другото мога и по темата да напиша... Оня ден получих една поръчка с 906 снимки, имах 14 лири кредити, ползвах и 5-те лири бонус при поръчка над 20 и снимките ми излязоха по 6,5ст. Лошото е, че част от тях са тъмни, други червени, трети сини и така... Писах им писмо за лошото им качество, те ме питаха какво по-точно не им е наред. Отговорих им, но нямам втори отговор от тях.
Вие оплаквали ли сте се от лоши снимки и какъв е бил резултата?

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:06 от reni79

# 296
Така е, обърках темата  Embarassed Като съм отворила хиляда прозореца, чак течение става... Извинете! Изтрих поста.
Но между другото мога и по темата да напиша... Оня ден получих една поръчка с 906 снимки, имах 14 лири кредити, ползвах и 5-те лири бонус при поръчка над 20 и снимките ми излязоха по 6,5ст. Лошото е, че част от тях са тъмни, други червени, трети сини и така... Писах им писмо за лошото им качество, те ме питаха какво по-точно не им е наред. Отговорих им, но нямам втори отговор от тях.
Вие оплаквали ли сте се от лоши снимки и какъв е бил резултата?

ами на 2-рата ми поръчка снимките бяха малко тъмни-и аз чесно казано малко се ядосах, но не съм се жалвала, а поскора реших да пробвам програмката picnik ,за оправяне на снимките...
стават добре, но малко е бавно...
ти обработваш ли ,преди да поръчаш? smile3504

# 297
  • Лондон/Пловдив
И аз да се отчета с получени снимки с кода за 50 фрии и 2 паунда имах та ми излезнаха без пари .Пуснах ги в събота късно вечерта  Peace

# 298
Не съм обработвала всяка снимка, а само тези, които ми се виждаха по-тъмни. Моя мъж е по на ти с фотографията и ми каза, че са ги пуснали на Auto levels и където има много светли места на снимката, с цел да ги потъмни /което не е необходимо в случая/ прави тъмните още по-тъмни. Например снимки на плаж, където има много светло небе или море са ужасни!

# 299
Да се похваля, че получих първата си поръчка от 50 бр. снимки. Мнооого съм доволна, качеството е страхотно Peace Пуснах поръчката във вторник и днес са при мен-супер бързи, браво Peace
И да питам на колко акаунта може да се плаща с една карта?

Общи условия

Активация на акаунт