Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 779
  • 860
  •   1
Отговори
# 270
  • у нас
Мерси, Мила-мама    bouquet

# 271
опитах, sugar_baby, но си регистрирана вече
да, друга мама ми прати покана и веднага се регнах Peace благодаря все пак Hug

# 272
ей , голди, като  получиш книгите покажи ни ги!
  аз ще чакам кирилицата във фотобокса....
имам няколко проекта, но без надписи.... чудя се... smile3504

# 273
# 274
Ох да се похваля ,че вчера след 1 месец чакане и няколко писма до фотобокс,взех че си получих снимките! LaughingПросто български пощи са супер "бързи",и много "учтиви" с клиентите си.
Снимките са с добро качество но просто не знам дали да рискувам с друга поръчка,че като гледам тия снимки колко ги чаках.....

# 275
mimoze, вероятно се е загубило известието, че си си получила снимките. ти проверява ли в пощ.клон?

# 276
проврявах,даже няколко пьти и не ме питай колко учтиви бяха че сьм отишла без известие да си ги тьрся Close

# 277
  • Варна
Много се извинявам, но някой би ли пуснал текста за писмо, когато не са получени снимките.
Благодаря предварително!!!

# 278
Много се извинявам, но някой би ли пуснал текста за писмо, когато не са получени снимките.
Благодаря предварително!!!

Hi
On ....... датата  (12-th of January) I ordered prints from your site - My reference order is ................. (код на поръчката) but I have not yet received them .

I check in the Post office but the pictures are not there.
Please say to me when I get the photos.

Thank you very much.

Regards,

...... Името ти

Нещо такова пратих аз и ми пратиха снимките

# 279
  • Пловдив
А аз питах за визитки.Пак отказ-нямат кирилица.

# 280
Ако си направите картичка, визитка, колаж или там каквото искате да има кирилица и да го качите като снимка, ще излезе. Идеята е да бне използвате шрифтовете от самия сайт, а директно да качите "нещото" в jpg  формат.

Hug

# 281
Ако си направите картичка, визитка, колаж или там каквото искате да има кирилица и да го качите като снимка, ще излезе. Идеята е да бне използвате шрифтовете от самия сайт, а директно да качите "нещото" в jpg  формат.

Hug
Точно така направих и аз.  Wink

# 282
Днес си получих снимките от кода за безплатните,направо съм изумена,този път колко бързо пристигнаха.Друг път обаче няма да ползвам "shrink to fit". На някои от снимките са доста големи рамките...

# 283
adi, кога ги пусна?

# 284
Днес си получих снимките от кода за безплатните,направо съм изумена,този път колко бързо пристигнаха.Друг път обаче няма да ползвам "shrink to fit". На някои от снимките са доста големи рамките...

Аз я използвам при снимки с лошо качество от преди, когато нямах хубав цифров фотоапарат - така ги приема.

Общи условия

Активация на акаунт