Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 789
  • 860
  •   1
Отговори
# 255
моми4ета да ви попитам-някой от вас да е измислил по-нестандартен албум за снимките-аз поръ4вам от тези 6 на 4,5 и идват големи4ки  за албумите ми ,които ве4е имам-имам предвид дали някой си е направил сам по някакъв на4ин да даде идея-мислех в папка и в пликове прозра4ни,но още не съм го доизмислила как да стоят все едно ламинирани Crazy newsm78-

Ами аз бях писала преди - на цветен картон или хартия ги нареждам - лепя ги и надписвам, поставям в кристален джоб и има едни албуми - като класьори - нареждам ги там. На дъщеря ми са така снимките. Не въртиш албума, има си надписи и т.н. - на мен поне ми харесва.

Другото за което се сещам е тези самозалепващите листи за албуми - те също са за тези класьори - пак става хубаво.

# 256
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Здравейте, може ли една покана и за мен .
Благодаря.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 11:48 от Солетка

# 257
  • у нас
Здравейте, може ли една покана и за мен .
miriva@abv.bg
Благодаря

пратих ти  Peace

# 258
  • Варна
Ейй че съм тъпа  Crazy не бях разбрала , че кода е до вчера. по цял инструктирам по скайп, правя акаунти и пращам за други хора, а мойте не си пратих.
Кое казахте е най-изгодно ( ако може и безплатно) в момента.
Друг път ще споделя как 2 "приятелки' ме караха часове да обяснявам как да поръчат и накрая не си пуснали през акаунта от моята покана. Изхитрили се  Rolling Eyes

# 259
Здравейте.Пуснах две картички за 8 март,на 1 март и на 2 март.Получих мейли,че са изпратени и пътували на сам.Е днес е 9,а няма нищо  newsm78  Картичката ще ми я донесат и нея до вратата както снимките,или трябва да ходя до пощата да си я търся? Благодаря  Hug

# 260
Може ли  и за мен покана  emilia_zth@mail.bg  . MERSI

# 261
  • Пловдив
Пратих ти Peace

# 262
 smile3523  писах до отдел за контакти във фотобокса, защо не печатат на кирилица...и че бих си поръчала картички... но с текст на кирилица...
веднага ми отговориха...че в момента не предлагат тази услуга , ще  обсъдят в маркетинговия им отдел, този пропуск...!естествено благодарят за препоръката ми...
Е...трябва да имат обратна връзка от нас- клиентите им.... нали така скъпи български потребителки???????????

Каск ще си поръчате фотокнига , ако надписите ви са само на латиница?    smile3527

# 263
Ейй че съм тъпа  Crazy не бях разбрала , че кода е до вчера. по цял инструктирам по скайп, правя акаунти и пращам за други хора, а мойте не си пратих.
Кое казахте е най-изгодно ( ако може и безплатно) в момента.
Друг път ще споделя как 2 "приятелки' ме караха часове да обяснявам как да поръчат и накрая не си пуснали през акаунта от моята покана. Изхитрили се  Rolling Eyes

Ето това е гадно! Не че не ми се е случвало де...

# 264
  • София
Аз си поръчах днес фото книги - 2 на цената на 1. Вътре съм писала само дати, а името на детето на корицата е на латиница. Дано са хубави!
Миналата година поръчвах във Фото Браво и я направиха невероятна - с разни ефекти, снимки за фон, рамки... Това го няма във Фотобокса, но сега не мога да дам 2х70 лв., за да си ги направя пак същите. Задоволих се с 2 за 55 лв Simple Smile
Чакам и една тетрадка Simple Smile

# 265
Може ли една покана Grinning
babygirl23@abv.bg

# 266
  • у нас
Аз си поръчах днес фото книги - 2 на цената на 1. Вътре съм писала само дати, а името на детето на корицата е на латиница. Дано са хубави!
Миналата година поръчвах във Фото Браво и я направиха невероятна - с разни ефекти, снимки за фон, рамки... Това го няма във Фотобокса, но сега не мога да дам 2х70 лв., за да си ги направя пак същите. Задоволих се с 2 за 55 лв Simple Smile
Чакам и една тетрадка Simple Smile

Мила мама, колко снимки сложи на книга?

# 267
  • Пловдив
опитах, sugar_baby, но си регистрирана вече

# 268
И аз подготвих две фотокниги и ще ми излязат без пари, понеже откакто ми блокираха единия акаунт и им се ядосах и сега казвам на всички за тази далавера, и хората се побъркват да си поръчват. До четвъртък ще ги изпратя и аз нямам надписи само отпред името на латиница

# 269
  • София
Sinara,
напраих ги квадратни, с по 90 снимки, 34 страници. Имах 184 снимки, но ги разделих на 2 Simple Smile
Иначе може до 400 снимки, но си добавяш страници и се доплаща по 1 лира на лист.
Поне на компа изглеждат ОК Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт