Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 796
  • 860
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
а кода важи ли за стари акаунти и може ли на нов да се поръчат тези безплатни +покана за 50?

За стари важи, но за нови не знам  Rolling Eyes
За нови е, пише го като поръчаш  Peace

# 241
здравейте, първо честит празник на всички жени Simple Smile)) за първи път посещавам тази тема и имам желание да пробвал това със снимките...доколкото виждам някой трябва да ми прати покана за сайта или нещо такова.ще съм благодарна ако някои го направи- anito_88@abv.bg

Peace пратих ти!

# 242
  • Бургас
а кода важи ли за стари акаунти и може ли на нов да се поръчат тези безплатни +покана за 50?

За стари важи, но за нови не знам  Rolling Eyes
За нови е, пише го като поръчаш  Peace

Значи нов може да поръча 50бр безплатни (с доставка 2 )- които се получават от покана от приятел и още 50бр с този код  , така ли newsm78

# 243
  • Велико Търново
Или 50, а доставката може да се плати от 2-та паунда, които си получила от приятел.
Стари акаунти, също могат да пуснат поръчка, но все пак нарушават правилата на кода и няма гаранция, че снимките ще се получат Simple Smile

# 244
Здравейте, може ли една покана и за мен   bouquet
betty.vasileva@mail.bg
Благодаря Hug

# 245
Кой е кодът за 50 безплатни снимки, сори че питам, ама аз май не съм го получила, все някакви оферти 2 за 1 ми идват и дори не им обръщам внимание в последно време.  Blush

Вebooooo, заповядай покана имаш вече  Grinning

# 246
  • София
Присъединявам се към питането за код.  bouquet

Към питането на АНИ.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 17:40 от meg79

# 247
Присъединявам се за питането.  bouquet

Към кое питане?

Аз нямам мейл, че поръчката ми е тръгнала - пише в сайта, че на 7 е опакована, но....

# 248
FIFTYFREE е кода, мислех да го пробвам първо, но ме болят очите, ако някой успее - да сподели какво е станало...

# 249
ZL - 76, дано не ти е късно с отговора, но да, прие ми кода, туко що пуснах с безплатните снимки.
 Hug Много ти благодаря, че написа кода, сигурно за н-ти път.  Blush

Имах и 4 лири кредит, та сега си останах само с 2 последни и остатъци от кредити 15 снимки, така че следващия път вероятно ще си доплатя за да извадя още някоя снимка  Mr. Green

п.п. Да допълня и кодовете, които ми дават:
2 FOR 1 ON ALL PHOTO BOOKS AND CANVAS PRINTS

Offer code MAR241BOOK to claim your FREE Photo Book.
Offer code MAR241CANVAS to claim your FREE Canvas Print.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:37 от anny_

# 250
Получих мейл , че поръчката ми е по своят път  Grinning

Дано наистина да дойдат безпроблемно и поне 2-3 месеца няма да вадя снимки, че сега ги нареждам - някакъв ужас е - ама много им се радвам!

# 251
мерси момичета за чудесния код, току що си поръчах още снимки Simple Smile Hug

# 252
и аз да благодаря за кодчето Hug , току що и аз пуснах снимки Simple Smile

# 253
моми4ета да ви попитам-някой от вас да е измислил по-нестандартен албум за снимките-аз поръ4вам от тези 6 на 4,5 и идват големи4ки  за албумите ми ,които ве4е имам-имам предвид дали някой си е направил сам по някакъв на4ин да даде идея-мислех в папка и в пликове прозра4ни,но още не съм го доизмислила как да стоят все едно ламинирани Crazy newsm78-

# 254
Аз пък намирам само албуми с нестандартна големина. В петък купих един с твърди корици, от този тип дето се вкарват в картонена кутия и стои като книга на рафта...ами там 6х4,5 плуват направо. Могат да се съберат 2 снимки 9х13, но пък няма разделител и ще се разместват. Затова възнамерявам тия 6х4,5 да ги орежа и занапред да поръчвам само 6х4.
Снощи към 2 часа  Crazy се загледах във фотокнигите, ами че то хубава работа е това, не съм знаела...Удачно е да се направи със снимки от рожден ден, да са еднотипни, но някой беше казал, че надписите не излизат на БГ...
Ще се радвам който е получил да снима как стават.  Praynig

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 09:16 от ДжорджИна :)

Общи условия

Активация на акаунт